Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ευπάθεια σε κινητήρες Toyota με υγραέριο

Re: Ευπάθεια σε κινητήρες Toyota με υγραέριο

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 02 Οκτ, 2013 15:14

Qgas έγραψε:@ vslsam σίγουρα φίλε μου δεν θα συμβεί δεν εχει μοντουλ για να ελέγχει τα μπεκ της βενζίνης .. Χρειάζεστε εγκέφαλος που να χειρίζεται και τα 8 μπεκ 4 βενζίνης και 4 υγραεριου .. Δεν υπαρχει χώρος στους sas ούτε το hardware .. Μια χαρα θα είσαι με την JLM !!

Επειδη δεν μου αρεσει η παραπληροφορηση και δεν θελω να ειμαι εγω αυτος που ειναι υπευθηνος για αυτην( το ξαναγραφω,μου ειπαν απο την europegas ρητα οτι με το καινουργιο software οι εγκεφαλοι sas μπορουν να δουλεψουν ταυτοχρονο ψεκασμο βενζινης!)ξαναπηρα τηλ.στην europegas για να ξαναρωτησω, θα τους αναφερω και για αυτα που υποστηριζεις και συγκεκριμενα για αυτο το "Χρειάζεστε εγκέφαλος που να χειρίζεται και τα 8 μπεκ 4 βενζίνης και 4 υγραεριου .. Δεν υπαρχει χώρος στους sas ούτε το hardware"
αλλα ολοι οι τεχνικοι λειπουν και θα επιστρεψουν σε μιση ωρα μου ειπε η κοπελα ,ετσι θα λυθει σε μιση ωρα το θεμα μια και καλη.
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 02 Οκτ, 2013 16:05

Qgas έγραψε:@ vslsam σίγουρα φίλε μου δεν θα συμβεί δεν εχει μοντουλ για να ελέγχει τα μπεκ της βενζίνης .. Χρειάζεστε εγκέφαλος που να χειρίζεται και τα 8 μπεκ 4 βενζίνης και 4 υγραεριου .. Δεν υπαρχει χώρος στους sas ούτε το hardware .. Μια χαρα θα είσαι με την JLM !!

Φιλε Qgas για πολοστη φορα ξαναπηρα την europegas τηλεφωνο και μου το ξαναεπιβεβαιωσαν οτι ναι μπορει οι ηδη υπαρχον (και οχι μονο οι καινουργιοι που θα βγουν τελος του χρονου οπως ισχυριζεσαι) εγκεφαλοι sas να δουλεψουν ταυτοχρονο ψεκασμο βενζινης και αποδειξη ειναι του ιδιου του μαστορα που μιλουσα πριν λιγο το αυτοκινητο στο οποιο εχει περαστει το λογισμικο και το δουλευει ετσι,το λογισμικο ειναι ακομη προς δοκιμη και το αργοτερο μεχρι τελος του χρονου θα δωθει και στους υπολοιπους εγκαταστατες,δεν εχεις παρα να παρεις ενα τηλ.210 99 35 444 στην europegas για να με-τους βγαλεις ψευτη,η μπορεις και να περασεις απο εκει να το δεις επανω στο αυτοκινητο του μαστορα που συνομιλουσα.
Πραγματικα φιλε θελω να τους μιλησεις-επισκεφθεις γιατι δεν γινεται εσυ να υποστιριζεις αυτο και αυτοι το αλλο,μας εχετε μπερδεψει!
valsam

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 02 Οκτ, 2013 16:29

valsam έγραψε:

Φιλε Qgas για πολοστη φορα ξαναπηρα την europegas τηλεφωνο και μου το ξαναεπιβεβαιωσαν οτι ναι μπορει οι ηδη υπαρχον (και οχι μονο οι καινουργιοι που θα βγουν τελος του χρονου οπως ισχυριζεσαι) εγκεφαλοι sas να δουλεψουν ταυτοχρονο ψεκασμο βενζινης και αποδειξη ειναι του ιδιου του μαστορα που μιλουσα πριν λιγο το αυτοκινητο στο οποιο εχει περαστει το λογισμικο και το δουλευει ετσι,το λογισμικο ειναι ακομη προς δοκιμη και το αργοτερο μεχρι τελος του χρονου θα δωθει και στους υπολοιπους εγκαταστατες,δεν εχεις παρα να παρεις ενα τηλ.210 99 35 444 στην europegas για να με-τους βγαλεις ψευτη,η μπορεις και να περασεις απο εκει να το δεις επανω στο αυτοκινητο του μαστορα που συνομιλουσα.
Πραγματικα φιλε θελω να τους μιλησεις-επισκεφθεις γιατι δεν γινεται εσυ να υποστιριζεις αυτο και αυτοι το αλλο,μας εχετε μπερδεψει!

ο qgas σου ειπε αυτα που τον εχει ενημερωσει η εταιρια, την ιδια ακριβως πληροφορηση ειχα και εγω, τωρα γιατι λενε αλλα σε εσενα......... και αλλα σε εμας δεν μπορω να το γνωριζω.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 02 Οκτ, 2013 22:25

hlias έγραψε:
valsam έγραψε:

ο qgas σου ειπε αυτα που τον εχει ενημερωσει η εταιρια, την ιδια ακριβως πληροφορηση ειχα και εγω, τωρα γιατι λενε αλλα σε εσενα......... και αλλα σε εμας δεν μπορω να το γνωριζω.

Ε" τωρα την κολοκυθια θα παιζουμε?
Ηλια ποια εταιρια σε ενημερωσε η εδω αντιπροσωπεια η απο Πολωνια?
Αρα καποιος ψευδεται,η εγω η εσεις η η εταιρια!
Ηλια η Qgas παρτε σας παρακαλω ενα τηλ. στην Ελληνικη αντιπροσωπεια και ξαναρωτηστε αν υπαρχει η δυνατοτητα παραλληλου ψεκασμου βενζινης γιατι εμενα μου ειπαν το αντιθετο απότι σε εσας,πειτε τελος παντων οτι ειναι ενας στο autogas εγω δηλ. και γραφω οτι τα ηδη υπαρχον συστηματα sas (αλοστε το αναγραφουν και οι ιδιοι στο σαιτ τους με το καινουργιο λογισμικο)μπορουν να ψεκαζουν ταυτοχρονα και βενζινη για να το λυσουμε μια και καλη το θεμα!
valsam

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 02 Οκτ, 2013 22:49

η ενημερωση μου ειναι απο την εδω εταιρια. βρες μου εναν λογο για να πουμε ψεματα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 02 Οκτ, 2013 23:38

Kαι η δικια μου ενημερωση ειναι απο την ιδια εταιρια αρα το συμπερασμα ειναι οτι αυτοι μου ειπαν ψεματα Ηλια,ειναι ετσι ομως,γιατι να πουν ψεματα και να αναρτησουν και στο παγκοσμιο σαιτ τους και να το διαφημησουν οτι με το καινουργιο λογισμικο δουλευει ο παραλληλος ψεκασμος βενζινης?
Ιt doesnt make sence οπως λενε και οι Αμερικανοι!
Καλος λογος για να πει καποιος ψεμα πανω στο συγκεκριμενο θεμα(Δεν λεω οτι το κανεις η θα το εκανες εσυ ποτε αλλα σκεφτηκα εναν πολυ καλο λογο για να πει καποιος ψεματα )=ειμαι εγκαταστατης και δεν τα δουλευω τα συστηματα της europegas αλλα δουλευω π.χ brc η καποιο αλλο που εχει (και την διαφημιζει αβερτα αυτην την δυνατοτητα!) την δυνατοτητα παραλληλου ψεκασμου και οταν με ρωτανε αυτο το κανει το europegas λεω οχι δεν γινετε για να πουλαω τα συστηματα τα οποια δουλευω!
valsam

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 02 Οκτ, 2013 23:58

valsam έγραψε:Kαι η δικια μου ενημερωση ειναι απο την ιδια εταιρια αρα το συμπερασμα ειναι οτι αυτοι μου ειπαν ψεματα Ηλια,ειναι ετσι ομως,γιατι να πουν ψεματα και να αναρτησουν και στο παγκοσμιο σαιτ τους και να το διαφημησουν οτι με το καινουργιο λογισμικο δουλευει ο παραλληλος ψεκασμος βενζινης?
Ιt doesnt make sence οπως λενε και οι Αμερικανοι!
Καλος λογος για να πει καποιος ψεμα πανω στο συγκεκριμενο θεμα(Δεν λεω οτι το κανεις η θα το εκανες εσυ ποτε αλλα σκεφτηκα εναν πολυ καλο λογο για να πει καποιος ψεματα )=ειμαι εγκαταστατης και δεν τα δουλευω τα συστηματα της europegas αλλα δουλευω π.χ brc η καποιο αλλο που εχει (και την διαφημιζει αβερτα αυτην την δυνατοτητα!) την δυνατοτητα παραλληλου ψεκασμου και οταν με ρωτανε αυτο το κανει το europegas λεω οχι δεν γινετε για να πουλαω τα συστηματα τα οποια δουλευω!

ρε συ και ο qgas και εγω σου εχουμε πει οτι εχεις καλο κιτ και δεν θα εχεις προβλημα, πιστευω οτι το θυμασαι, απο κει και περα πιος ο λογος για τα υπολοιπα. σε νεα εγκατασταση ειναι λογικο οτι ο καθε ενας θα προωθησει το ή τα κιτ που εχει επιλεξει να δουλεψει.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 03 Οκτ, 2013 00:03

Ρε Ηλια δεν ειναι το προβλημα μου αν εχω καλο κιτ η οχι, και ναι το θυμαμαι που μου το ειχες πει,κακο ειναι που θελω να ξερω τι γινετε και γιατι εσας σας ειπαν οτι δεν γινετε ο παραληλος ψεκασμος και εμενα μου ειπαν οτι γινετε?
Απλα ακρη προσπαθω να βγαλω!
Δεν σε κινησε την περιεργια εσενα γιατι συμβαινει αυτο?
Αν δεν σε κανει κοπο παρε ενα τηλ. αυριο να τελειωνει το θεμα!
valsam

Δημοσίευσηαπό Qgas » Πέμ 03 Οκτ, 2013 00:19

valsam έγραψε:Ρε Ηλια δεν ειναι το προβλημα μου αν εχω καλο κιτ η οχι, και ναι το θυμαμαι που μου το ειχες πει,κακο ειναι που θελω να ξερω τι γινετε και γιατι εσας σας ειπαν οτι δεν γινετε ο παραληλος ψεκασμος και εμενα μου ειπαν οτι γινετε?
Απλα ακρη προσπαθω να βγαλω!
Δεν σε κινησε την περιεργια εσενα γιατι συμβαινει αυτο?
Αν δεν σε κανει κοπο παρε ενα τηλ. αυριο να τελειωνει το θεμα!

Ρε συ κάθε μέρα εκει είμαστε τι τηλεφωνο να πάρουμε ; Εκτός απο τα κιτ εχει και δεξαμενές Irene και αλλα ωραία εξαρτήματα υγραεριου εκ Πολωνίας .. Δεν θα εχει ψεκασμούς βενζίνης ... τα αλλα εινσι για το κόσμο δεν το χρειαζεσαι εχεις ενα πολυ καλο κιτ δεν θα κερδίσεις κάτι !! Σήμερα εγω σταμάτησα τη προσθήκη βενιζινης σε ενα κιτ που παραπονέθηκε για 2 λιτρα καταναλωση βενζίνης στο τεποζιτο !! Δεν την ήθελε ο χρήστης !! Έβαλα λαδιερα για να λιπαίνει με 20 € τα 12.000 χιλ .. Peugeot 407 2001 χωρις OBD ( εχει εγκεφσλο με σύνδεση can bus άχρηστη και ψεκασμο βενζίνης ) που δεν θέλει ο κάτοχος .. Τι να κάνουμε τωρα περι ορέξεως κολοκυθόπιτα !! Μην τρελαίνεσαι χωρις λόγο ...
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό anivas » Πέμ 03 Οκτ, 2013 01:13

Απαιτείται κύκλωμα που να οδηγεί τα μπέκ βενζίνης, μόνο αν αυτά ψεκάζουν ταυτόχρονα με το αέριο.
Αν όμως ρίχνει βενζίνη γυρνώντας από αέριο σε βενζίνη για λίγους κύκλους, περιοδικά σε κάθε κύλινδρο επαρκεί το hardware που ήδη έχει η ECU του αερίου.
Η δεύτερη λύση υλοποιείται με νέο software. Προσωπικά την θεωρώ πιό σωστή, γιατί η ακριβής οδήγηση των μπεκ βενζίνης δεν είναι απλή δουλειά. Θέλει καλό πάντρεμα του μπέκ βενζίνης με τα ηλεκτρονικά και καλιμπράρισμα, πράγμα δύσκολο για ECU αερίου που πρέπει να μπαίνει σε πολλά και διαφορετικά αυτοκίνητα.
anivas

Δημοσιευσεις: 5

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Toyota

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες