Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

λαμπακια δεξαμενης prins

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: λαμπακια δεξαμενης prins

Δημοσίευσηαπό kolokas » Κυρ 11 Δεκ, 2011 15:01

γη εγγυηση σου ισχυει κανονικα αρκει να σ εχει βαλει prins.παρε στα Γιαννενα το Φαρμακη και ρωτα που να το πασ..
prin vsi , slk 200 r171 upgrade 204 hp.....
kolokas

Δημοσιευσεις: 172

Δημοσίευσηαπό dathens » Κυρ 11 Δεκ, 2011 23:59

έχει υποστήριξη η qgas στο παλαιό Φάληρο http://www.qgas.gr μίλα με το Θανάση επίσης να ξέρεις ότι εγγύηση μάλλον δεν έχεις μετα απο αυτα που έκανε η Greenautogas όπου έκανε εισαγωγή απο το eBay συστημάτων απο διαφορετικές χώρες , χωρίς πιστοποίηση μισό prins μισο Lima... Αν είσαι απο τους τυχερούς θα σε καλύψουν στην qgas και απο το Φαρμάκη αρκεί να μην έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά αρτζι μπουρτζι και Λουλας !!

Στα λαμπάκια δεν νομίζω ότι θα βρεις άκρη ειδικά αν σου έχουν ρημαξει την πολυβαλβιδα να βάζει παραπάνω !! Εμένα κάνει 150 χιλ με το πρώτο 30 με το δεύτερο 30 με το τρίτο και 140 -150 με το τελευταίο το κόκκινο δεν υπάρχει !!!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό nick_grande » Δευτ 12 Δεκ, 2011 20:40

Αν και για την ώρα δεν έχω πρόβλημα με το prins ( όλα τα κομμάτια είναι prins εκτός από την πολυβαλβίδα που είναι lovato και η δεξαμενή tms ) πιστεύω ότι είναι απαράδεκτο και από την πλευρά του Φαρμάκη να κάνει την κορόιδα την στιγμή που γνώριζε την κατάσταση με την greenautogas. Θα έπρεπε να έχει στην ιστοσελίδα του μια προειδοποίηση για το συγκεκριμένο συνεργείο. Όταν πέρασα κτεο όλα τα χαρτιά ήταν με τα στοιχειά του Φαρμάκη, άλλα και ο ίδιος ο Γιάννης που δούλευε εκεί έλεγε ότι η greenautogas είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της prins στην Αθήνα και ότι είναι συνεργάτης του Φαρμάκη. Έχω βέβαια και εγώ το μερίδιο της ευθηνής μου άλλα δεν μπορώ να κουβαλώ πάντα ένα δικηγόρο μαζί μου για να ξέρω ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. Η πλάκα είναι ότι ενώ είχα πάει σε 500 συνεργεία να ρωτήσω για υγραεριοκίνηση στο τέλος έδωσα τα 2 μου χιλιαρικάκια στον απατεώνα.
nick_grande

Δημοσιευσεις: 25

Δημοσίευσηαπό dathens » Παρ 16 Δεκ, 2011 01:33

nick_grande έγραψε:Αν και για την ώρα δεν έχω πρόβλημα με το prins ( όλα τα κομμάτια είναι prins εκτός από την πολυβαλβίδα που είναι lovato και η δεξαμενή tms ) πιστεύω ότι είναι απαράδεκτο και από την πλευρά του Φαρμάκη να κάνει την κορόιδα την στιγμή που γνώριζε την κατάσταση με την greenautogas. Θα έπρεπε να έχει στην ιστοσελίδα του μια προειδοποίηση για το συγκεκριμένο συνεργείο. Όταν πέρασα κτεο όλα τα χαρτιά ήταν με τα στοιχειά του Φαρμάκη, άλλα και ο ίδιος ο Γιάννης που δούλευε εκεί έλεγε ότι η greenautogas είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της prins στην Αθήνα και ότι είναι συνεργάτης του Φαρμάκη. Έχω βέβαια και εγώ το μερίδιο της ευθηνής μου άλλα δεν μπορώ να κουβαλώ πάντα ένα δικηγόρο μαζί μου για να ξέρω ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. Η πλάκα είναι ότι ενώ είχα πάει σε 500 συνεργεία να ρωτήσω για υγραεριοκίνηση στο τέλος έδωσα τα 2 μου χιλιαρικάκια στον απατεώνα.

Η δεξαμενη και η πολυβαλβιδα δεν ειναι στην εγγυηση του συστηματος ετσι και αλλιως ο green auto gas εκανε διάφορα με τις αγορες του μιξαροντας συστηματα κτλ. λιμα με εγκεφαλο πρινσ λαδιερα καλαματας φιλτρα καρελια κτλ αν το συστημα σου ειναι αγορασμενο απο τον φαρμακη ή αν ειναι αγορασμενο απο επισημο dealer της πρινς δεν εχεις θεμα .... σε καλυπτει ο φαρμακης κοροιδο δεν εκανε ποτε για το συνεργειο ζωνη του λυκοφως στο νεο κοσμο απλα δεν ειναι στο στυλ γενικα της fgas να πλακωνεται με την χαμηλη τιμη υγραεριου που ποιυλα πχ ή με τα συστηματα πρινς, ειχε μια συνεργασια με την green auto gas η οποια χαλασε στην πορεια και περιμενε καποια στιγμη να σκασει..... διοτι ενω ο αλλος ελεγε οτι ειναι ο πρινσ της αθηνας αντιπροσωπος παντα ειχε θεμα με ανταλακτικα με προβληματα αλυτα κτλ και υποστηριξη απο διαφορους αντιπροσωπους της πρινσ στην αγγλια πολωνια βελγιο κτλ .... τωρα οσο αφορα τον γιαννη υπαλληλος ηταν οτι του λεγαν ελεγε και πολυ αντεξε εκει απληρωτος και ..... οταν λεει το αφεντικο σου εγω ειμαι ο αντιπροσωπος της πρινς τι να πει ο υπαλληλος φυγε ? αν και μενα που την εγκατασταση την εκανα στο φαρμακη με την ομαδα εκει οταν με ειδε ο γιαννης μου ειπε μην πειραξεις τιποτα εδω για το καλο σου .... μια χαρα εισαι .....
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 22 επισκέπτες