Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Αντικατάσταση μπεκιέρας με HANA

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Αντικατάσταση μπεκιέρας με HANA

Δημοσίευσηαπό strataman » Δευτ 14 Σεπ, 2015 18:52

Εχω εγκατεστημενο εδω και 40000χλμ ένα σύστημα της ULTRAGAS (Τουρκια). Πριν 1,5 χρόνο περίπου άρχισαν τα προβληματα (ρετάρισμα, engine check, και στο OBD προβλημα στον 4ο κύλινδρο). Το αυτοκίνητο ελέγχθηκε διεξοδικα και διαπιστώθηκε ότι παρουσιαζόταν μόνο στο γκάζι. Επειδή ο εγκαταστάστης έχει κλείσει απευθύνθηκα στον νυν αντιπρόσωπο (Αγ.Παρασκευή) που
αντικατέστηκε και ρύθμισε τη μπεκιέρα (μάλλον με μεταχειρισμένη). Αρχικά δούλεψε μετά πάλι τα ίδια, και όταν πήγα πίσω μου ειπε δεν μπορεί να κάνει τίποτα αν δεν αλλάξω καταλύτη. Επειδή δεν έχω εμπιστοσύνη έψαξα λίγο και σκέφτηκα μήπως αλλάξω πάλι τη μπεκιέρα με HANA 2001. Γίνεται?
strataman

Δημοσιευσεις: 2

Re: Αντικατάσταση μπεκιέρας με HANA

Δημοσίευσηαπό Justme82 » Τρί 13 Οκτ, 2015 10:17

Η HANA ειναι αρκετα καλη μπεκιερα, τυπου Βεντζινης και ξεφευγεις απο την κλασικη που θέλει και κάθε τοσο καθάρισμα.
Η τιμη της ειναι γυρω στα 120-130€ ... εαν θελεις και μπορεις και η brc με 200 ειναι κορυφη...
Ο καταλυτης δεν ξερω εαν παιζει ρολο στο συγκεκρημενο θεμα παντως.

Το αμαξι πως ειναι τωρα; Εαν εχεις λαμπακι για κυλινδρο προτεινω να κανεις ελεγχο συμπιεσης για να εισαι συγουρος, σε ημερα που θα δεις ισως καποιον δυσταγμο του αυτοκινητου. Καλο ειναι να παρεις και ενα odb2 μηχανακι να βλεπεις τους κωδικους για να μην τρέχεις ;)
Justme82

Δημοσιευσεις: 16

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 62 επισκέπτες