sportbillys έγραψε:Μια ερωτηση.
Την προηγουμενη εβδομαδα εβαλα και εγω το BRC 24 Sequent
Εσεις που βαλατε το brc σας εδωσε ο εγκαταστατης κανενα βιβλιαρακι για τα service
ή καποια χαρτια απο κιτ ;
Εμενα δεν μου εδωσε τιποτα
adamch έγραψε:sportbillys έγραψε:Μια ερωτηση.
Την προηγουμενη εβδομαδα εβαλα και εγω το BRC 24 Sequent
Εσεις που βαλατε το brc σας εδωσε ο εγκαταστατης κανενα βιβλιαρακι για τα service
ή καποια χαρτια απο κιτ ;
Εμενα δεν μου εδωσε τιποτα
Εμένα μου έδωσαν βιβλιαράκι με πληροφορίες για το κιτ που έχει και θέσεις για σφραγίδες όταν κάνεις τα σέρβις κτλ.
qgas έγραψε:CRV2005 έγραψε:Τον τελευταίο μήνα το πήρα απόφαση τελικά και έβαλα υγραέριο και στα δύο αυτοκίνητα. Μετά από κάμποσο ψάξιμο (όχι εξαντλητικό πάντως) κατέληξα στο North Italy μάλλον λόγω βέλτιστης τιμής.
Μαζί με λαδιέρες 800 στο CRV και 900 στο Ε200 (1.8 kompressor του 2004). Μέχρι στιγμής: 1.000 χλμ με το τζιπάκι και 500 με το Ε. Όλα οκευ και αναμένω την συνέχεια.
Λαδιέρα στον κομπρέσορα ; Σχεδόν απαγορεύεται !! Υπάρχει σοβαρό θέμα σε τούρμπο κινητήρες και κομπρεσορες υπάρχει σαφέστατη οδηγία σε πολλές ετιαρίες μόνο για λιπανση μαζί με το καύσιμο (valve care ) όχι υποπίεσης, ή petrol addition.
).CRV2005 έγραψε:qgas έγραψε:CRV2005 έγραψε:Τον τελευταίο μήνα το πήρα απόφαση τελικά και έβαλα υγραέριο και στα δύο αυτοκίνητα. Μετά από κάμποσο ψάξιμο (όχι εξαντλητικό πάντως) κατέληξα στο North Italy μάλλον λόγω βέλτιστης τιμής.
Μαζί με λαδιέρες 800 στο CRV και 900 στο Ε200 (1.8 kompressor του 2004). Μέχρι στιγμής: 1.000 χλμ με το τζιπάκι και 500 με το Ε. Όλα οκευ και αναμένω την συνέχεια.
Λαδιέρα στον κομπρέσορα ; Σχεδόν απαγορεύεται !! Υπάρχει σοβαρό θέμα σε τούρμπο κινητήρες και κομπρεσορες υπάρχει σαφέστατη οδηγία σε πολλές ετιαρίες μόνο για λιπανση μαζί με το καύσιμο (valve care ) όχι υποπίεσης, ή petrol addition.
Επειδή δεν είμαι ειδικός - θα ήθελες να γίνεις πιο συγκεκριμένος?
Μέχρι στιγμής είμαι στα 2.000 χλμ με το CRV και στα 1.500 με το E200. Γενικά είμαι ΟΚ. Μου ανάβει λαμπάκι (check engine) στο CRV αλλά δεν παρατηρώ κάτι στην οδήγηση του αυτοκινήτου.
Κάποια σκορτσαρίσματα σε απότομα πατήματα του γκαζιού (ειδικά στο E200 όταν κατεβάζω ταχύτητα πριν την στροφή και πατάω γκάζι μέσα στην στροφή για να βγώ γρήγορα - οκ ξέρω ότι αυτό δεν είναι απόλυτα συμβατό με την οικονομική οδήγηση ...).
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες
|
|
|