Καλησπερα .
Σε Hyundai i30 1400 2010 με συστημα brc plug&drive τοποθετημενο απο το 2011 με 107000χλμ με αεριο ( 117000 συνολικα ) εχω το παρακατω προβλημα :
Ειναι μονιμα αναμενα τα 4 λαμπακια ενδειξης της δεξαμενης οσο και να εχω μεσα ( μερικες φορες αναβοσβηνουν και τα 4 ).
Καποιες φορες κατα την επιταχυνση σε 1η ή 2η ταχυτητα σβηνουν και αναβει για ελαχιστα ο ενδεικτης αεριου/βενζινης πορτοκαλι και ενα λαμπακι απο τον ενδεικτη της δεξαμενης και παλι μετα αναβουν τα 4 σταθερα και ο ενδεικτης σε αεριο .
Οταν το κανει αυτο ΔΕΝ γυρνα σε βενζινη ( ακουω την πολυβαλβιδα ) .
Πριν απο αυτο μου αναβοσβηναν ολα τα λαμπακια σαν χριστουγεννιάτικο δεντρο , πηγα στον εγκαταστατη ( LPGAS ) μου ειπε οτι ηταν ο διακοπτης που αλαζει σε βενζινη-αεριο και εχει και τα λαμπακια πανω και μου τον αλλαξε ( 38€+10Ε εργασια ) .
Σταματησε το χριστουγεννιάτικο δεντρο αλλα σε 2-3 ωρες αρχισε αυτο που περιγραφω .
Δεν ξαναπαω εκει γιατι δεν ειχε ουτε καλωδιο συνδεσης ( ηταν λεει κομμενο )να το βαλει να δει με τον υπολογιστη τι δειχνει το συστημα εαν δειχνει κατι ( καταντια )
Ξερει καποιος σχετικος με BRC τι παιζει εδω ( μενω χαλκιδα και εδω δεν εχει κανεναν brc οποτε να ξερω αμα κατεβω τι θ αντιμετωπίσω ) ??