Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Hyundai Tucson 2.0

Hyundai Tucson 2.0

Δημοσίευσηαπό gdro » Δευτ 28 Νοέμ, 2011 15:08

Καλημέρα στην παρέα. Θέλω να βάλω lpg στο Hyundai Tucson 2.0 (2009).

Ο Λογοθέτης μου δίνει το tartarini στα 1000 ευρώ και 1100 ευρώ με λαδιέρα (+70 ευρώ για ΚΤΕΟ).

Θα ήθελα τη γνώμη σας για το Λογοθέτη και το tartarini.

Ευχαριστώ πολύ!
Tucson 2.0 με BRC PnD από LpGas
gdro

Δημοσιευσεις: 11

Re: Hyundai Tucson 2.0

Δημοσίευσηαπό gdro » Δευτ 28 Νοέμ, 2011 21:09

Έλαβα και την ακόλουθη προσφορά από lpgas
...
Το σύστημα που προτείνουμε για το αυτοκίνητο σας είναι το Ιταλικό BRC τελευταίας γενιάς για μεγίστη δυνατή οικονομία στο υγραέριο και απόδοση.
Για το Hyundai Tucson η τιμή ανέρχεται στα 920 Euros +ΦΠΑ. Υπάρχει και η δυνατότητα τοποθέτησης του Euro 5 αυτορυθμιζόμενου συστήματος της BRC Plug&Drive με 200 Euros extra κόστος.

Έχει κανείς βάλει αυτό το σύστημα στην lpgas μου πει εντυπώσεις τόσο από το σύστημα όσο και από την lpgas?
gdro

Δημοσίευσηαπό villasg » Δευτ 28 Νοέμ, 2011 21:26

H lpgas ειναι εγγυηση ( δωσε και κατι παραπανω και βαλε το plug and drive ) .
Το ιδιο εβαλα και εγω απο εκει .
Οσο για το λογοθετη τοποθετησα εκει την ηλεκτρονικη λαδιερα ( ειναι αντιπροσωπος ) και μου εκανε μαλακιουλες με την τοποθετηση ρυθμιση ( συνδεσε τη λαδιερα στην υποπιεση που παει στον πνευμωνα και τον MAP με κίνδυνο να ανεβασει λαδια απο εκει στον πνευμωνα ) .
Και στην αρχη μου τραβαγε μπολικο λαδι και ελεγε αυτος οτι δεν ειναι τιποτα και για να βρω λυση επρεπε να απευθηνθω στον βουλαγαρο προμηθευτη του και να του βαλει χερι - δωσει επεξηγησεις .
Να και η απαντηση που μου εδωσε οταν εστειλα στον βελγο φωτο της εγκατασης

Κώδικας: Επιλογή όλων
Sorry for the late reply.
Thanks for the picture. Installation of tank and ecu unit is OK, but I would strongly advice to connect Flashlube via separate port to the inlet manifold as described in the instructions and not to use the vacuum lite of the MAP sensor
Boyan Maximov
FLASHLUBE Warehouse,
Bulgaria & Greece
Lubotran Str. 19B/8,
1407 SOFIA,BULGARIA
ΕικόναHyundai i30 1400cc BRC SEQUENT PLUG & DRIVE by LPGas
Άβαταρ μέλους
villasg

Δημοσιευσεις: 249

Δημοσίευσηαπό dathens » Τρί 29 Νοέμ, 2011 11:34

Νομίζω οτι το prins silver line στα 1230 € τελική τιμη με φπα και με τη λαδιερα είναι best value for money ένα επίπεδο πάνω απο όλους μακρά .... αν δεις πόση διάφορα έχουν οι ολλανδοί στη ποιότητα σε εξαρτήματα ( πνεύμονα εγκέφαλο μπεκ κτλ ...
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό LPGas » Τρί 29 Νοέμ, 2011 18:43

Η Silver line απ'οτι γνωρίζω δεν έχει τα Keihin μπεκ και είναι ο κύριος λόγος που μειώθηκε και το κόστος του κιτ αυτού.
Μην ξεχνάμε ότι σχεδον ολη της την επιτυχία η Prins την έχει βασίσει στα κορυφαία μπεκ της Keihin, ενώ στη σειρά silver line χρησιμοποιεί τις κλασικές low cost μπεκιέρες.
Εν αντίθεση η BRC σε όλα τα συστήματα της χρησιμοποιεί τα ίδια πολύ γρήγορα και ποιοτικά της μπεκ δίχως συμβιβασμούς στην ποιότητα. ;)
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό dathens » Τετ 30 Νοέμ, 2011 11:31

Συμφωνώ για τα Μπέκ οτι τα kehil είναι κορυφαία αλλά δεν υστερεί το silver line σε ποιότητα ούτε στα μπεκ που φορά.... άλωστε το σύστημα υποστηρίζει αυτοκίνητα μέχρι 150 άλογα εχοντας πνευμονα εγκεφαλο λογισμικό κτλ ιδιο με την σειρα VCI ισως τη κορυφαια σειρα μακραν απο ολες τις μαρκες αεριου ψεκασμου. Δεν είναι τυχαίο οτι στην Γερμανία η prins έχει το 70 % των εγκαταστημενων συστηματων LPG με υγραεριο.

Όσο αφορά την μπεκιερα της brc στο δικό μου ford connect 1,8 με brc ( εγκατάσταση στο χαϊδάρι ) με το απλό σύστημα δεν είναι και πολύ κορυφαία ίσως στο νεο sequent drive να είναι δεν το ξέρω....

Μετά τα 150 άλογα η για κινητήρες τουρμπο η prins πλέον έχει μόνο το νεο VCI 2 με euro 5 αυτόματη χαρτογράφηση, εγκέφαλο Bosch και αρκετές άλλες εκπλήξεις , όπως και μια μεγάλη επέκταση σε συστηματα άμμεσου ψεκασμου με το VCI Di , όπως και αρκετά dedicate συστηματα , ( συστηματα κατασκευασμένα κα προγραμματισμένα) για κάποια αυτοκίνητα από την δεξαμενή τους μέχρι την τελευταία βιδα εγκατάστασης βάση εργοστασιακου σχεδίου για παράδειγμα σε grand cherroke hemi 5.7 , mersedes ml 350 και 500, VW Tuareg, Cadillac escalade, dodge nitro, Chevrolet suburban , και πολλά άλλα μοντέλα ....
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό gdro » Τετ 30 Νοέμ, 2011 17:42

Ο Τσοπελογιάννης βάζει το landirenzo evo με 1076 (συμπερ ΦΠΑ). Καμιά άποψη για το σύστημα?
gdro

Δημοσίευσηαπό darkman74 » Τετ 30 Νοέμ, 2011 21:35

Αυτο εχω βαλει εγω στον τσοπελογιαννη μεχρι στιγμης με εξαίρεση ενα σφικτιρακη που κλώτσησε και εχανα κατι σταγόνες ψυκτικού υγρου ολα καλα .

+ στην απόδοση του αυτοκινήτου
+ στην οικονομία του αυτοκινήτου
- στον δείκτη ειναι για τα μπαζα :) κανει μονο για να σου δείχνει οτι έμεινες :P
darkman74

Δημοσιευσεις: 14

Δημοσίευσηαπό gdro » Παρ 27 Ιαν, 2012 19:11

καλησπέρα στην παρέα,

Πλέον κινούμαι και εγώ με υγραέριο. Έβαλα το BRC plug n drive στην lpgas. Πρώτη εντύπωση πως δεν έχει καμιά διαφορά από τη βενζίνη (εκτός βέβαια από το κόστος!!!!).

Περισσότερα σε μερικές μέρες!

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά του Χρήστου Γκέκα στην lpgas. :ymapplause:
gdro

Hyundai tuscon 2000

Δημοσίευσηαπό CONTRA1058 » Παρ 27 Ιαν, 2012 19:20

Εχω ενα hundai tuscon 2000 κ και αποφασισα και εγω περα απο μέλος στο forum να γινω και μελος της αεριοκινησης
απο αυτα που διαβασα και με βοηθησατε πολυ εχω κατασταλαξει σε brc ή prins
ειμαι λιγο μπερδεμενος με συνεργειο βαλβιδες λαδια και κλπ λογω του οτι ειμαι λιγο ασχετος και θελω καλο συνεργειο
το lp gas στην πειραιως δεν ξερω αν βαζει brc ´h prins γιατι αλλα συστηματα εχει στο site toy και ενα αλλο συνεργειο ειναι κωνσταντινου στην πειραιως ποιος ξερει κατι να με βοηθησει ειναι επειγον για την εβδομαδα που ερχεται και τιμες αν ειναι δυνατον
ευχαριστω εκ των προτερων
το forum ειναι φοβερο μπραβο παιδια
Λαμπρος
hundai tuscon prins VSI-2.0 by qgas
CONTRA1058

Δημοσιευσεις: 67

Επόμενο

Επιστροφή στο Hyundai

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 3 επισκέπτες