Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εγκατάσταση υγραερίου σε peugeot 307

Re: ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΣΕ peugeot 307

Δημοσίευσηαπό dti » Δευτ 04 Απρ, 2011 18:29

gkazakias έγραψε:Το θεμα ειναι να βρουμε 2-3 εγκαταστατες που να βαζουν το ιδιο συστημα, γιατι σε περιπτωση προβληματος μετα την εγκατασταση μην κρεμομαστε μονο απο εναν. Αυτο ειναι υποθεση λογισμικου και το προγραμμα το εχει μονο ο εγαταστατης.

Απ' ότι είδα το λογισμικό μπορεί να το κατεβάσει κανείς από εδώ: http://www.ac.com.pl/public/pubonline/c ... 0_0_86.exe
Και μπορεί να συνδεθεί κάποιο laptop με αυτήν εδώ τη συσκευή και αυτό εδώ το καλώδιο.
Από κει και πέρα η ρύθμιση είναι καθαρά θέμα γνώσεων και εμπειρίας.
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Δευτ 04 Απρ, 2011 19:17

dti έγραψε:
gkazakias έγραψε:Το θεμα ειναι να βρουμε 2-3 εγκαταστατες που να βαζουν το ιδιο συστημα, γιατι σε περιπτωση προβληματος μετα την εγκατασταση μην κρεμομαστε μονο απο εναν. Αυτο ειναι υποθεση λογισμικου και το προγραμμα το εχει μονο ο εγαταστατης.

Απ' ότι είδα το λογισμικό μπορεί να το κατεβάσει κανείς από εδώ: http://www.ac.com.pl/public/pubonline/c ... 0_0_86.exe
Και μπορεί να συνδεθεί κάποιο laptop με αυτήν εδώ τη συσκευή και αυτό εδώ το καλώδιο.
Από κει και πέρα η ρύθμιση είναι καθαρά θέμα γνώσεων και εμπειρίας.

Ε ναι δεν λεω οτι δεν βρικεται, αλλα η ρυθμιση ειναι ολο το θεμα. Μπορω να ξερω εγω τι και ποσο να πειραξω?
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό leonidasarta » Σάβ 04 Αύγ, 2012 00:40

Τελικα απο σημερα μπηκα και εγω στην ομαδα τον υγραεριοκινητων τοποθετωντασ στο πεζω 307 ενα κιτ της MAGIC 3 ΤΣΕΧΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ και οι πρωτες εντυπωσεις μου ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ.
Το συστημα μου στοιχισε 830 ευρω και η τοποθετηση εγινε στην ΑΡΤΑ.
περισοτερα σε λιγες μερες
Τελευταία επεξεργασία από leonidasarta και Δευτ 06 Αύγ, 2012 16:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
leonidasarta

Δημοσιευσεις: 16

Re: Εγκατάσταση υγραερίου σε peugeot 307

Δημοσίευσηαπό DragonHD » Σάβ 04 Αύγ, 2012 19:32

Εχω βαλει σε 407 1800 εδω και εναμυσι χρονο συστημα BRC και δεν ειχα ποτε μου προβλημα.Το προτεινω ανεπιφυλακτα
Άβαταρ μέλους
DragonHD

Δημοσιευσεις: 24

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Peugeot

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες