Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

BMW E46

Re: BMW E46

Δημοσίευσηαπό DIONISISKOTSETAS » Τετ 04 Σεπ, 2013 00:05

Μετά από την τοποθέτηση του κιτ της Lovato Easy Fast Smart και από μόλις 200 χλμ παρατήρησα ότι όταν είναι στο ρελαντί στο αέριο και πατήσεις απότομα το γκάζι κάνει ένα βύθισμα-κόψιμο, που το αμάξι μπορεί να σου σβήσει. Αν πατήσεις το γκάζι ομαλά τότε ανεβάζει κανονικά στροφές.
Όταν είναι στην βενζίνη δουλεύει κανονικά.
Πήγα στον εγκαταστάτη για ρυθμίση και αφού το ρύθμισε και συνέχιζε να το κάνει μου είπε να το αφήσω γιατί μπορεί να στρώσει και αν δεν γίνει τπτ να κάνουμε τα εξής:
1) Αλλάγή των μπουζί
2) Να το ρυθμίσουμε κάθε φορά που είναι στο ρελαντί να δουλεύει βενζίνα (αυτό μου ακούγεται μλκ και μάλλον θα του τα χώσω)
Ακούω ιδέες και προτάσεις-συμβουλές για το τι μπορεί να φταίει και πως να κινηθω.
DIONISISKOTSETAS

Δημοσιευσεις: 15

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 04 Σεπ, 2013 00:33

DIONISISKOTSETAS έγραψε:Μετά από την τοποθέτηση του κιτ της Lovato Easy Fast Smart και από μόλις 200 χλμ παρατήρησα ότι όταν είναι στο ρελαντί στο αέριο και πατήσεις απότομα το γκάζι κάνει ένα βύθισμα-κόψιμο, που το αμάξι μπορεί να σου σβήσει. Αν πατήσεις το γκάζι ομαλά τότε ανεβάζει κανονικά στροφές.
Πήγα στον εγκαταστάτη για ρυθμίση και αφού το ρύθμισε και συνέχιζε να το κάνει μου είπε να το αφήσω γιατί μπορεί να στρώσει και αν δεν γίνει τπτ να κάνουμε τα εξής:
1) Αλλάγή των μπουζί
2) Να το ρυθμίσουμε κάθε φορά που είναι στο ρελαντί να δουλεύει βενζίνα (αυτό μου ακούγεται μλκ και μάλλον θα του τα χώσω)
Ακούω ιδέες και προτάσεις-συμβουλές για το τι μπορεί να φταίει και πως να κινηθω.

τα μπουζι αν εχουν αρκετα χιλιομετρα αλλαξε τα, το αμαξι σου μπορει να δουλεψει αψογα με υγραεριο χωρις να χρειαζεται βενζινα στο ρελαντι αρκει να ξερει και να μπορει ο εγκαταστατης σου να το ρυθμισει σωστα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό DIONISISKOTSETAS » Τετ 04 Σεπ, 2013 00:49

Τα μπουζί έχουν 27000 κμ
DIONISISKOTSETAS

Δημοσίευσηαπό antonis132 » Τετ 04 Σεπ, 2013 12:17

DIONISISKOTSETAS έγραψε:Μετά από την τοποθέτηση του κιτ της Lovato Easy Fast Smart και από μόλις 200 χλμ παρατήρησα ότι όταν είναι στο ρελαντί στο αέριο και πατήσεις απότομα το γκάζι κάνει ένα βύθισμα-κόψιμο, που το αμάξι μπορεί να σου σβήσει. Αν πατήσεις το γκάζι ομαλά τότε ανεβάζει κανονικά στροφές.
1) Αλλάγή των μπουζί

στο 14αρι μου εκανε τετοια οταν εκανα εκκινηση αλλα οφειλονταν σε λαθος νουμερο μπεκ-υπερβολικα μεγαλα 1.7mm, ας καθισει να στο ρυθμισει
antonis132

Δημοσιευσεις: 477

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τετ 04 Σεπ, 2013 20:08

1) Αλλάγή των μπουζί

Εχει λογικα λαθος τρυπημα στα μπεκ και ψεκαζει παραπανω για τα ψηλα αλλα δεν τα παει καλα χαμηλά, τα λοβατο μπεκ δεν εινια γραμικα οπως τα hana και θελουν ακριβως το σωστο ξετρυπημα οσο και να προσπαθει λογικα δεν μπορει να το φερει πες του να το γυρνα σε βενζινη στο ρελαντι , τα μπουζι υγραεριου θα βελτιωσουν κατα πολυ την κατασταση αλλα δεν θα λυσουν εντλελως το προβλημα ...
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό DIONISISKOTSETAS » Τετ 04 Σεπ, 2013 22:34

Με απογοήτευσες τώρα.
¨Οταν λες λάθος τρύπημα τι ενοείς; Δλδ δεν υπάρχει άλλη λύση πέρα από το να γυρνάει στο ρελαντί σε βενζίνη και αν ναι το να γυρνάει σε βενζίνη τόσο συχνά δεν θα δημηουργήσει πρόβληματα;
Μου φαίνεται ότι θα του πω να το ξηλώσει γιατί τα έχω ψιλοπάρει.
DIONISISKOTSETAS

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 04 Σεπ, 2013 22:44

DIONISISKOTSETAS έγραψε:Με απογοήτευσες τώρα.
¨Οταν λες λάθος τρύπημα τι ενοείς; Δλδ δεν υπάρχει άλλη λύση πέρα από το να γυρνάει στο ρελαντί σε βενζίνη και αν ναι το να γυρνάει σε βενζίνη τόσο συχνά δεν θα δημηουργήσει πρόβληματα;

1ον σου εχει βαλει μεγαλα μπεκ.
2ον σου εχει συνδεσει υποπιεση στον πνευμονα?
3ον valvetronic δεν ειναι το αμαξι σου?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό DIONISISKOTSETAS » Τετ 04 Σεπ, 2013 22:47

Οχι είναι Μ43 1895cc
DIONISISKOTSETAS

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τετ 04 Σεπ, 2013 22:59

DIONISISKOTSETAS έγραψε:Με απογοήτευσες τώρα.

Σε αυτό το μοτέρ δεν επρεπε να βάλεις το συγκεκριμένο κιτ έχεις κάνει λάθος επιλογη...δες τα προηγούμενα ποστ που στο λενε και αλλα μελη .. με BMW με τα 850 ευρω που γράφεις οτι ηταν η προσφορά .. στα τα ίδια χρηματα εβαζες μπεκ injection Hana με άψογη λειτουργια
( αν και αν δεν κανω λαθος νομίζω έχουμε μιλήσει .. )

Θέλει μπεκ γραμικά με χαμηλη ωμική αντισταση ώστε να ψεκάζει πολυ χαμηλα στο ρελαντι σε χρόνους κατω απο 2 ms και να εχει επαρκή ψεκασμό ψηλα !! Οσο και να κοβει με το προγραμσ ο συναδερφος δεν γίνετε να κατεβουν τοσο χαμηλα τα λοβάτο μπεκ ηλεκτοβαλβιδας του easy που είνσι πολυ καλο κιτ για αλλα αυτοκίνητα ... απλα βενζίνη στα χαμηλα κατω απο τις 1200 στροφες κσι θα είσαι εντάξει
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό DIONISISKOTSETAS » Πέμ 05 Σεπ, 2013 18:35

Δλδ τώρα παίζει μόνο η αλχημεία του να γυρνάει στο ρελαντί σε βενζίνη;

1) Δεν θα κουράζει το σύστημα και το αυτοκίνητο αυτή η συνεχής εναλλαγή καυσίμου;

2) Κατά πόσο μπορεί να αυξηθεί η κατανάλωση

Και κάτι ακόμα στο 1ο γέμισμα σε δεξαμενή 57 λίτρων πήρε 40 λίτρα και μετά από 240 χλμ το γέμισα και πήρε 27 λίτρα. Δεν είναι λίγο ψηλή η κατανάλωση για 240 χλμ;

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
DIONISISKOTSETAS

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο BMW

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης