1.Ειναι το omvl τόσο καλό. Και γιατι τότε δεν το βρίσκω σε πολλα forum να προτείνεται ?
2.Μηπως να προτιμήσω την καλή έκδοση του lovato
3.Σε πολλα forum όλοι λένε για το brc plug and drive και μάλιστα κάποιοι το έβαλαν σε ίδιο αμάξι. Ειναι τόσο αξιόπιστο ή πολυδιαφημισμένο.
4. Αν brc ποιος ο καλύτερος εγκατάστασης την Θεσσαλονικη. Μου είπαν για κάποια μονάδα Στάθης στον Λαγκάδα που βάζει brc.
5. Λέω σε οτι και να βάλω να προτιμήσω την έκδοση που συνδέεται στον εγκέφαλο του εαυτό κινητού καθώς μου είπαν όλοι οτι γενικά εχει καλύτερη συμπεριφορά.
6. Με ενημέρωσε ο κύριος που επισκέφτηκα για το πρόβλημα του. Δείκτη βενζίνης σε γαλλικά και το αν δεν γίνει τεστ μόνο του με βγάλσιιμο μπαταρία στα 2000χλμ πρεπει να βάλω το κιτ (φλοτερ) στο τεπόζιτο βενζίνης 70€.
Βοηθήστε αν μπορείτε άμεσα για τα παραπάνω καθώς επείγονται για την εγκατάσταση. Σας ευχαριστώ και sorry για το πρήξιμο





