Τον τελευταίο καιρό πολλές φορές στις διασταυρώσεις ή σε στοπ, όταν σταμάταγα ή λίγο πριν, οι στροφές πέφτουν γύρω στις 500 και έσβηνε η μηχανή. Το ιδίο και σε κίνηση όταν πήγαινα να στρίψω που πάταγα φρένω , νεκρό για να μειώσω ταχύτητα με αποτελέσμα να κλειδώνει το τιμόνι. Πως και δεν είχα και κανένα ατύχημα πάλι καλά. (Suzuki Swift 2007).
Μετά από δύο σβήσίματα δεν το ξανακάνει αλλά παρατηρώ μια αστάθεια στις στροφές που στο ρελαντί χαμηλώνουν αρκετά και γενικά δεν ένιώθα καλά τον κινητήρα.
Πηγα σε διαφορα συνεργεία αλλά τίποτα. Σε κάποιο μου καθαρίσανε τα μπέκ, είδα βελτίωση αλλά μετά από λίγο πάλι τα ίδια.
Τελικά το πήγα συνεργείο Suzuki και αυτοί με την μία το καταλάβανε το πρόβλημα .
Βαλβίδες ! Δεν κλείνανε και μαλιστα 3 είναι σε οριακό σημείο. Την επόμενη φορά μου είπαν ότι θα χρειαστεί αλλαγή "καπακιού"
διοτι είμαι σε οριακο σημείο που σηαμίνει 2.000€ ζημιά. Που πρότεινε να σταματήσω το υγραέριο .
Προς το παρόν αυτό θα κάνω . Το αμάξι από τότε πάει μια χαρά!.
Το υγραέριο το έχω περίπου 9 χρόνια με 100.000 Km περίπου. Είχα για 7 χρόνια λαδιέρα (η οποία δεν δουλεψε ποτέ σωστά) και τελευταία μου βάλανε καποιο ειδικό σπρέι στην δεξαμενή προς αντικατάσταση της λαδιέρας (την αφαιρέσανε) . Να επισημάνω ότι σε κάθε 600 Km με υγραέριο απαιτεί και 10-15€ βενζίνη
Το ερωτημά μου είναι να εγκαταλείψω το υγραέριο?
Μπορώ να κάνω κατι να γλιτώσω το ήδη προβλεπόμενο προβλημα του κινητηρα?
Αποψή μου είναι ότι , ότι γλιτώσαμε γλιτώσαμε από φράγκα και λέω να πάω σε βενζίνη.
Η απεγκατάσταση πάει 250€ . Η εγκατάσταση έγινε στον Τσεπελογίαννη

και τα μπεκ βενζίνης τα είχα καθαρίσει πριν από καμιά 80αριά χιλιάδες χιλιόμετρα.Ψάχνω μήπως βρω και καμιά μπεκιέρα βενζίνης μεταχειρισμένη της προκοπής γιατί η δικιά μου είναι κουρασμένη αλλά δεν μου έχει κάτσει.