Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Βοήθεια για μετατροπη Opel Astra 98'

Βοήθεια για μετατροπη Opel Astra 98'

Δημοσίευσηαπό muchaos » Πέμ 27 Σεπ, 2012 17:03

Καλησπερα σας σε ολους παιδια!Ειμαι καινουργιος στο forum μιας και εχω παρη αποφαση να κανω και γω με την σειρα μου μετατροπη του αυτοκινητου μου σε υγραεριο και μιας μετα απο πολλες αναζητησεις που εκανα στο Internet βρηκα το site σας τοσο οργανωμενο και με τοσα πολλα θεματα πανω στην υγραεριοκινηση που σας καθιστα ευρεως το καλυτερο site για την μετατροπη αυτοκινητων απο βενζινη σε υγραεριο!
Διαβασα πολλα θεματα πανω στην μετατροπη που προκειται να κανω απλως θα ηθελα καποιες τεκμιριωμενες αποψεις απο χρηστες που εχουν κανει την μετατροπη κ εχουν αποψει πανω στο θεμα.
Καταρχας εχω το opel astra μοντελο του 98' με 220.000 χιλιομετρα και θα το εχω για την υπολοιπη ζωη μου.Κανω πολλα χιλιομετρα με το αμαξι και ο τροπος οδηγησης μου ειναι συντηριτικος στις 2 με 3 χιλιαδες στροφες..
Θα ηθελα να μαθω αν αξιζει να κανω μετατροπη πανω στο αμαξι μου με τοσα χιλιομετρα γιατι απο το συνεργειο το οποιο το πηγαινω με ειπε ο μαστορας οτι εχει πολλα χιλιομετρα και θα με βγαλει προβληματα στον κινητηρα αν κανω μετατροπη.
Επισης θα ηθελα να μαθω τα πιο αξιοπιστα και καλυτερα συνεργεια για τετοιου ειδους μετατροπες στην θεσσαλονικη.
Καθως επισης και τα καλυτερα υλικα που πρεπει να χρησιμοποιησω για την καλυτερη λειτουργεια του κινητηρα.
Ζητω συγνωμμη αν σας κουρασα απλα οντας νεος στον χωρο και με τετοια κριση που μας εχει χαντακωσει σ'αυτην την χωρα που ζουμε ψαχνουμε τις πιο φθηνες λυσεις για τα παντα!
Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο που διαθεσατε για να διαβασετε αυτο το κειμενο και ελπιζω να με δωσετε απαντησεις πανω σε αυτα που με απασχολουν.
Να ειστε καλα!
muchaos

Δημοσιευσεις: 3

Re: Βοήθεια για μετατροπη Opel Astra 98'

Δημοσίευσηαπό splitapsou » Πέμ 27 Σεπ, 2012 19:27

Τα χιλιόμετρα δεν παίζουν τόσο ρόλο, δες ποσά ταξί έχουν κάνει άπειρα χιλιόμετρα με υγραεριο, υπό την προϋπόθεση πως είναι καλοδιατηρημενος ο κινητήρας. Αν οι αλλαγές λαδιων έχουν γίνει διαχρονικά στην ώρα τους και με το λάδι με τις προδιαγραφές για τ αμάξι σου τότε τα μέταλλα θα είναι σε καλή κατάσταση. Εχω ανοίξει κινητήρα μου με καμένη φλατζα στα 160.000χλμ και οι κυλινδροι ήταν καινούργιοι σε Astra 1.4 του 200 (μέχρι και οι αυλακωσεις στις τσέπες ήταν διακρητες!). Κανείς μα κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί για τον κινητήρα το αν θα έχεις κάποιο πρόβλημα ή όχι και οποίος στο κάνει απλά πάρε δρόμο και φύγε!

Να έχεις πάντοτε υπόψη πως η οποία μετατροπή και αν γίνει η οποία δεν είναι μελετημένη από τον κατασκευαστή ενέχει ρίσκο. Η λογική παντός λέει πως ένα κιτ σοβαρό από μια σοβαρή εταιρεία του χώρου έχει μικρά εως μηδενικα ρίσκα. Μην ξεχνάς πως οι ποιο σοβαροί βάζουν και τις επονομαζομενες "λαδιερες" ώστε να προστατεύονται οι βαλβίδες απο τις θερμοκρασίες. Ψάξε ρωτά και βάλε κάτι επώνυμο και ας το πληρώσεις παραπάνω.

Καλή αναζητηση...
splitapsou

Δημοσιευσεις: 194

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 27 Σεπ, 2012 19:48

muchaos έγραψε:Καλησπερα σας σε ολους παιδια!Ειμαι καινουργιος στο forum μιας και εχω παρη αποφαση να κανω και γω με την σειρα μου μετατροπη του αυτοκινητου μου σε υγραεριο και μιας μετα απο πολλες αναζητησεις που εκανα στο Internet βρηκα το site σας τοσο οργανωμενο και με τοσα πολλα θεματα πανω στην υγραεριοκινηση που σας καθιστα ευρεως το καλυτερο site για την μετατροπη αυτοκινητων απο βενζινη σε υγραεριο!
Διαβασα πολλα θεματα πανω στην μετατροπη που προκειται να κανω απλως θα ηθελα καποιες τεκμιριωμενες αποψεις απο χρηστες που εχουν κανει την μετατροπη κ εχουν αποψει πανω στο θεμα.
Καταρχας εχω το opel astra μοντελο του 98' με 220.000 χιλιομετρα και θα το εχω για την υπολοιπη ζωη μου.Κανω πολλα χιλιομετρα με το αμαξι και ο τροπος οδηγησης μου ειναι συντηριτικος στις 2 με 3 χιλιαδες στροφες..
Θα ηθελα να μαθω αν αξιζει να κανω μετατροπη πανω στο αμαξι μου με τοσα χιλιομετρα γιατι απο το συνεργειο το οποιο το πηγαινω με ειπε ο μαστορας οτι εχει πολλα χιλιομετρα και θα με βγαλει προβληματα στον κινητηρα αν κανω μετατροπη.
Επισης θα ηθελα να μαθω τα πιο αξιοπιστα και καλυτερα συνεργεια για τετοιου ειδους μετατροπες στην θεσσαλονικη.
Καθως επισης και τα καλυτερα υλικα που πρεπει να χρησιμοποιησω για την καλυτερη λειτουργεια του κινητηρα.
Ζητω συγνωμμη αν σας κουρασα απλα οντας νεος στον χωρο και με τετοια κριση που μας εχει χαντακωσει σ'αυτην την χωρα που ζουμε ψαχνουμε τις πιο φθηνες λυσεις για τα παντα!
Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο που διαθεσατε για να διαβασετε αυτο το κειμενο και ελπιζω να με δωσετε απαντησεις πανω σε αυτα που με απασχολουν.
Να ειστε καλα!

μπορει κανεις να πει με σιγουρια οτι, σε μια μηχανη που δουλευει μονο με βενζινα, καποια στιγμη, ειτε αργα ειτε γρηγορα δεν θα καψει βαλβιδες? η δεν θα βγαλει καποια αλλη βλαβη? ο καθε κινητηρας ειναι μοναδικος. αν δεις 20 opel astra του 2000 μοντελο με τα ιδια χιλιομετρα και τον ιδιο τροπο οδηγησης, και τα 20 θα εχουν διαφορετικες φθορες γιατι? τωρα για το θεμα του υγραεριου, αν το εχεις αποφασισει παρε την γνωμη καποιων γνωστων σου που εχουν κανει τοποθετηση, και ειναι ευχαριστημενοι, κανε μια βολτα σε διαφορους εγκαταστατες και σε οποιον σου κανει αυτο που λεμε ¨κλικ¨ εμπιστεψου το αυτοκινητο σου. καλη τυχη.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό muchaos » Παρ 28 Σεπ, 2012 14:47

Σας ευχαριστω πολυ και τους δυο σας παιδια!Απο οτι καταλαβα "μπαρουφες" ελεγε ο μαστορας μου για τα χιλιομετρα..Εφοσον ειναι ετσι τα πραγματα ειμαι στο τελικο βημα για την μετατροπη..Γνωριζει καποιος ενα καλο συνεργειο για μετατροπες στην θεσσαλονικη?Και αν μπορει καποιος να με προτεινει και να με εξηγησει τις διαφορες απο τα Κιτ(brc και levato)ας πουμε,και τι ρολο παιζει η γενια που λενε (4 γεννιας και ετσι)?
muchaos

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό gxalk1970 » Παρ 28 Σεπ, 2012 22:37

Φίλε ύστερα απο τις τελευταίες ανακοινώσεις περι αύξησης του υγραερίου κλπ. η ψυχολογία μας , είναι σκατά. Αφιέρωσε λίγο χρόνο μόνος σου στο ψάξιμο εδώ στο site και θα λύσεις όλες σου τις απορίες. Αν όχι ...εδώ είμαστε.
gxalk1970

Δημοσιευσεις: 64

Επιστροφή στο Opel

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες