Καλησπερα σας σε ολους παιδια!Ειμαι καινουργιος στο forum μιας και εχω παρη αποφαση να κανω και γω με την σειρα μου μετατροπη του αυτοκινητου μου σε υγραεριο και μιας μετα απο πολλες αναζητησεις που εκανα στο Internet βρηκα το site σας τοσο οργανωμενο και με τοσα πολλα θεματα πανω στην υγραεριοκινηση που σας καθιστα ευρεως το καλυτερο site για την μετατροπη αυτοκινητων απο βενζινη σε υγραεριο!
Διαβασα πολλα θεματα πανω στην μετατροπη που προκειται να κανω απλως θα ηθελα καποιες τεκμιριωμενες αποψεις απο χρηστες που εχουν κανει την μετατροπη κ εχουν αποψει πανω στο θεμα.
Καταρχας εχω το opel astra μοντελο του 98' με 220.000 χιλιομετρα και θα το εχω για την υπολοιπη ζωη μου.Κανω πολλα χιλιομετρα με το αμαξι και ο τροπος οδηγησης μου ειναι συντηριτικος στις 2 με 3 χιλιαδες στροφες..
Θα ηθελα να μαθω αν αξιζει να κανω μετατροπη πανω στο αμαξι μου με τοσα χιλιομετρα γιατι απο το συνεργειο το οποιο το πηγαινω με ειπε ο μαστορας οτι εχει πολλα χιλιομετρα και θα με βγαλει προβληματα στον κινητηρα αν κανω μετατροπη.
Επισης θα ηθελα να μαθω τα πιο αξιοπιστα και καλυτερα συνεργεια για τετοιου ειδους μετατροπες στην θεσσαλονικη.
Καθως επισης και τα καλυτερα υλικα που πρεπει να χρησιμοποιησω για την καλυτερη λειτουργεια του κινητηρα.
Ζητω συγνωμμη αν σας κουρασα απλα οντας νεος στον χωρο και με τετοια κριση που μας εχει χαντακωσει σ'αυτην την χωρα που ζουμε ψαχνουμε τις πιο φθηνες λυσεις για τα παντα!
Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο που διαθεσατε για να διαβασετε αυτο το κειμενο και ελπιζω να με δωσετε απαντησεις πανω σε αυτα που με απασχολουν.
Να ειστε καλα!