Καλησπερα μετα απο μεγαλη ερευνα και αρκετους προβληματισμους κατεληξα στο zavolli , και αυριο κανω την εγκατασταση.....θα δουμε πως θα παει.
Αλλες μου επιλογες ηταν η mastergas οπυ δινει 15 χρονια εγγυηση και ο Κοντογουλιδης στο Χαιδαρι οπου εβαλε γνωστος μου στο Χαιδαρι σε saxo και δεν εχει καποιο προβλημα....θα δουμε.
Αποφασιασα να μην βαλω λαδιερα μια και ειχα προβληματισμο στο που παει το λαδι που παει στην εισαγωγη , καιγεται , και ο καταλυτης δεν θα παθει ζημια???ευτυχως το κιτ της zavolli δεν προβλεπει λαδιερα για rav 2005 και ο εγκαταστατης ηταν καθετος στο οτι δεν χρειαζεται να μπει σε συγκριση με τον Κοντογουλιδη που μου προτεινε την λαδιερα (δεν θυμαμαι ομως την μαρκα του συστηματος)
Η mastergas παρεχει 15 ετη εγγυηση σε καποια μερη του κινητηρα (και οχι στον καταλυτη!!!) και μεχρι 1500ευρω αλλα
1)χρεωνει 150μ ευρω παραπανω απο τον αντιπροσωπο (stefanelli)
2)σε υποχρεωνει να κανεις εκει service και να βαζεις καποιο λιπαντικο της williams f1 με εξτρα κοστος 50 ευρω
Ελπιζω ΜΟΝΟ να εχω την αξιοπιστια που ειχα μεχρι τωρα και να μην καταστεψω (ουν)το αυτοκινητο