Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ρετάρισμα μόνο σε βενζίνη και λαμπακι κινητηρα

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Ρετάρισμα μόνο σε βενζίνη και λαμπακι κινητηρα

Δημοσίευσηαπό giannis1991 » Τρί 02 Φεβ, 2016 22:41

Παίδες καλησπέρα και από μένα και μπράβο για την ενημέρωση που κάνετε... εβαλα υγραέριο στις 15/01/2016 δλδ το εχω μισό μήνα και κάτι...το έβαλα στον Τσοπελογιάννη το stag q-box plus και με λαδιερα...όλα καλά στα πάντα μέχρι χθες...μου τελείωνε το υγραέριο και είπα να γεμίσω...πήγα σε πρατήριο της AEGEAN ΣΤΟ Ηράκλειο...μου έκανε εντύπωση που ενώ έχω ρεζερβουάρ που χωράει 43 λίτρα αυτός μου έβαλε 36 και κάτι και πριν χτυπήσει η ρεζέρβα...τεςπα έτσι το αναφέρω μπορεί να μην έχει και καμία σχέση...έκανα γύρω στα 30 χιλιόμετρα και πήγα στη δουλειά...όταν τελείωσε το 8 ωρο και έφυγα με το που έβαλα μπροστά το αμάξι άναψε το λαμπάκι του κινητήρα και ρέταρε το αμάξι είτε στο ρελαντί είτε μάρσαρα είτε προχωρούσα...΄΄οταν γύρισε σε υγραέριο όλα λειτουργούσαν κανονικά παρόλα αυτά το λαμπάκι ηταν αναμμένο...όταν το γυρνούσα σε βενζίνη πάλι τα ίδια ενώ όυταν ξαναγυρνούσα σε υγραέριο όλα κανονικά...σήμερα πάλι τα ίδια...σκέφτηκα να το λειτουργήσω για κάποια χιλιόμετρα σε βενζίνη...να αναφέρω ότι στη βενζίνη έκανα γύρω στα 3 χιλιόμετρα(φοβήθηκα να κάνω παραπάνω γτ το πρόβλημα δεν βελτιώθηκε καθόλου)και όταν το ζόρισα λίγο 4.000 στροφες και κάτι ψιλά το λαμπάκι του κινητήρα αναβόσβηνε...επίσης μετά τη λειτουργία με βενζίνη το γύρισα σε υγραέριο και μου έκανε τα ίδια με της βενζίνης...όταν όμως σταμάτησα,έσβησα τον κινητήρα,έβγαλα το κλειδί και ξαναέβαλα μπροστά τότε πάλι ρέταρε με την βενζίνη και με υγραέριοόλα καλα...
συγνώμη αν κούρασα θα τοπαω μεθαύριο στον εγκαταστάτη το αμάξι αλλά θέλω και κάποιες γνώμες για να μην μου λέει ότι φταίει το αμάξι και τέτοια γτ το αμάξι είνα άριστα συντηρημμένο και με μόλις 140.000 χλμ...
Opel astra g
stag q-box plus με λαδιερα στον Τσοπελογιαννη
giannis1991

Δημοσιευσεις: 10

Re: Ρετάρισμα μόνο σε βενζίνη και λαμπακι κινητηρα

Δημοσίευσηαπό pank » Τετ 03 Φεβ, 2016 22:55

Επειδή το έχω πάθει και εγώ, το πρόβλημα ήταν στην εγκατάσταση του υγραερίου. Ποιο συγκεκριμένα, ο εγκέφαλος του υγραερίου βραχυκύκλωνε και δεν έδινε παλμό στο ένα μπεκ στη Βενζίνη. Στην αρχή γινόταν μόνο στη βενζίνη αλλά στη συνέχεια και στη λειτουργία με υγραέριο. Το πας οπωσδήποτε στον εγκαταστάτη σου που έχεις και εγγύηση και απαιτείς να το φτιάξει. Μην δαπανήσεις λεφτά σε οτιδήποτε άλλο ότι και να σου πούνε, διότι απλά θα πετάξεις τα λεφτά σου. Στη δική μου περίπτωση άργησαν λίγο να το παραδεχτούν αλλά μόλις άλλαξε ο εγκέφαλος του υγραερίου όλα οκ. Στο μεταξύ μην το πολύ κυκλοφορείς αν σου ρετάρει η μηχανή διότι την ταλαιπωρείς και μπορεί να προκληθεί κάποια βλάβη από την κακή καύση.
pank

Δημοσιευσεις: 110

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 69 επισκέπτες