Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Avensis 2009 1800cc

Re: Ερώτηση για Avensis 2009 1800cc

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Παρ 07 Φεβ, 2014 17:14

Αρχικά louis13 καλά χιλιόμετρα χωρίς προβλήματα, αν και με στεναχώρησες που δεν ήρθες σε έμενα ;) ;) ;). Ο λόγος που γράφω ειναι ο εξής, καλά θα κάνουμε εμείς οι εγκαταστατες να θέλουμε αυτοκίνητα με υγραέριο στον δρόμο, τα οποία δεν έχουν προβλήματα και έτσι θα αυξήσουμε την δουλειά στα δικά μας μαγαζιά. Αν ένας πελάτης είναι ευχαριστημενος σίγουρα θα μας φέρει και άλλους. Το να κρίνουμε συστήματα , να κράζουμε την Toyota ή εγκαταστατες που έχουν διαφορετική φιλοσοφία με εμάς μόνο καλό δεν κάνει στο επάγγελμα μας. Ακόμα και τα 15 χρόνια εγγύηση είναι ενα εμπορικό τρικ που ευτυχώς για κάποιον, δυστυχώς για κάποιους άλλους έχει πιάσει. Δεν θα κρίνω αν είναι σωστό η λάθος αλλά από την στιγμή που υπάρχει και δουλεύει καλά κάνει και το χρησιμοποιεί προς όφελος του.
ECOΚΙΝΗΣΗ
Πάτα φρένο στη ρύπανση, δώσε γκάζι στην οικονομία

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 219

Δημοσίευσηαπό nickp » Παρ 07 Φεβ, 2014 18:37

Δηλαδή πως είναι τρικ; Δεν ρωτώ ειρωνικά , πραγματικά θέλω να μάθω. Δηλαδή αν σου χαλάσει κάτι μηχανολογικό δε θα στο αντικαταστήσουν;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Auris 2008 42000 km vialle lpi
nickp

Δημοσιευσεις: 151

Δημοσίευσηαπό dimoskats » Παρ 07 Φεβ, 2014 19:19

ECOKINISI έγραψε:Αρχικά louis13 καλά χιλιόμετρα χωρίς προβλήματα, αν και με στεναχώρησες που δεν ήρθες σε έμενα ;) ;) ;). Ο λόγος που γράφω ειναι ο εξής, καλά θα κάνουμε εμείς οι εγκαταστατες να θέλουμε αυτοκίνητα με υγραέριο στον δρόμο, τα οποία δεν έχουν προβλήματα και έτσι θα αυξήσουμε την δουλειά στα δικά μας μαγαζιά. Αν ένας πελάτης είναι ευχαριστημενος σίγουρα θα μας φέρει και άλλους. Το να κρίνουμε συστήματα , να κράζουμε την Toyota ή εγκαταστατες που έχουν διαφορετική φιλοσοφία με εμάς μόνο καλό δεν κάνει στο επάγγελμα μας. Ακόμα και τα 15 χρόνια εγγύηση είναι ενα εμπορικό τρικ που ευτυχώς για κάποιον, δυστυχώς για κάποιους άλλους έχει πιάσει. Δεν θα κρίνω αν είναι σωστό η λάθος αλλά από την στιγμή που υπάρχει και δουλεύει καλά κάνει και το χρησιμοποιεί προς όφελος του.

Να και ένας επαγγελματίας που σέβεται τον εαυτό του και τον κλάδο του... :thumbup: :thumbup: :thumbup:
dimoskats

Δημοσιευσεις: 391

Δημοσίευσηαπό Qgas » Παρ 07 Φεβ, 2014 23:54

louis13 έγραψε:Ενας λογοσ που αναγκαζομαστε να παμε σε επισημο συνεργειο τουοτα ειναι η εγγυηση . εγω κ ο καθε εγω που εχουμε τουοτα καλυπτομαστε απο εγγυηση κ οχι απλα απο εναν αντιπροσωπο. Δεν ισχυει οτι εκλεισε καποιος κ την πατας την δουλεια.

Για λαστιχα στην ΤΟΥΟΤΑ πας ? .... μην με παρεξηγεις αλλα εχουν δει τα ματια μας πολλά δεν ειναι ολοι ιδιοι και ευχομαι καλα χιλ απροβληματηστα...

δεν κραζουμε την ΤΟΥΟΤΑ γενικα καθε αντιπροσωπια ειναι διαφορετικη και εχω δει πολυ καλη δουλεια πχ στο Γιαννιτσα ... τοποθετουν ομως κατι φασον .. δες τη viagas που απο Omvl το γυρισε στη stargas για περισσοτερη ποιοτητα ....

εξου και η ερωτηση για τα λσστιχα.... υπαρχουν καποια συνεργεια που επενδυουν στο υγραεριο των αντιπροσωπειων πληρωνοντας μηχανικους αεριου εκπαιδευοντας τους κτλ .....

υπαρχουν ομως και αυτοι στη Ηλιουπολη της ΤΟΥΟΤΑ που σε ενα land cruizer σημερα που πηγε για αλλαγη καταλυτη που ειπαν επι λεξη

Επειδη το αμαξι φερει υγραεριο δεν δινουμε εγγυηση καταλυτη ( ανταλακτικου ) και σε ερωτηση του πελατη μου και ιδιοκτητη πρατηριου υγραεριου στην Αλιμου δηλαδη αν το εβαζα σε σας θα ειχε ? ... η απαντηση ηταν ΝΑΙ .. δεν τον εβαλε φυσικά ...

Επαγγελματιες με τα ΟΛΑ τους
Τελευταία επεξεργασία από Qgas και Σάβ 08 Φεβ, 2014 02:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό Qgas » Σάβ 08 Φεβ, 2014 00:07

nickp έγραψε:Δηλαδή πως είναι τρικ; Δεν ρωτώ ειρωνικά , πραγματικά θέλω να μάθω. Δηλαδή αν σου χαλάσει κάτι μηχανολογικό δε θα στο αντικαταστήσουν;

βεβαιως μολις σημερα επισκευασα ενα κιτ ΡRINS με 15 χρονια εγγυηση ... εφταιγε το υγραεριο.... για ενα χρονο περιπου τωρα ... ειχε και εγγυηση 2+2 εγγυση κιτ υγραεριου και εδωσε 4χ4 ευρω για αλλαγη πλεξουδας..
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό nickp » Σάβ 08 Φεβ, 2014 02:31

Δηλαδή μπορεί ο εγκατάστασης να τα ρίξει όλα στην ποιότητα καύσιμου και να γλιτώσει την εγγύηση;

Auris 2008 42000 km vialle lpi
nickp

Δημοσιευσεις: 151

Δημοσίευσηαπό dimoskats » Σάβ 08 Φεβ, 2014 12:47

nickp έγραψε:Δηλαδή μπορεί ο εγκατάστασης να τα ρίξει όλα στην ποιότητα καύσιμου και να γλιτώσει την εγγύηση;

Θα πρέπει να διαβάσεις με προσοχή τους όρους της εγγύησης και μόνο αυτό ισχύει...τα μου είπε κάποιος με το τάδε αυτοκίνητο εκείνο και το άλλο θυμίζουν καταστάσεις λυκείου.... και αναφέρει μόνο τη μία πλευρά...
αν όντως βρώμαγε τόσο όσο λένε θα την είχαν πλακώσει στις αγωγές τον συγκεκριμένο πρι του οποίου ο λόγος...
dimoskats

Δημοσιευσεις: 391

Δημοσίευσηαπό louis13 » Δευτ 10 Φεβ, 2014 09:42

Καλημερα σας. Οφειλω να πω οτι την καλυτερη εντυπωση κ ενημερωση απο ολους την ειχα απο την ecokinisi
Χωρις να θελω να μειωσω η μα προσβαλω καποιον αλλον.
Να κανω μια ερωτηση ,ποσοι ελευθεροι επαγγελματιες εχουν το θαρρος να αναγνωρισουν δικο τους λαθος κ κατα ποσο ειναι διατεθιμενοι να προβουν σε επιδιορθωση του λαθους τους.
Οσον αφορα το αν βαζω λαστιχα μεσα στη τουοτα θα πω οχι. Γιατι δεν ειναι το ιδιο στην εγγυηση τα μηχανικα μερη με τα λαστιχα. Τα λαστιχα τα βαζω στον Κυριαζη τον Χρηστο. οτο καλυτερο.
louis13

Δημοσιευσεις: 20

Avensis 2009 1800cc

Δημοσίευσηαπό louis13 » Πέμ 20 Φεβ, 2014 14:02

μετα απο 2 εβδομαδες υγραεροκινησης στο avensis μου οφειλω να πω οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.
πολυ οικονομια στο καυσιμο κ στη τσεπη μου. σχεδον τα μισα απο οτι με τη βενζινη.
louis13

Δημοσιευσεις: 20

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Toyota

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες