Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Καλωσόρισμα νέων μελών...

Καλωσόρισμα νέων μελών...Γνωριμία!

Re: Καλωσορισμα νεων μελων...

Δημοσίευσηαπό labros » Δευτ 19 Μαρ, 2012 13:20

Καλώς σας βρήκα. Έχω ένα Accent του 2002 με 233000 χλμ (17000 με υγραέριο). Φοράει σύστημα BRC αερίου ψεκασμού χωρίς λαδιέρα.
chevrolet cruze 1.6 του 2010
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσιευσεις: 827

Δημοσίευσηαπό alfettas » Δευτ 26 Μαρ, 2012 18:49

Καλησπερα σε όλους
alfettas

Δημοσιευσεις: 12

Δημοσίευσηαπό panda » Δευτ 26 Μαρ, 2012 21:01

fiat panda 1200cc 8v 2005. εχω τρεις μηνεσ που εχω εγκαταστησει συστημα υγραεριου μαρκας emmer αέριου ψεκασμου....εχω διανυσει 15.000χλμ lpg, το αμαξι εχει 180.000χλμ..σε ολο το φασμα στροφων δουλευει αψογα με υγραεριο :clap: . Εννοείται πως δεν εχω λαδιερα και βενζινη βαζω μονο οταν θυμαμαι :thumbup: :wave:
fiat panda 1.2 310.000xlm
panda

Δημοσιευσεις: 21

Δημοσίευσηαπό redcolt » Τρί 27 Μαρ, 2012 14:09

γεια σε ολοι την παρεα με λενε γιωργο κ ενδιαφερομαι για LPG σε ενα mitsubishi colt czt. πολυ μπερδεμα αλλοι μου λενε να βαλω αλλοι οχι θα σπασει το μοτερ λογο θερμοκρασιων . το αμαξι φοραει εξατμιση κ φιλτροχοανη 180 αλογα περιπου. καθε προταση απο καποοιον που γνωριζει οτιδιποτε σχετικα για το θεμα μου θα με βοηθισει παρα πολυ
Γιωργος κορωπι
redcolt

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό redcolt » Τρί 27 Μαρ, 2012 14:12

MitsuGas έγραψε:Καλησπερα ειμαι ο Γιαννης και ελπιζω να βρω ακρη εδω μεσα γιατι ζαλιστηκα με τα υγραερια !
Θελω να βαλω στο Coltaki υγραεριο και ακομα δε ξερω που και πως και ποσο ! Οι ατοκες ειναι δελεαστικες
αντε να βρουμε και το συστημα , ειδωμεν !

Γιαννη πιο κολτακι εχεις ? κ εγω το ιδιο ψαχνω :thumbup:
redcolt

Δημοσίευσηαπό Tomario » Τετ 28 Μαρ, 2012 01:30

Καλησπέρα σε όλους.Με λένε Μάριο και δεν είμαι καλά.'Εχω ένα RAV4 του 2005 και τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να κοιμηθώ.Ψάχνω απεγνωσμένα να βγάλω άκρη, για το πια είναι η κατάλληλη επιλογή κιτ υγραερίου που πρέπει να βάλω...
Tomario

Δημοσιευσεις: 1

Δημοσίευσηαπό GEORGE2 » Πέμ 29 Μαρ, 2012 23:49

Tomario έγραψε:Καλησπέρα σε όλους.Με λένε Μάριο και δεν είμαι καλά.'Εχω ένα RAV4 του 2005 και τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να κοιμηθώ.Ψάχνω απεγνωσμένα να βγάλω άκρη, για το πια είναι η κατάλληλη επιλογή κιτ υγραερίου που πρέπει να βάλω...

κανονας ενα, φιλε, μη ψαχνεις κανοντας συγκριση την τιμη, γιατι θα εισαι σιγουρα πολυ χαμενος λιγο αργοτερα.
κανονας δυο, εγκαταστατης με εγκαταστατη ακομη κι αν δουλευουν το ιδιο συστημα εχουν τεραστια διαφορα στο αποτελεσμα. καλυτερα ενα παφθηνο συστημα με ενα καλο εγκαταστατη παρα το καλυτερο συστημα της αγορας σε εναν κακο εγκαταστατη. βρες αν γινεται καποιον γνωστο σου που γνωριζει καποιον καλο εγκαταστατη και ζητα μια συναντηση μαζι του, ωστε να σου εξηγηση πως και τι πρεπει να γινει στο αυτοκινητο σου. αν μπορεις δες δουλειες που εχει κανει σε αλλα αυτοκινητα και μιλα με τους οδηγους αυτων των αυτοκινητων.
καλη τυχη.
Άβαταρ μέλους
GEORGE2

Δημοσιευσεις: 86

Δημοσίευσηαπό manxa » Παρ 30 Μαρ, 2012 10:22

καλημερα σας, συγχαρητηρια για το forum, εχει εξαιρετικο επιπεδο και πληροφοριες
Χαρης με clio 1.4 του 1999 (8 βαλβιδο, το τονιζω μηπως κ εχει σημασια)
κανω >100χλμ την ημερα (αλλα μονο σε αυτοκινητοδρομο με μ.ο. πανω απο 100) και επομενωςεχω αρχισει να ψηνομαι για εγκατασταση υγραεριου

εχω παρει τιμες απο 1-2 εγκαταστατες (~1300, lovato) ενας εκ των οποιων ειναι το συνεργειο μου (renault εξειδικευμενο, οχι εξουσιοδοτημενο) στο οποιο εχω απολυτη εμπιστοσυνη εδω κ χρονια

το θεμα ομως ειναι οτι -προς τιμην τους- οι ανθρωποι μου τονισαν τοσο για το οτι δεν ειναι ανταγωνιστικοι (απο θεμα τιμης) λογω λεπτοδουλειας + προσοχης (3-4 ημερες εντος συνεργειου) αλλα και οτι δεν ειναι εξουσιοδοτημενοι εγκαταστατες

εχουν κανει αρκετες εγκαταστασεις Lovato -εχω δει δουλεια τους στο συνεργειο- και μου ανεφεραν το πως πιστοποιουν την εργασια τους (στη sime στον Ασπροπυργο, με πιστοποιητικο) αλλα και οτι 1 φορα εχουν αντιμετωπισει προβλημα στο υπουργειο μεταφορων στο Χολαργο, επειδη ο υπαλληλος εκει δεν χορηγουσε αλλαγη αδειας με λογο οτι το συνεργειο δεν ειναι πιστοποιημενο (παρα την επισημη πιστοποιηση απο τη sime)

πραγματικα προβληματιζομαι, γιατι απο μια μερια τους εχω εμπιστοσυνη (κ παντα ειναι προθυμοι και αμεσοι να κοιταξουν τι δεν λειτουργει καλα), και απο την αλλη φοβαμαι το θεμα της αλλαγης της αδειας (αν και ανηκω στην Αγ.Παρασκευη οπου δεν ειχαν προβλημα) εαν "στραβωσει" καποιος υπαλληλος εκει

εχετε καμμια προταση (ισως αλλη πιστοποιημενου σε renault)?

ευχαριστω πολυ

Φιλικα, Χαρης
manxa

Δημοσίευσηαπό george74 » Σάβ 31 Μαρ, 2012 16:29

Καλησπερα σε ολους
Οπως ολοι μας ετσι και εγω ψαχνω τροπο να τα βγαλω περα με σχεδον 2 ΕΥΡΩ την τιμη της βενζινης
Σαν πρωτη λυση σκεφτομαι να πουλησω το αμαξι και να κυκλοφορω με το ποδηλατο αλλα λογω αντικειμενικων δυσκολιων
μαλλον θα καταληξω στο υγραεριο!
Το αμαξι μου ειναι ενα honda crv 2000cc με 150ιππους ,16v ,μοντελο 2008 και αριθμο κινητηρα R20A2.
Εμαι μεταξυ zavoli(Θεοδορου) και B.R.C(ELGAS) HELP !!!!!
Aν καποιος με ιδιο αυτοκινητο εχει τοποθετησει αεριο η εχει να προτεινει κατι αλλο ευχαριστως nα τον ακουσω...

καλη επιτυχια στο forum!
george74

Δημοσίευσηαπό anek12 » Τετ 04 Απρ, 2012 18:28

καλησπερα!!!
anek12

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ξεκινώντας...

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες