Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Υγραέριο σε Ford Focus

Ερωτηση για ford focus

Δημοσίευσηαπό Lengollas » Τετ 12 Οκτ, 2011 21:38

αυριο θα παραλαβω το αυτοκινητο ford focus 2009 εκδοση ghia με συστημα lpg το emer bat μου πε οτι δεν θα μου βαλει δοχειο λαδιου γιατι δεν χρειαζετε διοτι το μοντελο αυτο ψεκαζει βενζινα αρκετα συχνα εχει κανεις αποψει αν ισχυει αυτο μην κανω καμια ζημια και τρεχω μετα σας ευχαριστω προκαταβολικα και καλος σας βρηκα καινουργιος στο forum συγχαρητηρια για το forum ειναι πολυ ευχρηστο
Lengollas

Δημοσιευσεις: 11

Re: Ερωτηση για ford focus

Δημοσίευσηαπό NoStress » Τετ 12 Οκτ, 2011 21:52

οχι φιλε μου... θα σου ψεκάζει βενζινη για να είναι όλα καλα εκει που χρειαζεται, δηλαδη στις υψηλές στροφες και για να πεφτουν οι θερμοκρασίες στον χωρο καυσης! απο εκει και περα είναι θεμα μηχανικου η εγκατασταση
NoStress
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 40

Δημοσίευσηαπό Lengollas » Τετ 12 Οκτ, 2011 22:02

οποτε για να μου πε οτι δεν χρειαζετε να μπει η λαδιερα αληθευη και δεν μου πε οτι νανε αυτο ενοεις φιλε μου σωστα?σε ευχαριστο για την αμεση απαντηση!!
Lengollas

Δημοσίευσηαπό gakost » Τετ 12 Οκτ, 2011 22:37

Καλησπέρα, πολλοί κινητήρες αν όχι όλοι της Ford είναι στις μαύρες λίστες για την εγκατάσταση υγραερίου. Πριν προχωρήσεις πρέπει να συνυπολογίσεις το ρίσκο που πιθανόν παίρνεις με την μετατροπή και μην φανταστείς ότι μερικές σταγόνες λάδι ή οτιδήποτε είναι αυτό το πρόσθετο θα σε σώσει αν είναι να πάθεις ζημιά αλλά ούτε και μερικές ms ψεκασμός βενζίνης θα ρίξει μαγικά λες και είναι πυροσβεστήρας η βενζίνη τις θερμοκρασίες που αναφέρει ο φίλος. Αυτό που θα σε βοηθήσει αν ο κινητήρας σου είναι στους ευπαθείς,α) Η σωστή εγκατάσταση χωρίς τσιγκουνίες στα μείγματα (κάτι ρυθμίσεις του τύπου ίδια κατανάλωση βενζίνης υγραερίου και βενζίνης και το λαμπάκι δεν πειράζει αν ανάβει το σβήνουμε αν και φαίνονται συμφέρουσες στην ουσία πας βολίδα για επισκευή στο καπάκι), β) αποκλειστική λειτουργία με βενζίνη από κάποιο εύρος υψηλών στροφών και πάνω (περί τις 5000) που όλα τα σύγχρονα συστήματα υποστηρίζουν. Αν δεν θες να ψεκάζει βενζίνη τότε πρέπει να δουλεύεις το μοτερ στις μεσαίες στροφές, στις υψηλές με υγραέριο τσουρουφλάς βαλβίδες και πολλές φορές και καταλύτη. Να θυμάσαι ότι σε κάθε περίπτωση η ζημιά θα έρθει όπως θα έρχεται και με βενζίνη άλλωστε απλά λίγο πιο γρήγορα. Το πόσο πιο γρήγορα εξαρτάται από αυτά που σου είπα.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό Lengollas » Πέμ 13 Οκτ, 2011 09:15

ευχαριστω πολυ ελπιζω να πανε ολα καλα και να ξερει τι κανει ουτος η αλλος ειναι αντιπροσψπος της ford ειδομεν λοιπων ευχαριστω και παλι
Lengollas

Δημοσίευσηαπό NoStress » Πέμ 13 Οκτ, 2011 10:31

Το βασικότερο είναι η ρυθμιση που θα σου κάνει ο εγκαταστάτης. Είναι αρκετα τα μοτέρ που τα εχουν παρει στα χέρα απο Ford...αλλα και απο πολλά γιαπωνέζικα... οταν ακομα και τα βουλκανιζατερ σου περνανε αεριο τι περιμένεις??? σωστή δουλειά???!!!
NoStress
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 40

ρε παιδια μια γνωμη.. ακουω και διαβαζω πολλα μειονεκτήματα

Δημοσίευσηαπό mariospower » Σάβ 21 Ιούλ, 2012 03:24

ρε παιδια εχω κλεισει ραντεβου την δευτερα να παω να βάλω υγραεριο στο αυτοκινητο μου ... ( Ford Focus 1,6 TiVCT 09 τυπος κινητηρα DURATEC)
υστερα απο ερευνα αγορας που εκανα σε πολλους ολοι μου λέγαν ολο τα πλεονεκτηματα και μόνο και κανεις δε νμου ανεφερε μειονεκτηματα :? ...

γραφομαι στο forum σημερα και με αυτα που διαβαζω εχω φρικάρει , δεν θέλω να μου πειτε μπλα μπλα μπλα πως λειτουργει ;) ( τα εχω διαβασει λιγο πολυ στο forum ) .. ενας ειναι ο σκόπος που βαζουμε το συστημα αυτο για οικονομία ,

ειπε οτι θα μου βάλει το ''ιταλικό'' με 1000 euro ??

ρε παιδια φοβαμαι να πειραξω το αμαξακι μου και να μου βγάλει κανενα πρόβλημα :(( :(( :((

με βαση την μαρκα που εχώ τι εχετε να μου προτεινετε??? ... εχει βαλει κανεις στο ιδιο αμάξι ???

μια γνωμη ....

σας ευχαριστω όλους εκ το προτέρων
mariospower

Δημοσιευσεις: 2

Re: ρε παιδια μια γνωμη.. ακουω και διαβαζω πολλα μειονεκτή

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Σάβ 21 Ιούλ, 2012 10:44

mariospower έγραψε:ειπε οτι θα μου βάλει το ''ιταλικό'' με 1000 euro ??

με βαση την μαρκα που εχώ τι εχετε να μου προτεινετε??? ... εχει βαλει κανεις στο ιδιο αμάξι ???

Βρε συ Μάριε, που την ειδες την μαρκα ? ''Ιταλικα'' υπαρχουν πολλα...
Κατα την γνωμη μου δεν διαβασες αρκετα στο φορουμ για να εχεις ακομα τετοιου ειδους απορειες. Διαβασε και θα καλυφθεις μιας και το θεμα εχει συζητηθει κανα εκατομμύριο φορες.
Εν κατακλειδι αν εχεις πραγματικα αναγκη για οικονομια, βρίσκεις εναν εγκαταστατη με εμπειρια στο χωρο και βαζεις κατι κοντα στα 1000ε.
(και μετα κανεις το σταυρο σου... :lol: )
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Re: ρε παιδια μια γνωμη.. ακουω και διαβαζω πολλα μειονεκτή

Δημοσίευσηαπό dathens » Σάβ 21 Ιούλ, 2012 12:23

mariospower έγραψε:ρε παιδια εχω κλεισει ραντεβου την δευτερα να παω να βάλω υγραεριο στο αυτοκινητο μου ... ( Ford Focus 1,6 TiVCT 09 τυπος κινητηρα DURATEC)
υστερα απο ερευνα αγορας που εκανα σε πολλους ολοι μου λέγαν ολο τα πλεονεκτηματα και μόνο και κανεις δε νμου ανεφερε μειονεκτηματα :? ...

γραφομαι στο forum σημερα και με αυτα που διαβαζω εχω φρικάρει , δεν θέλω να μου πειτε μπλα μπλα μπλα πως λειτουργει ;) ( τα εχω διαβασει λιγο πολυ στο forum ) .. ενας ειναι ο σκόπος που βαζουμε το συστημα αυτο για οικονομία ,

ειπε οτι θα μου βάλει το ''ιταλικό'' με 1000 euro ??

ρε παιδια φοβαμαι να πειραξω το αμαξακι μου και να μου βγάλει κανενα πρόβλημα :(( :(( :((

μια γνωμη ....

σας ευχαριστω όλους εκ το προτέρων

Έκανες έρευνα αγοράς ; Είδες τι υπάρχει και πόσο η πας σαν γουρούνι στο σακί ;

Επιλογές

Α Ολλανδικο μόνο γκάζι και λιπανση ηλεκτρονική valve care ( 1500 ευρω ) δεν υπάρχει μοτέρ με πρόβλημα σύμφωνα με τους Ολλανδούς

B Ολλανδικο μόνο γκάζι και λιπανση αναλογική υπόπίεσης 1250 ευρω !!

Γ Ιταλικό μόνο γκάζι ΡΙΣΚΟ !! 1000 ευρω

Δ Ιταλικό γκάζι και λιπανση υπόπίεσης 1100 ;;; !!!

Ε. Ιταλικό και παράλληλη χρήση βενζίνης 1000 ;;; !!! Όχι τοσο οικονομικό αλλα μπορει να σώσει το μοτέρ με αρκετή χρήση βενζίνης !!!

Αυτα για να είσαι έτοιμος για τη Δευτέρα
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Re: Υγραέριο σε Ford Focus

Δημοσίευσηαπό mariospower » Σάβ 21 Ιούλ, 2012 17:58

μπορει καποιος να μου πει

θα βαλεις το ταδε συστημα ....

στον ταδε ανθρωπο

με ταδε λεφτα ..... και θα ξενιασεις !@ ;) O:-)
mariospower

Δημοσιευσεις: 2

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ford

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες