Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα με εκκίνηση σε vialle...

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Πρόβλημα με εκκίνηση σε vialle...

Δημοσίευσηαπό hliaspr » Τετ 25 Φεβ, 2015 18:32

Καλησπέρα ςχω το εξής θέμα. Τις περισσότερες φορές, σχεδόν πάντα τα πρωινά, το αυτοκίνητο (auris 1.33 με start/stop) δεν μπορεί να ξεκινήσει.... Εξηγώ πιο αναλυτικά. Ενω μπαίνω γυρνάω το κλειδί ( το αφήνω να κάνει check (να σβήσουν τα λαμπάκια)) γυρνάω το κλειδί και ενω το αφήνω στον σύνηθες χρόνο που παίρνει (3 δευτερόλεπτα) το αυτοκίνητο συνεχίζει και βάζει μόνο του την μιζα σε λειτουργία μέχρι οτου ξεκινήσει ο κινητήρας.... Το τονίζω ενω έχω αφήσει το κλειδί και χωρίς διακοπή σο " μιζαρισμα" ... Αν την ώρα που το κάνει πατήσω ελαφρά το γκάζι παίρνει λίγο πιο εύκολα (λιγότερος χρονος).... Αν το προηγούμενο βράδυ το γυρίσω σε βενζίνη 5 λεπτά πριν το σβήσω το πρωί παίρνει κανονικά ( σε 3 δευτερόλεπτα).... Ο εγκαταστάτης έχει ενημερωθεί αλλά δεν έχει βρεθεί λύση ακόμα.....
Toyota Auris 1.33 με Vialle lpfi.....
hliaspr

Δημοσιευσεις: 11

Re: Πρόβλημα με εκκίνηση σε vialle...

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 25 Φεβ, 2015 18:38

πιθανοτερο να σου κατουραει καποιο μπεκ υγραεριου και σου μπουκωνει τον κινητηρα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό mauros200aris » Τετ 25 Φεβ, 2015 21:11

hliaspr έγραψε:Καλησπέρα ςχω το εξής θέμα. Τις περισσότερες φορές, σχεδόν πάντα τα πρωινά, το αυτοκίνητο (auris 1.33 με start/stop) δεν μπορεί να ξεκινήσει.... Εξηγώ πιο αναλυτικά. Ενω μπαίνω γυρνάω το κλειδί ( το αφήνω να κάνει check (να σβήσουν τα λαμπάκια)) γυρνάω το κλειδί και ενω το αφήνω στον σύνηθες χρόνο που παίρνει (3 δευτερόλεπτα) το αυτοκίνητο συνεχίζει και βάζει μόνο του την μιζα σε λειτουργία μέχρι οτου ξεκινήσει ο κινητήρας.... Το τονίζω ενω έχω αφήσει το κλειδί και χωρίς διακοπή σο " μιζαρισμα" ... Αν την ώρα που το κάνει πατήσω ελαφρά το γκάζι παίρνει λίγο πιο εύκολα (λιγότερος χρονος).... Αν το προηγούμενο βράδυ το γυρίσω σε βενζίνη 5 λεπτά πριν το σβήσω το πρωί παίρνει κανονικά ( σε 3 δευτερόλεπτα).... Ο εγκαταστάτης έχει ενημερωθεί αλλά δεν έχει βρεθεί λύση ακόμα.....

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα τον περασμένο χρόνο στο δικό μου c200 με BRC plug 'n drive. Τελικώς είχε πρόβλημα ο πνεύμονας, αλλάχτηκε στην εγγύηση. Πόσο χλμ το έχεις το κιτ;
Mercedes C200 coupe, model 2005, 1.8, 163hp
104000 χλμ και συνεχίζουμε...
222000 χλμ συνολικά
mauros200aris

Δημοσιευσεις: 63

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 25 Φεβ, 2015 23:03

mauros200aris έγραψε:
hliaspr έγραψε:Καλησπέρα ςχω το εξής θέμα. Τις περισσότερες φορές, σχεδόν πάντα τα πρωινά, το αυτοκίνητο (auris 1.33 με start/stop) δεν μπορεί να ξεκινήσει.... Εξηγώ πιο αναλυτικά. Ενω μπαίνω γυρνάω το κλειδί ( το αφήνω να κάνει check (να σβήσουν τα λαμπάκια)) γυρνάω το κλειδί και ενω το αφήνω στον σύνηθες χρόνο που παίρνει (3 δευτερόλεπτα) το αυτοκίνητο συνεχίζει και βάζει μόνο του την μιζα σε λειτουργία μέχρι οτου ξεκινήσει ο κινητήρας.... Το τονίζω ενω έχω αφήσει το κλειδί και χωρίς διακοπή σο " μιζαρισμα" ... Αν την ώρα που το κάνει πατήσω ελαφρά το γκάζι παίρνει λίγο πιο εύκολα (λιγότερος χρονος).... Αν το προηγούμενο βράδυ το γυρίσω σε βενζίνη 5 λεπτά πριν το σβήσω το πρωί παίρνει κανονικά ( σε 3 δευτερόλεπτα).... Ο εγκαταστάτης έχει ενημερωθεί αλλά δεν έχει βρεθεί λύση ακόμα.....

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα τον περασμένο χρόνο στο δικό μου c200 με BRC plug 'n drive. Τελικώς είχε πρόβλημα ο πνεύμονας, αλλάχτηκε στην εγγύηση. Πόσο χλμ το έχεις το κιτ;

το vialle δεν εχει πνευμονα, ειναι υγρου ψεκασμου.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό hliaspr » Τετ 25 Φεβ, 2015 23:27

Το κιτ το έχω 7.000 χλμ επίσης έχω κάποιες διακοπές στην επιτάχυνση και κάποιες φορές στην πορεία με σταθερή ταχύτητα... Ναι αλλα αν ισχύει αυτό με το μπεκ γιατί δεν το κάνει και όταν το γυρνάω σε βενζίνη; κόβει κάτι την παροχή από πίσω;
hliaspr

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 25 Φεβ, 2015 23:52

οι διακοπες στην πορεία με σταθερή ταχύτητα ειναι συνηθως γιατι στην ακρη του μπεκ σχηματιζετε ενα μικρο παγακι απο το υγραεριο, οταν αυτο πεσει στον κιλυνδρο εχουμε μπουκωμα και το καταλαβαινεις σαν διακοπη ή αρυθμια θα ελεγα καλυτερα, αρκετες φορες αυτο γινετε οταν το τρυπημα της εισαγωγης δεν ειναι σωστο.
οταν το γυρνας στην βενζινη για καποιο διαστημα πριν σβησεις τον κινητηρα τοτε σε αυτο το μπεκ που υπαρχει το προβλημα κατουραει σιγα-σιγα πεφτει η πιεση του υγραεριου στο σωληνακι της παροχης του και ετσι δεν εχει τι να κατουρισει μετα.
σε αυτα θα επρεπε να σε εχει ενημερωσει ο εγκαταστατης σου και να μπορεσει να σου δωσει λυση στα προβληματα σου και οχι να σε παραμελησει μετα την εγκατασταση.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τετ 25 Φεβ, 2015 23:53

Εχει καποιο μπεκ διαρροη για τα ξεκινηματα , οσο αφορα τις διακοπες αν δεν εχει μπει by the book μπορει να κανει παγοποιηση .. Ασχετο το ενα με το αλλο ...

Lpfi ? στη toyota το εβαλες ;
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό hliaspr » Πέμ 26 Φεβ, 2015 00:11

Ο εγκατάστατης 2 φορές που το πήγα έκανε κάποιες προσπάθειες να το ρυθμίσει μεσώ του προγράμματος .... δεν έχω παράπονο από τον εγκαταστάτη πάλι που επικοινώνησα ήταν πρόθυμος να με εξυπηρετήσει απλά λόγο χρόνου δεν έχει πάει ακόμη το αυτοκίνητο στο συνεργείο... η κουβέντα γίνεται μήπως μπορέσω να τον βοηθήσω κάπως παραπάνω και εγώ.... την υποψία για το μπεκ την έχει και αυτός ... Το υγραέριο μπήκε εκτός toyota στον επίσημο αντιπρόσωπο της vialle στην βόρεια Ελλάδα... Qgas νομίζω είναι lpfi αλλά πως μπορώ να το τσεκάρω;
hliaspr

Δημοσίευσηαπό Qgas » Πέμ 26 Φεβ, 2015 09:57

Στρογγυλο η τετραγωνο κουμπι εχει ;

Δεν νομιζω οτι λυνετε μεσω προγραμματος το θεμα σου ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό hliaspr » Πέμ 26 Φεβ, 2015 11:23

Στρογγυλό κουμπί έχει...Από βδομάδα θα το πάω συνεργείο και θα ψάξουμε πιο μπεκ έχει πρόβλημα....υπάρχει περίπτωση οι διακοπές να είναι από το ελλαττωματικο μπεκ.....
hliaspr

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 63 επισκέπτες