Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

HYNDAI ELANTRA PROBLEM

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

HYNDAI ELANTRA PROBLEM

Δημοσίευσηαπό cris » Πέμ 08 Σεπ, 2011 14:56

Εχω υγρεριο στο αυτοκινητο HYUNTAI ELANTRA 2001 εδω και εξι μηνες.Το προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι το εξης,το αμαξι δεν περνει μπρος με την πρωτη οπως θα επρεπε αλλα με την τριτη τεταρτη φορα μονο οταν ο κινητηρας ειναι κρυος,οταν ο κινητηρας ζεσταθει ολα ειναι κανονικα.Εχω αλλαξει τα παντα ,αισθητηρα θερμοκρασιας,μπεκ,φιλτρο βενζινης,πολλαπλασιαστη, αλλα το προβλημα παραμενει μηπως μπορει να βοηθησει καποιος.........φιλος εχω βαλει και καθαριστικο βενζινης που ειπε ο φιλος με το accent αλλα τιποτα :x :x :x :x :x :x :x
cris

Δημοσιευσεις: 7

Re: HYNDAI ELANTRA PROBLEM

Δημοσίευσηαπό dim63 » Πέμ 08 Σεπ, 2011 15:07

cris έγραψε:Εχω υγρεριο στο αυτοκινητο HYUNTAI ELANTRA 2001 εδω και εξι μηνες.Το προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι το εξης,το αμαξι δεν περνει μπρος με την πρωτη οπως θα επρεπε αλλα με την τριτη τεταρτη φορα μονο οταν ο κινητηρας ειναι κρυος,οταν ο κινητηρας ζεσταθει ολα ειναι κανονικα.Εχω αλλαξει τα παντα ,αισθητηρα θερμοκρασιας,μπεκ,φιλτρο βενζινης,πολλαπλασιαστη, αλλα το προβλημα παραμενει μηπως μπορει να βοηθησει καποιος.........φιλος εχω βαλει και καθαριστικο βενζινης που ειπε ο φιλος με το accent αλλα τιποτα :x :x :x :x :x :x :x

Αυτος που στο εφτιαξε και τον πληρωσες ΤΙ ΛΕΕΙ???????????????????????????????????
Mazda tribute 2.3 bigas-geartech αεριου χωρις λαδια-ξυδια
dim63

Δημοσιευσεις: 279

Δημοσίευσηαπό cris » Πέμ 08 Σεπ, 2011 15:16

Δε φταιει το υγραεριο.......αυτος λεει οτι το προβλημα ειναι της βενζινης ,η γενικοτερα του αυτοκινητου.
cris

Δημοσίευσηαπό dim63 » Πέμ 08 Σεπ, 2011 15:53

cris έγραψε:Δε φταιει το υγραεριο.......αυτος λεει οτι το προβλημα ειναι της βενζινης ,η γενικοτερα του αυτοκινητου.

Dεν ξερω τι συστημα φορας,και αν μπορεις να βγαλεις ακρη με αντιπαραθεσεις του στυλ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ και ναβγαλεις ακρη.
κανε μια δοκιμη

πριν σβησεις για βραδυ γυρνατο κανα 3λεπτο σε βενζινη και σβηστο ετσι,και δες το πρωι αν θα παρει οπως παλια.
Mazda tribute 2.3 bigas-geartech αεριου χωρις λαδια-ξυδια
dim63

Δημοσιευσεις: 279

Δημοσίευσηαπό cris » Πέμ 08 Σεπ, 2011 16:14

Το εκνα και αυτο, και εδω και μια βδομαδα κυκλοφορω μονο με βενζινη .......μηπως και στρωσει αλλα μη σου πω πηγενει χειροτερα.....ρεταρισμα φουλ.... :o :o :o :o :o :o
cris

Δημοσίευσηαπό LPGas » Πέμ 08 Σεπ, 2011 17:33

Τι σύστημα επέλεξες?
Αν την ώρα που πας να γυρίσεις μίζα και είναι κρύο, πατήσεις το γκάζι σχεδόν τέρμα θα πάρει με την πρώτη?
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό cris » Πέμ 08 Σεπ, 2011 17:43

Το συστημα ειναι LANDI...Ιταλικο.οσο για το αλλο δεν το δοκιμασα θα το εφαρμοσο για να δω τι γινεται......και θα σας ενημεροσω :thumbup:
cris

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Πέμ 08 Σεπ, 2011 23:44

cris έγραψε:Το εκνα και αυτο, και εδω και μια βδομαδα κυκλοφορω μονο με βενζινη .......μηπως και στρωσει αλλα μη σου πω πηγενει χειροτερα.....ρεταρισμα φουλ.... :o :o :o :o :o :o

Ρε φιλαρακι αν σου ρεταρει με βενζινη ειναι ασχετο με το υγραεριο εκτός και αν εδωσε ''ρεστα'' ο εγκαταστατης σου. Ριξε καμια ματια μηπως ειναι πολλαπλασιαστης ή κανενας αισθητηρας λ τα'παιξε...
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό gakost » Παρ 09 Σεπ, 2011 00:12

astragjtg έγραψε:
cris έγραψε:Το εκνα και αυτο, και εδω και μια βδομαδα κυκλοφορω μονο με βενζινη .......μηπως και στρωσει αλλα μη σου πω πηγενει χειροτερα.....ρεταρισμα φουλ.... :o :o :o :o :o :o

Ρε φιλαρακι αν σου ρεταρει με βενζινη ειναι ασχετο με το υγραεριο εκτός και αν εδωσε ''ρεστα'' ο εγκαταστατης σου. Ριξε καμια ματια μηπως ειναι πολλαπλασιαστης ή κανενας αισθητηρας λ τα'παιξε...

Αν ρετάρει μόλις παίρνει μπροστά έχει μεγάλη σχέση η ECU του υγραερίου και οι ρυθμίσεις παρόλο που ξεκινάει με βενζίνη όσο και αν φαίνεται κουφο
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό cris » Παρ 09 Σεπ, 2011 14:40

Δηλαδη θελει ρυθμιση ο εγκεφαλος του υγραεριου.......και τι ειναι το ECU για να καταλαβω.ευχαριστω
cris

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 68 επισκέπτες