Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

σβηνει στο cut off

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

σβηνει στο cut off

Δημοσίευσηαπό pavlos01 » Παρ 10 Ιούλ, 2015 14:56

Καλησπέρα φοράω σύστημα brc plug n drive με πνεύμονα liquid max. Το σύστημα δεν παίζεται είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το μόνο πρόβλημα μου είναι ότι μετά από φορτίο όταν αφήσω το γκάζι και μπει ο κινητήρας σε λειτουργία cut off εάν βγάλω ταχύτητα χανει τις στροφες και σβηνει. Το ψάξαμε με τον εγκατάστατη μου πήραμε και σήμα από πολ/στη και αισθητήρα στροφών άλλα δεν καταφέραμε να το λύσουμε. Δεν φταίει σε καμία περίπτωση το σύστημα της brc γιατί μου το έκανε και με το προηγούμενο σύστημα που φορούσα και ήταν ένας λόγος που το άλλαξα. Αν υπάρχει κάποια γνώμη είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ
pavlos01

Δημοσιευσεις: 67

Re: σβηνει στο cut off

Δημοσίευσηαπό astam » Παρ 10 Ιούλ, 2015 17:06

Πνεύμονα έχεις liquid max ή genius max?
Το να ξηλώσεις το παλιό σου σύστημα (tartarini ήταν σωστά?) ήταν δική σου επιλογή ή σου το πρότεινε μάστορας λέγοντάς σου ότι για το πρόβλημα φταίει το σύστημα οπότε βάλε αυτό και θα είσαι κομπλέ?
Ford Mondeo '04 1.8
Landirenzo Evo
astam

Δημοσιευσεις: 166

Δημοσίευσηαπό pavlos01 » Παρ 10 Ιούλ, 2015 17:24

Συγνώμη έχεις δίκιο είναι genius max. Με τα υγραέρια πέρασα αρκετά. Το tartarini το ξήλωσα όταν δεν με κάλυπταν από μπεκιέρα πρίν από 2 χρόνια. Μετά περασα πνευμονα tomasetto antarctic, hana μπεκ και προγραμμα autogas. Το θέμα είναι πως έκανα βελτίωση στο αυτοκίνητο και είχα διάφορα θέματα με τα fuel trims και με το cut off οπότε το ξαναλλαξα με το σύστημα της brc. Το αμάξι για την ώρα πάει σχεδόν σαν να δουλευει βενζίνη, για την ώρα. Το μόνο θέμα που έχω είναι αυτό με το cut off. Μου είπαν κάτι για έναν ενισχυτή σηματος ρελαντί της AEB που ίσως βοηθήσει, όπως και να πάρω σήμα από την γωνία της πεταλούδας αλλά βαρέθηκα να κάνω πειράματα.
pavlos01

Δημοσίευσηαπό astam » Παρ 10 Ιούλ, 2015 17:38

Όταν λές έβαλες πρόγραμμα της autogas τι εννοείς? Στον εγκέφαλο της tartarini ή άλλαξες και εγκέφαλο?
Όταν έκανες τη βελτίωση δε μπορούσες να αλλάξεις πνεύμονα και Μπεκ και να βάλεις μεγαλύτερα απ το να το ξηλώσεις πάλι?
Να υποθέω ότι όλα αυτά έγιναν απο διαφορέτικό εγκαταστάτη κάθε φορά δηλ άλλος σου έβαλε το tartarini άλλος τα hana και τον πνεύμονα και άλλος το brc.
Προσωπική μου άποψη είναι, δεδομένου ότι αυτό με το cut off στο έκανε και με τα προηγούμενα συστήματα, οτι θα έπρεπε να το αναφέρεις στον εγκαταστάτη που σου έβαλε το brc και να του εξηγηθείς ότι θές αυτό να σταματήσει να συμβαίνει γιατί πολλοί σου λένε άλλαξε το σύστημα και βάλε το δικό μου σύστημα και το πρόβλημα να παραμείνει και εσύ να έχεις ξοδέψει ένα σκασμό λεφτά.
Συμβουλή μου είναι αφού αυτός που σου το έβαλε δεν μπορεί να βρεί τι φταίει να το πάς και σε κάποιον άλλο που ασχολείται με brc για να το δεί.
Ford Mondeo '04 1.8
Landirenzo Evo
astam

Δημοσίευσηαπό pavlos01 » Παρ 10 Ιούλ, 2015 17:51

astam έγραψε:Όταν λές έβαλες πρόγραμμα της autogas τι εννοείς? Στον εγκέφαλο της tartarini ή άλλαξες και εγκέφαλο?
Όταν έκανες τη βελτίωση δε μπορούσες να αλλάξεις πνεύμονα και Μπεκ και να βάλεις μεγαλύτερα απ το να το ξηλώσεις πάλι?
Να υποθέω ότι όλα αυτά έγιναν απο διαφορέτικό εγκαταστάτη κάθε φορά δηλ άλλος σου έβαλε το tartarini άλλος τα hana και τον πνεύμονα και άλλος το brc.
Προσωπική μου άποψη είναι, δεδομένου ότι αυτό με το cut off στο έκανε και με τα προηγούμενα συστήματα, οτι θα έπρεπε να το αναφέρεις στον εγκαταστάτη που σου έβαλε το brc και να του εξηγηθείς ότι θές αυτό να σταματήσει να συμβαίνει γιατί πολλοί σου λένε άλλαξε το σύστημα και βάλε το δικό μου σύστημα και το πρόβλημα να παραμείνει και εσύ να έχεις ξοδέψει ένα σκασμό λεφτά.
Συμβουλή μου είναι αφού αυτός που σου το έβαλε δεν μπορεί να βρεί τι φταίει να το πάς και σε κάποιον άλλο που ασχολείται με brc για να το δεί.

H autogas έχει δικό της εγκέφαλο. Eίχα αλλάξει όλο το front kit. O τελευταίος εγκαταστάτης που μου έβαλε το brc, μου πρότεινε ο ίδιος, να ξαναβάλει το παλιό μου συστημα αν δεν είχε επιτυχία, αλλά εγω του είπα να το αφήσει, αφού το αμάξι δούλευει πολύ καλύτερα με το brc από οτι με το προηγούμενο. Τώρα για άλλο εγκαταστάτη που να δουλευει brc στην Θεσσαλονίκη και να τα γνωρίζει καλά δεν ξέρω. Μίλησα όμως με τον Χρήστο από την lpgas και σε δυο εβδομάδες που θα είμαι Αθήνα θα έχω νεώτερα.
pavlos01

Δημοσίευσηαπό astam » Παρ 10 Ιούλ, 2015 18:13

Autogas εννοείς τον stag?
Πάλι καλά που σου είπε να στο ξηλώσει να σου βάλει το παλιό σύστημα γιατί αν ήταν άλλος μπορεί να σου έλεγε διάφορα παπατζηλίκια για να σου πάρει τα λεφτά.
Για brc στη Θεσ/νικη κοίτα εδώ http://www.autorace.gr/ και εδώ http://gerantidis-gas.gr/ αλλά ναι αν σε βγάλει ο δρόμος Αθήνα εννοείτε να περάσεις απο τον LPgas.
Ford Mondeo '04 1.8
Landirenzo Evo
astam

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 69 επισκέπτες