Έχω ένα TOUAREG 3,2 V6 του 2005. Πριν από 2 εβδομάδες εγκατέστησα ένα Kit της TARTARINI.Την ημέρα που παρέλαβα το αυτοκίνητο ήταν όλα καλά. Από την επόμενη ημέρα όμως άρχισε το πρόβλημα. Ο κινητήρας έπαιρνε κανονικά μπροστά με την βενζίνη και εν συνεχεία γύρναγε στο υγραέριο κανονικά. Πηγαίνοντας στο δρόμο όμως και μάλιστα πολλές φορές μετά τις 2500 στροφές ο κινητήρας ρετάριζε, αναβοσβήνοντας το λαμπάκι ελέγχου του κινητήρα στο καντράν του αυτοκινήτου. Αυτό δεν συνέβαινε μόνο αμέσως μετά την εκκίνηση του κινητήρα αλλά συνέβαινε και ενώ ήμουν στο δρόμο έπειτα από ώρα. Μάλιστα μία φορά το λαμπάκι έμεινε αναμμένο. Κάθε φορά λοιπόν που πήγαινα στο συνεργείο μου ανέφεραν ότι ήταν φτωχό το μίγμα και μου έκαναν κάποια ρύθμιση στα μπέκ και μάλιστα την πρώτη φορά μου κράτησαν το αυτοκίνητο μέσα για δύο ημέρες ψάχνοντας για τη βλάβη. Αυτό όμως από τότε συνεχίζει να μου το κάνει, ίσως σε μικρότερη συχνότητα αλλά το κάνει. Επίσης μία φορά ενώ ήμουν σε φανάρι σταματημένος, ενώ δούλευε με το υγραέριο, έσβησε τελείως ο κινητήρας, αυτό δεν ξέρω αν έχει σχέση με όλο το ανωτέρω πρόβλημα αλλά με την βενζίνη δεν μου το είχε κάνει ποτέ.
Έχει κάποιος κάποια καλή ιδέα για το τι φταίει;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.