Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα στο ρελαντί

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ!!!

Δημοσίευσηαπό ili77 » Πέμ 15 Δεκ, 2011 09:07

Η ζημια ειχε σχεση με το υγραεριο ?
ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΥΘΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ 123000ΧΛΜ ΜΕ ΠΑΛΙΟΒΕΝΖΙΝΕΣ!

Να βγεις στο δρομο με τον εγκαταστατη σου στη θεση του συνοδηγου με το λαπ-τοπ στο χερι για να βλεπει συνεχεια τι γινεται στους αισθητήρες του κινητηρα, και να προσπαθησεις να σου κανει αυτα τα κουλά για να το δει και αυτος (αφου ζεσταθει)π.χ. σταματωντας στα φαναρια αφου τοτε στο κανει ή βαζοντας το air-contition. Ε δε γινεται, κατι θα δειξει δεν μπορει. Απο κει και μετα ισως να μπορείτε να στοχευσετε ποιο συγκεκριμενα τι μπορει φταιει.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΥΠ'ΟΨΙΝ. ΟΣΟ ΖΗΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ!

Αν ο εγκαταστάτης σου πιστεύει ότι φταίει το ρεύμα και σου λέει για πολλαπλασιαστές ξεκίνα από μπουζί. Καινούργια επώνυμα τον τύπο που προτείνει ή Toyota. Δεν αναφέρεις τίποτα για τα φίλτρα υγραερίου, τα έχεις αλλάξει;
ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΠΟΥΖΙ ΙΡΙΔΙΟΥ LPG ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 5ΗΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΛΗΡΩΣΗΣ!
ili77

Δημοσιευσεις: 61

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Πέμ 15 Δεκ, 2011 12:03

Ξαναβάλε τα μαμα μπουζι και δες αν διορθωθηκε.
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό cpnemo » Πέμ 15 Δεκ, 2011 15:12

Φίλε μου στο δικό μου Avensis 1.8 2004 αυτό το παρουσίαζε κάποιες φορές και στην βενζίνη από τότε που το αγόρασα καινούργιο και συνεχίζει φυσικά και στο υγραέριο.
Η επίσημη άποψη της αντιπροσωπείας και του συνεργείου της ΤΟΥΟΤΑ τότε που το είχα αναφέρει όσο το αυτοκίνητο ήταν μέσα στην εγγύηση ,μου είχαν πει ότι είναι φυσιολογική η αντίδραση αυτή λόγω της ρύθμισης των στροφών του κινητήρα από τον εγκέφαλο.Δεν ξέρω αν μου είχαν πει βλακείες αλλά από την αρχή έτσι δουλεύει χωρίς άλλο πρόβλημα ή σβήσιμο μηχανής.
TOYOTA AVENSIS 1.8 (2004) BRC kit χωρίς λαδιέρα .....
cpnemo

Δημοσιευσεις: 10

Δημοσίευσηαπό LPGas » Πέμ 15 Δεκ, 2011 16:53

Δεν φταίνε οι πολλαπλασιαστές, σε καμία περίπτωση. Τα Toyota έχουν 620-640 Rpm ρελαντί και είναι με τα Subaru τα πιο χαμηλά και δύστροπα ρελαντί της «πιάτσας». Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω ώστε να διορθώσεις το πρόβλημα σου, από τη στιγμή που δοκιμάσατε διαφορετικούς καλιμπρατόρους και δεν βελτιώθηκε.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό ili77 » Πέμ 15 Δεκ, 2011 19:02

cpnemo έγραψε:Φίλε μου στο δικό μου Avensis 1.8 2004 αυτό το παρουσίαζε κάποιες φορές και στην βενζίνη από τότε που το αγόρασα καινούργιο και συνεχίζει φυσικά και στο υγραέριο.
Η επίσημη άποψη της αντιπροσωπείας και του συνεργείου της ΤΟΥΟΤΑ τότε που το είχα αναφέρει όσο το αυτοκίνητο ήταν μέσα στην εγγύηση ,μου είχαν πει ότι είναι φυσιολογική η αντίδραση αυτή λόγω της ρύθμισης των στροφών του κινητήρα από τον εγκέφαλο.Δεν ξέρω αν μου είχαν πει βλακείες αλλά από την αρχή έτσι δουλεύει χωρίς άλλο πρόβλημα ή σβήσιμο μηχανής.

ΑΔΕΡΦΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΥΘΙΣΜΑ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ
ΕΙΝΑΙ 1.6!

LPGas έγραψε:Δεν φταίνε οι πολλαπλασιαστές, σε καμία περίπτωση. Τα Toyota έχουν 620-640 Rpm ρελαντί και είναι με τα Subaru τα πιο χαμηλά και δύστροπα ρελαντί της «πιάτσας». Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω ώστε να διορθώσεις το πρόβλημα σου, από τη στιγμή που δοκιμάσατε διαφορετικούς καλιμπρατόρους και δεν βελτιώθηκε.

ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ( ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΩ ΒΑΝΖΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ LPG TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ, ΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ RESET) ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ; Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ 4-5 ΦΟΡΡΕΣ ΑΠΟ LPG ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ LPG ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ 2-3 ΩΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; Π.Χ. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΛΑΜΔΑ ΣΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΑΥΣΙΜΟ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!
ili77

Δημοσιευσεις: 61

Δημοσίευσηαπό cpnemo » Παρ 16 Δεκ, 2011 10:55

Όντως έχουν χαμηλό ρελαντί , σε μένα παίζει πάντα μεταξύ 700 και 800 στο ρελαντί
Το βύθισμα το κάνει μόνο όταν είναι ο κλιματισμός σε κατάσταση auto τη στιγμή της ενεργοποίησης του και μόνο όταν ο κινητήρας λειτουργεί στο ρελαντί,προφανώς λόγω απότομης αύξησης του φορτίου.
TOYOTA AVENSIS 1.8 (2004) BRC kit χωρίς λαδιέρα .....
cpnemo

Δημοσιευσεις: 10

Δημοσίευσηαπό LPGas » Παρ 16 Δεκ, 2011 15:57

Όχι, πρόβλημα ο εγκέφαλος του αυτοκίνητου δεν υπάρχει περίπτωση να πάθει. Ο εγκέφαλος του υγραερίου γιατί να φταίει? Το κακό είναι ότι ο συγκεκριμένος εγκέφαλος δεν επιδέχεται ρυθμίσεις στο πρόγραμμα του. Αν υπήρχε τέτοια δυνατότητα τα προβλήματα σου θα είχαν λυθεί.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Προβλημα με ρελαντι

Δημοσίευσηαπό steli000s » Τρί 10 Απρ, 2012 23:48

Αρχικά καλησπέρα και καλως σας βρήκα.
Θα ήθελα τη βοήθεία σας διότι αντιμετωπίζω πρόβλημα με το αέριο που έχω βάλει στο αμαξι μου.
Το έχω βάλει σε ένα Toyota Corolla 92'. Ενώ δεν είχα αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρα πρόβλημα το τελευταίο μήνα
το αμάξι μου σβήνει εν κινήσει (αν βγάλω νεκρά) ή σε φανάρι..
Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται..?φταίει το ρελαντί να ανεβάσω τι στροφές τι να κάνω ;;
steli000s

Δημοσιευσεις: 3

Re: Προβλημα με ρελαντι

Δημοσίευσηαπό GEORGE2 » Τετ 11 Απρ, 2012 00:04

steli000s έγραψε:Αρχικά καλησπέρα και καλως σας βρήκα.
Θα ήθελα τη βοήθεία σας διότι αντιμετωπίζω πρόβλημα με το αέριο που έχω βάλει στο αμαξι μου.
Το έχω βάλει σε ένα Toyota Corolla 92'. Ενώ δεν είχα αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρα πρόβλημα το τελευταίο μήνα
το αμάξι μου σβήνει εν κινήσει (αν βγάλω νεκρά) ή σε φανάρι..
Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται..?φταίει το ρελαντί να ανεβάσω τι στροφές τι να κάνω ;;

δοκιμασε το και με βεζινα αν και παλι σβυνει, προφανως κατι δεν παει καλα, γενικα με το ρελαντι σου, μπορει απλα να θελει λιγο ανεβασμα. αν παλι στο κανει μονο με το αεριο τοτε το πιθανοτερο ειναι πως θελει ρυθμιση μιγματος π.χ. λιγο παραπανω αεριο (εμπλουτισμο).
Άβαταρ μέλους
GEORGE2

Δημοσιευσεις: 86

Re: Προβλημα με ρελαντι

Δημοσίευσηαπό steli000s » Τετ 11 Απρ, 2012 00:09

Οχι με τη βενζινη δεν μου κανει τπτ τετοιο..
Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι οταν ζεσταθει το αμαξι
Και ανεβασει θερμοκρασια σταματαει και να σβηνει.
Οταν ομως το βαζω μπροστα θελει αρκετη ωρα να δουλεψει σωστα
Το εριο και δεν παει βημα το αμαξι..
steli000s

Δημοσιευσεις: 3

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 69 επισκέπτες