ECOKINISI έγραψε:Αρχικά louis13 καλά χιλιόμετρα χωρίς προβλήματα, αν και με στεναχώρησες που δεν ήρθες σε έμενα![]()
![]()
. Ο λόγος που γράφω ειναι ο εξής, καλά θα κάνουμε εμείς οι εγκαταστατες να θέλουμε αυτοκίνητα με υγραέριο στον δρόμο, τα οποία δεν έχουν προβλήματα και έτσι θα αυξήσουμε την δουλειά στα δικά μας μαγαζιά. Αν ένας πελάτης είναι ευχαριστημενος σίγουρα θα μας φέρει και άλλους. Το να κρίνουμε συστήματα , να κράζουμε την Toyota ή εγκαταστατες που έχουν διαφορετική φιλοσοφία με εμάς μόνο καλό δεν κάνει στο επάγγελμα μας. Ακόμα και τα 15 χρόνια εγγύηση είναι ενα εμπορικό τρικ που ευτυχώς για κάποιον, δυστυχώς για κάποιους άλλους έχει πιάσει. Δεν θα κρίνω αν είναι σωστό η λάθος αλλά από την στιγμή που υπάρχει και δουλεύει καλά κάνει και το χρησιμοποιεί προς όφελος του.
louis13 έγραψε:Ενας λογοσ που αναγκαζομαστε να παμε σε επισημο συνεργειο τουοτα ειναι η εγγυηση . εγω κ ο καθε εγω που εχουμε τουοτα καλυπτομαστε απο εγγυηση κ οχι απλα απο εναν αντιπροσωπο. Δεν ισχυει οτι εκλεισε καποιος κ την πατας την δουλεια.
nickp έγραψε:Δηλαδή πως είναι τρικ; Δεν ρωτώ ειρωνικά , πραγματικά θέλω να μάθω. Δηλαδή αν σου χαλάσει κάτι μηχανολογικό δε θα στο αντικαταστήσουν;
Sent from my iPhone using Tapatalk
nickp έγραψε:Δηλαδή μπορεί ο εγκατάστασης να τα ρίξει όλα στην ποιότητα καύσιμου και να γλιτώσει την εγγύηση;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες
|
|
|