Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εγκατάσταση LPG σε HYUNDAI H1

Εγκατάσταση LPG σε HYUNDAI H1

Δημοσίευσηαπό motplast » Τρί 20 Δεκ, 2011 18:59

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΑΣ

ΕΙΜΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ HYUNDAI H1 9-ΘΕΣΙΟ ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 2.4 16V ΜΟΝΤΕΛΟ 2004
ΕΧΩ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ.
ΓΙΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ:
1)ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ KAI ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ U-TUBE KAI ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.
ΑΛΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ LADIRENZO 1680 ΕΥΡΩ ΚΟΜΠΛΕ 12 ΑΤΟΚΕΣ , ΑΛΛΟΙ LOVAΤTO 1300 ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΗΤΑ , H VIAGAS 1590 ΕΥΡΩ ΜΕ 24 ΑΤΟΚΕΣ ΚΟΜΠΛΕ.
2)ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΛΑΔΙΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΟΙ ΒΑΛΒΙΔΕΣ;
3)ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΘΑ ΔΩ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ;
4)Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ;
5)ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΥΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ;

ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΖΙ :crazy:
ΕΧΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ :ymparty:
ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΒΑΘΜΟΥΣ :D

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

***ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΜΗ ΓΙΑ LOVATTO 1000 ΕΥΡΩ ΚΟΜΠΛΕ( Φ.Π.Α ,ΚΤΕΟ ,ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ) ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ 1 ΜΕΡΑ

mod: δε γράφουμε με κεφαλαία
motplast

Δημοσιευσεις: 4

Re: ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ LPG

Δημοσίευσηαπό panosopel » Τετ 21 Δεκ, 2011 00:13

εγω εβαλα landi renzo 1200 τοσο βρισκεις και brc,lovvato
εχω ακουσει καλα λογια για αυτα τα συστηματα τα ιταλικα,εμενα ολα καλα ως τωρα
Μπορεις να βαλεις και ολλανδικο αλλα θα σκασεις 2000...σαν να ναι πολλα
Επισης βαζουν πολλοι αυτα τα συστηματα και οτι και να σου τυχει θα βγαλεις ακρη
Λαδιερα δεν εβαλα μαλλον αχρηστη ειναι απ οσο λενε και οι περισσοτεροι
Τωρα για τιμη...ετσι που παει συμφερει μονο αν κανεις πολλα χιλιομετρα και οδηγας οικονομικα.βενζινα 1,56 και υγραεριο 0,85 στην καλυτερη στην Αθηνα.Βαλε και ενα 10-20% παραπανω καταναλωση
Αποδοση σε μενα ιδια
τα κρυα βραδια δεν ξερω δεν εχω δει χιονια να σου πω αλλα τωρα χειμωνα εχουμε και δεν ειχα καποιο προβλημα

Ποιο πολυ να σε ανησυχει η τιμη υγραεριου σε αντιστοιχια με βενζινη τελευταια
panosopel

Δημοσιευσεις: 157

Δημοσίευσηαπό dathens » Τετ 21 Δεκ, 2011 01:19

panosopel έγραψε:εγω εβαλα landi renzo 1200 τοσο βρισκεις και brc,lovvato
εχω ακουσει καλα λογια για αυτα τα συστηματα τα ιταλικα,εμενα ολα καλα ως τωρα
Μπορεις να βαλεις και ολλανδικο αλλα θα σκασεις 2000...σαν να ναι πολλα
Επισης βαζουν πολλοι αυτα τα συστηματα και οτι και να σου τυχει θα βγαλεις ακρη
Λαδιερα δεν εβαλα μαλλον αχρηστη ειναι απ οσο λενε και οι περισσοτεροι
Τωρα για τιμη...ετσι που παει συμφερει μονο αν κανεις πολλα χιλιομετρα και οδηγας οικονομικα.βενζινα 1,56 και υγραεριο 0,85 στην καλυτερη στην Αθηνα.Βαλε και ενα 10-20% παραπανω καταναλωση
Αποδοση σε μενα ιδια
τα κρυα βραδια δεν ξερω δεν εχω δει χιονια να σου πω αλλα τωρα χειμωνα εχουμε και δεν ειχα καποιο προβλημα

Ποιο πολυ να σε ανησυχει η τιμη υγραεριου σε αντιστοιχια με βενζινη τελευταια

Ξέχασες όμως να πεις οτι με τα ολλανδικά δεν ξαναπας στο μάστορα σέ σχέση με οτι διαβάζουμε εδω μέσα και τα δυο χιλιαρικα είναι για τα εξακυλινδρα υπάρχουν ολλανδικά και με 1000 -1200 ευρω εξαιρετικά !!! ( τουλάχιστον αν τηρηθούν οι προδιαγραφές στην εγκατάσταση των Ολλανδών !! )
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Τετ 21 Δεκ, 2011 12:46

Καλα μην το λες,αν ο εγκαταστατης ειναι γτπ οχι ολλανδικο αλλα ουτε εταιρικο δεν σε σωζει..Αν διαβασεις υπηρχανε και θεματα με ολανδικα..Απο την αλλη ,εχω να πω πως οταν οι ιταλοι φτιαχνανε τετοια συστηματα η ολλανδοι ψαχνανε να κανουνε χωρα..
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό kolokas » Τετ 21 Δεκ, 2011 15:23

δεν νομιζω οτι τα ολλανδικα συγκρινονται με τα ιταλικα....
prin vsi , slk 200 r171 upgrade 204 hp.....
kolokas

Δημοσιευσεις: 172

Δημοσίευσηαπό dathens » Τετ 21 Δεκ, 2011 23:11

tsopirs έγραψε:Καλα μην το λες,αν ο εγκαταστατης ειναι γτπ οχι ολλανδικο αλλα ουτε εταιρικο δεν σε σωζει..Αν διαβασεις υπηρχανε και θεματα με ολανδικα..Απο την αλλη ,εχω να πω πως οταν οι ιταλοι φτιαχνανε τετοια συστηματα η ολλανδοι ψαχνανε να κανουνε χωρα..

Συμφωνω αλλα όποιος εγκαταστατης με την prins ειδικά ήταν .....

Δεν υπάρχει πλέον διότι είναι απο τις λίγες που διαθέτουν οδηγό εγκατάστασης για τα περισσότερα αυτοκίνητα βιδα βιδα και όχι ο μπάρμπα μήτσος ή ο παππούς Αντώνης !!

Διαφωνώ οι ολλανδοί είναι πολυ μπροστά απο στους Ιταλούς μακραν ειδικά σε ποιότητα υλικών και στις 2 μεγάλες εταιρίες τους καμία σχέση !!!
dathens

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Πέμ 22 Δεκ, 2011 11:09

Οτι πληρωνεις παιρνεις...Αν σκασεις επιπλεον χρημα μπορεις να παρεις ποιοτικοτατο ιταλικο..Εχω Στο tigra το πολυ καλο εως τωρα κιτ evo8 της Tartarini,Ποιοτικα ειναι μια χαρα και μου βγηκε 1200ε με πολλες ρυμισεις,μαλιστα παροτι το συστημα βγηκε πιο ακριβο δεν χρεωθηκα(μπηκανε δυο διπλες μπεκιερες...)..Στο astra εχω το to EVO 1 S.E που ειναι για γρηγορα αμαξια και γενικα δεν φοριεται στην Ελλαδα,Ολα μονομενα,ολα ωραια,η εγκαταστασηυ κρατησε 3μερες και μαζι με τον εγκαταστατη ητανε και ο αντιπρωσωπος εκει..Μετα το περας της ρυθμισεις το αμαξι πηγε δυναμομετρο χωρις να πληρωσω τιποτα επιπλεον...Ητανε στα 1500ε του κιτ..Και επειδη καποια δοση το αμαξι δεν γυρνουσε στο αεριο(δεν ειχε κουμπωσει καλα η μια καλωδιωση του εγκεφαλου του αεριου απο την εταιρια πηγε εγκεφαλος στον εγκαταστατη για να αντιγραψουμες της ρυθμισεις σε περιπτωση που παει κατι στραβα να υπαρχουνε,παροτι η αρχικη διαγνωση ητανε καμμενος εγκεφαλος απο χερι δικο μου...
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσίευσηαπό dathens » Πέμ 22 Δεκ, 2011 23:27

Καλα μη τρελενεσαι δες πρώτα ένα μπεκ της prins και ένα πνεύμονα κα μετα έλα να μας πεις για ποιότητες δες τους σωλήνες πλήρωσης της prins στο site www.prins.eu και μετα έλα ξανά

Όσο αφορά το evο διάβασε πως παει ένα σκοντα Octavia evo 1.8 220 hp με σύστημα άμεσου ψεκασμού και υγραεριο direct injection της prins και τα ξαναλέμε..

Καλα εινα τα brc , τα tartarini , τα landi prins όμως και vialle δεν είναι και ένας τυφλός το βλέπει !!!
dathens

Δημοσίευσηαπό maevius » Παρ 23 Δεκ, 2011 10:34

Φιλε datηens αν διαβάσεις τα 100 τελευταία σου post (τελέιως φιλικά) πασχίζεις πάρα πολύ να πείσεις εμάς ( και ίσως και εσένα) ότι το prins είναι το καλύτερο (ολλαδικό κλπ κλπ και μπεκ κλπ κλπ). Επειδή λοιπόν μένω Γιάννενα (το λέω για να καταλάβεις ότι είμαι πολύ κοντα στον εισαγωγέα) και έχω δει πάνω από 200 εγκαταστάσεις prins (φοράνε συγγενείς μου φίλοι κλπ) σε διαβεβαιω ότι δνε έιναι και τίποτα φοβερό σε σχέση με τα (αξιοπρεπή και επώνυμα)ιταλικά κιτ.Επίσης έχω ιδία άποψη για κάψιματα βαλβίδων και αντλίών βενζίνης σε τέτοιο σύστημα και με λαδιέρα jml. Και μάλιστα πήγα Θεσσαλονίκη να το βάλω ενώ πιο εύκολο ήταν για μένα όπως καταλαβαίνεις να το βάλω Γιάννενα (ακριβότερο βέβαια) αλλά με αυτά που ξέρω και είδα αποφάσισα να μην το βάλω. Τα λεφτα για το prins είναι πάρα πολλά για αερίου ψεκασμού, και μάλιστα όταν ένα αυτοκίνητο δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο (κοινός κινητήρας όχι τουρμπατος fsi tsi κλπ). Καλό το prins δεν λέω αλλά μην ακυρώνετε τα ιταλικά (τα οποία χρησιμοποιούν οι γερμανοί στα εργοστασιακά τους (πχ opel) και μην δημιουργείτε εντυπώσεις στον κόσμο με κοκορομαχίες τύπου ποιος την έχει πιο μεγάλη...............γιατί δεν μας λέει κανείς γιατί η prins βάζει λαδιέρες σε όλα τα ατμοσφαιρικά; Για το κέρδος από το λαδάκι ή γιατί χρειάζεται;;;;;;;;Γιατί όταν ρωτάς στον Φαρμάκη σου λένε να μην ανεβάζεις πολλές στροφές στην εγνατία και ότι το υγραέριο είναι για οικονομία και όχι για σκίσιμο; Αν είναι έτσι γιατί να βάλω με 1800 ευρώ και όχι με 1200 για την ίδια δουλειά;;; Γιατί αυτοκίνητα με prins φορεμένο είχαν προβλήματα; Αστοχία υλικου- λάθος εγκατάσταση - ρύθμιση ή κάτι άλλο;;;; Αφήστε λοιπόν τον κόσμο να κρίνει γιατί όλοι αμα αρχίσουμε να λέμε για τα κιτ μας πόσο υπέροχα είναι θα χάσουμε την ουσία. Χωρίς παρεξήγηση και φιλικά.
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Παρ 23 Δεκ, 2011 17:09

dathens έγραψε:Καλα μη τρελενεσαι δες πρώτα ένα μπεκ της prins και ένα πνεύμονα κα μετα έλα να μας πεις για ποιότητες δες τους σωλήνες πλήρωσης της prins στο site http://www.prins.eu και μετα έλα ξανά

Όσο αφορά το evο διάβασε πως παει ένα σκοντα Octavia evo 1.8 220 hp με σύστημα άμεσου ψεκασμού και υγραεριο direct injection της prins και τα ξαναλέμε..

Καλα εινα τα brc , τα tartarini , τα landi prins όμως και vialle δεν είναι και ένας τυφλός το βλέπει !!!

Δεν πιστευω το καθε περιοδικο...Τι θελεις να μας πεις;;;Εβγαλα 3,7 αλογα παραπανω με αεριο φιλε μου...εχω 210 δεν εχω 220 αλλα αν θελει παμε μια βολτα..Πολυ πιο οικονομικα απο το prins και με αμαξι που εχει τελικη περιοδικων που θες 247πραγματια...Τι εχουνε δηλαδη τα μπεκ της prins και βγαινει το συστημα 600e παραπανω..Εγω δεν ειδα τι λεει το evo,το αυτοκινητο το εχω στην κατοχη μου.
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Επόμενο

Επιστροφή στο Hyundai

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 3 επισκέπτες