https://www.playbuzz.com/djvarienzoy10/tunap
ntinaras έγραψε:μοτορκοτε δοκιμασε.

papoys έγραψε:Προσωπικά δεν χρησιμοποιούσα και δεν χρησιμοποιώ ποτέ πρόσθετα.
Πιθανώς να κάνουν δουλειά,αλλά εγώ δεν πείθομαι ότι ένα μπουκαλάκι κάποιου υγρού που ρίχνω στο ρεζερβουάρ μπορεί να προστατεύσει τις βαλβίδες.
Πιθανώς να το κάνει αν αυτό γίνεται σε κάθε γέμισμα αλλά συμφαίρει να δίνει κάποιος 10 και 15 ευρώ κάθε φορά;;;
Θα τούρχεται το υγραέριο ακριβότερο και από την κατοστάρα βενζίνη.
Θα μου πει κάποιος ότι δεν χρειάζεται να ρίχνεις συνέχεια.Μα η πίεση των βαλβίδων από την καύση του lpg είναι συνεχής και δεν είναι διακοπτόμενη και
με δόσεις.
Δεν πείθομαι ότι κάποιο πρόσθετο δημιουργεί φίλμ και κουραφέλαξαλα.Τι φιλμ και πρόσθετα θα μπορούσε να αντέξει στις υψηλότατες θερμοκρασίες
(800 βαθμών Κελσίου έχω ακούσει)που δημιουργούνται μέσα στον κινητήρα.
Εγώ όταν έκανα την εγκατάσταση τοποθέτησα μία λαδιέρα.Προσωπικά και αυτή δεν πιστεύω ότι προσφέρει κάποια προστασία γιατί άλλοτε λειτουργεί
και άλλοτε δεν λειτουργεί.Την έβαλα έτσι να έχω την εντύπωση ότι έβαλα προστασία.
Οδηγώ προσέχοντας να μην ανεβάζω πολύ υψηλές στροφές οδηγώντας με σύνεση και μικρές ταχύτητες το οποίο πιστεύω ότι είναι η καλίτερη και
μοναδική προστασία για κάποιον που θέλει να κάνει περισσότερα χιλιόμετρα με τις βαλβίδες του προτού ζητήσουν αντικατάσταση.
Με απλά λόγια ψηφίζω όχι κατά των πρόσθετων για οικονομικούς λόγους γιατί για έχεις προστασία πρέπει να ξοδεύεις πολλά άρα δε συμφαίρει.
donstefano έγραψε:Μου εχουν πει καλα λογια για αυτο.
https://www.youtube.com/watch?v=ZSyic0_TUx0
Δεν το χω χρησιμοποιησει αλλα το σκεφτομαι.Νομιζω 8 ευρω εχει.

donstefano έγραψε:Εγω δε το χω βαλει ακομα αλλα συντομα θα το αγορασω να ριξω λιγο Redex ετσι για το καλο!!!!!!
Χαιρομαι για τα αποτελεσματα στο αυτοκινητο σου!!!!!
Για μονιμη χρηση στο diesel αν υπολογισω για καθε γεμισμα σου 4,5Ε εξτρα για 140 χιλ παραπανω δεν ξερω αν αξιζει το κοστος για τα παραπανω χιλιομετρα που βγαζεις.Σιγουρα ομως καθαριζει μπεκ κτλ κτλ!! Οποτε καλο ειναι![]()
![]()
![]()
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες
|
|
|