cris έγραψε:Εχω υγρεριο στο αυτοκινητο HYUNTAI ELANTRA 2001 εδω και εξι μηνες.Το προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι το εξης,το αμαξι δεν περνει μπρος με την πρωτη οπως θα επρεπε αλλα με την τριτη τεταρτη φορα μονο οταν ο κινητηρας ειναι κρυος,οταν ο κινητηρας ζεσταθει ολα ειναι κανονικα.Εχω αλλαξει τα παντα ,αισθητηρα θερμοκρασιας,μπεκ,φιλτρο βενζινης,πολλαπλασιαστη, αλλα το προβλημα παραμενει μηπως μπορει να βοηθησει καποιος.........φιλος εχω βαλει και καθαριστικο βενζινης που ειπε ο φιλος με το accent αλλα τιποτα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cris έγραψε:Δε φταιει το υγραεριο.......αυτος λεει οτι το προβλημα ειναι της βενζινης ,η γενικοτερα του αυτοκινητου.
cris έγραψε:Το εκνα και αυτο, και εδω και μια βδομαδα κυκλοφορω μονο με βενζινη .......μηπως και στρωσει αλλα μη σου πω πηγενει χειροτερα.....ρεταρισμα φουλ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
astragjtg έγραψε:cris έγραψε:Το εκνα και αυτο, και εδω και μια βδομαδα κυκλοφορω μονο με βενζινη .......μηπως και στρωσει αλλα μη σου πω πηγενει χειροτερα.....ρεταρισμα φουλ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε φιλαρακι αν σου ρεταρει με βενζινη ειναι ασχετο με το υγραεριο εκτός και αν εδωσε ''ρεστα'' ο εγκαταστατης σου. Ριξε καμια ματια μηπως ειναι πολλαπλασιαστης ή κανενας αισθητηρας λ τα'παιξε...
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 68 επισκέπτες
|
|
|