Έχω παρατηρήσει ότι μετά απο αρκετή ώρα οδήγηση με lpg αρχίζει να εκπέμπεται θερμότητα απο το κάτω μέρος της καμπινας (πόδια οδηγού συνοδηγου) κάτι που δεν γίνεται με τη χρήση βενζίνης.
Είναι φυσιολογικό?
Συμβαίνει και σε άλλους αυτο?
maevius έγραψε:Σε αλλο φορουμ που ρωτησα πιθανον να εχει σχεση με πλουσιο μειγμα και αποτελεσμα να μην προλαβαινει να καει να καιγεται στην εξαγωγη και εξατμιση και να ζεσταινεται το πατωμα και να βγαινει θερμος αερας.

maevius έγραψε:Σήμερα πήγα για τον πρώτο έλεγχο στα 3.000 χλμ. Τόν ρώτησα φυσικά για την θερμότητα και μου ανοίγει το καπό και μου δείχνει τους σωλήνες και τον πνέυμωνα που είναι ακριβώς μπροστά από την είσοδο του αεραγωγού και φίλτρου καμπίνας (στα οπελ μπροστά από τον συνοδηγό) και μου είπε ότι είναι λογικό να έρχεται πιό ξερός ο αέρας και όχι δροσερός αφού έχουν θερμοκρασία νερών που είναι ζεστά και τραβάει αέρα από εκεί.
maevius έγραψε:Σήμερα πήγα για τον πρώτο έλεγχο στα 3.000 χλμ. Τόν ρώτησα φυσικά για την θερμότητα και μου ανοίγει το καπό και μου δείχνει τους σωλήνες και τον πνέυμωνα που είναι ακριβώς μπροστά από την είσοδο του αεραγωγού και φίλτρου καμπίνας (στα οπελ μπροστά από τον συνοδηγό) και μου είπε ότι είναι λογικό να έρχεται πιό ξερός ο αέρας και όχι δροσερός αφού έχουν θερμοκρασία νερών που είναι ζεστά και τραβάει αέρα από εκεί. Με έπεισε. όσο για πλούσιο μείγμα μου είπε αφού έβαλε το λάπτοπ ότι είμαι άψογος καμμιά απόκλιση και για αυτό άλλωστε δεν είχα πρατράγουδα (λαμπάκια μυρωδιές από άκαυστο κλπ)
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 85 επισκέπτες
|
|
|