από geo35 » Πέμ 11 Αύγ, 2016 10:45
Καλημερα σε ολους,εχω ενα passat tsi 1.4 και εκανα το λαθος να το κανω υγραεριο πριν 2 μηνες.μια βδομαδα μετα την εγκατασταση το αμαξι κατα την πρωινη εκκινηση ρεταρει για μερικα δευτερολεπτα ειτε το εχω γυρισμενο στο υγραεριο ειτε στην βενζινη.επισης οταν λειτουργει το a/c και δουλεψει στο ρελαντι το αμαξι σβηνει ο κινητηρας.πηγα στον εγκαταστατη και μετα απο ελεγχο ειπαν οτι ειναι τα μπεκ.εχω παει σε διαφορα εξουσιοδοτημενα συνεργεια και αντιπροσωπειες και στο διαγνωστικο τους δεν δειχνει τιποτα.υποθετικα λενε οτι μπορει να ειναι τα μπεκ η οι βαλβιδες η ο πολλαπλασιαστης. εδω και 2 βδομαδες εχω βγαλει την ασφαλεια του υγραεριου αλλα το προβλημα παραμενει σε μικροτερο βαθμο ομως.το chek δεν εχει αναψει καθολου.μετρησαν και την συμπιεση και μου ειπαν οτι στον πρωτο και δευτερο κυλινρο υπαρχουν απωλειες η κατι τετοιο τελος παντων. δεν θελω να μπω στην διαδικασια να αρχισω να ριχνω λεφτα πχ στα μπεκ και τελικα να ειναι οι βαλβιδες η κατι αλλο.υπαρχει καποιος που να εχει αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα?υπαρχει κανενας καλος μαστορας που θα μπορουσε υπευθυνα να δει και να μου πει τι εχει το αμαξι?