Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρατήρια Υγραερίου σε όλη την Ελλάδα

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Λιστα με τα πρατηρια Υγραεριου

Δημοσίευσηαπό Batfalcon » Τρί 17 Ιαν, 2012 16:01

Υπάρχει πρατήριο στην Σαντορίνη; Ξέρει κανείς;
Fiat Panda 4x4 Powered by LPG Lovato
Batfalcon

Δημοσιευσεις: 76

Δημοσίευσηαπό tgi » Τρί 17 Ιαν, 2012 19:52

official δεν υπάρχει... ή τουλάχιστον δεν γνωρίζω κάτι!
μπορεί να υπάρχει κάτι un official σαν την Νάξο!!
ρώτα την εταιρία “Αφοί Πελέκη Ο.Ε.” μπας και μπορεί να σε εξυπηρετήσει
Citroen C4 GP
2009-2019 με Icom JTG
2019 μέχρι σήμερα EuropeGas
270.000 χιλ. με Υγραέριο
Άβαταρ μέλους
tgi

Δημοσιευσεις: 552

Δημοσίευσηαπό Batfalcon » Τρί 17 Ιαν, 2012 21:02

Ευχαριστώ :thumbup:
Fiat Panda 4x4 Powered by LPG Lovato
Batfalcon

Δημοσιευσεις: 76

Re: Πρατήρια Υγραερίου σε όλη την Ελλάδα

Δημοσίευσηαπό panosopel » Τρί 24 Ιαν, 2012 20:49

Devil7 έγραψε:Παιδιά στην Αλίμου βάζει κανείς τώρα τελευταία να μου πει αν έχει προβλήματα ή όχι γιατί δεν έχω ακούσει καλά λόγια? Διάβασα στην αρχή του thread ότι άλλαξε εταιρία στο υγραέριο κτλ απλά θέλω να μου κάποιος που βάζει τον τελευταίο καιρό τι εντυπώσεις έχει. Ευχαριστώ.

Εβαλα πριν κανα μηνα στον Αλιμο.Δεν εμεινα ευχαριστημενος απο τιμη ουτε απο χιλιομετρα που μου βγαλε το μιγμα.αλλα το χειροτερο ηταν οτι το αυτοκινητο κινουταν προβληματικα ειδικα με 2τερα και χαμηλη ταχυτητα
Σκεψου οτι απο Ν.Προαστεια τρεχω Μεταμορφωση

*Ξερει κανεις αν προβλεπετε πρατηριο υγραεριου στην Κερκυρα ως το καλοκαιρι????
panosopel

Δημοσιευσεις: 157

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τετ 25 Ιαν, 2012 17:15

panosopel έγραψε:*Ξερει κανεις αν προβλεπετε πρατηριο υγραεριου στην Κερκυρα ως το καλοκαιρι????

Εδω και 1 χρονο ολο λενε οτι θ'ανοιξει αλλα τιποτα. Το κουφο της ιστοριας ειναι οτι εγκαταστασεις γινονται στο νησι εδω και καιρο...(στη ζουλα βεβαια.. :shh: )
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό GOLDWAGON » Τετ 25 Ιαν, 2012 19:09

panosopel έγραψε:
Devil7 έγραψε:Παιδιά στην Αλίμου βάζει κανείς τώρα τελευταία να μου πει αν έχει προβλήματα ή όχι γιατί δεν έχω ακούσει καλά λόγια? Διάβασα στην αρχή του thread ότι άλλαξε εταιρία στο υγραέριο κτλ απλά θέλω να μου κάποιος που βάζει τον τελευταίο καιρό τι εντυπώσεις έχει. Ευχαριστώ.

Εβαλα πριν κανα μηνα στον Αλιμο.Δεν εμεινα ευχαριστημενος απο τιμη ουτε απο χιλιομετρα που μου βγαλε το μιγμα.αλλα το χειροτερο ηταν οτι το αυτοκινητο κινουταν προβληματικα ειδικα με 2τερα και χαμηλη ταχυτητα
Σκεψου οτι απο Ν.Προαστεια τρεχω Μεταμορφωση

*Ξερει κανεις αν προβλεπετε πρατηριο υγραεριου στην Κερκυρα ως το καλοκαιρι????

Αν και μένω εκεί κοντά στην Αλίμου , μια φορά έβαλα εκεί και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος.
Όταν πήγα να φύγω μου έφυγε ο τσαμπουκάς λέμε όταν μου ανάψανε όλα τα λαμπάκια στις ενδείξεις , ακόμα και του ABS .έπαθα πλάκα.
μετά όπως πήγα να κατέβω να τους το πω έσβησαν και έφυγα.
Ούτε χιλιόμετρα έκανα και το ωραίο είναι ότι οι αντλίες του , ειδικά οι δεξιές από τι έμαθα αργότερα είναι πειραγμένες με μεγάλη πίεση αέρα για να σου γεμίζουν φουλ υγραέριο και ξεπερνάνε το φλοτέρ και δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό.
Από τότε δεν ξαναπήγα αν και έχω πρόβλημα στο να γεμίζω υγραέριο το αμάξι μου εκεί στις γύρω περιοχές και είναι γνωστό το πρόβλημα των πρατηρίων στα Νότια προάστια.
Αυτό με τις ενδείξεις το είχα ξαναπάθει και άλλη φορά στο πρατήριο πάνω Πειραιώς εκεί στην λαχαναγορά.
Σήμερα περνώντας τυχαία στην μεταμόρφωση πήγα για πρώτη φορά και έβαλα υγραέριο.
Όταν πήγα εκεί , τρόμαξα όταν είδα 5-6 αλλοδαπούς εκεί και είδα κάτι παμπάλαιες αντλίες και φοβήθηκα.
Είπα να φύγω κατευθείαν , όμως μου είχε τελειώσει το υγραέριο εκείνη την ώρα και πήρα το ρίσκο και έβαλα.
Όταν έφυγα , δεν παρατήρησα κάτι το περίεργο , όμως με εξέπληξε το γεγονός ότι το αμάξι "άρπαζε" πολύ γρήγορα στις στροφές του κινητήρα.
Γενικά έμεινα ευχαριστημένος και θα τον προτιμήσω άλλη φορά για γέμισμα όταν θα πηγαίνω εκεί κοντά .
KIA SPORTAGE 2001 WAGON Romano HD Reducer Plug & Drive
http://www.go-lpg.co.uk/RomanoN.html
Άβαταρ μέλους
GOLDWAGON

Δημοσιευσεις: 74

Δημοσίευσηαπό kolokas » Τετ 25 Ιαν, 2012 22:54

καλα τα λαμπακια που αναφερεισ ειναι ασχετα..μονο το λαμπακι μηχανησ σχετιζεται με το υγραεριο.
prin vsi , slk 200 r171 upgrade 204 hp.....
kolokas

Δημοσιευσεις: 172

Δημοσίευσηαπό GOLDWAGON » Πέμ 26 Ιαν, 2012 13:44

kolokas έγραψε:καλα τα λαμπακια που αναφερεισ ειναι ασχετα..μονο το λαμπακι μηχανησ σχετιζεται με το υγραεριο.

Για στάσου βρε φίλε μου , πώς εξηγείς το γεγονός ότι 2 φορές σε πρατήρια υγραερίου συνέβηκε αυτό το φαινόμενο με τα
λαμπάκια τον ενδείξεων.
Ποτέ σε κάθε άλλη περίπτωση δεν ξανασυνάντησα αυτό το πράγμα.

Ενδεικτικά σε πληροφορώ ότι το λαμπάκι του ABS δεν σβήνεται εύκολα παρά μόνο με ειδικό μηχάνημα σε αυτό το μοντέλο αυτοκινήτου που έχω και για αυτό μου φάνηκε τόσο παράξενο σε εκείνη την δεδομένη στιγμή που άναψαν τα λαμπάκια για 1-2 λεπτά και ύστερα έσβησαν όλα.
KIA SPORTAGE 2001 WAGON Romano HD Reducer Plug & Drive
http://www.go-lpg.co.uk/RomanoN.html
Άβαταρ μέλους
GOLDWAGON

Δημοσιευσεις: 74

Δημοσίευσηαπό dathens » Κυρ 29 Ιαν, 2012 01:37

Εδω και αρκετα γέμισματα πάω στην delta gas μέχρι σήμερα κανένα θέμα καλα χιλιόμετρα όλα οκ. Σήμερα σαν να έβαλα στον άλιμο ρελαντι πάνω κάτω το αμάξι ψοφησε κτλ τα γνωστά απο τα μείγματα της πετρογκσζ !!! Κάτι δεν πήγε καλα μάλλον διότι και πολυ κρύο έκανε σήμερα !!!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό kolokas » Δευτ 30 Ιαν, 2012 11:38

σ εκενα καμια αλλαγη σε βενζινη στο πατημα του γκαζιου?????τωρα με το κρυο αυτο μου κανει καμια φορα.
prin vsi , slk 200 r171 upgrade 204 hp.....
kolokas

Δημοσιευσεις: 172

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 110 επισκέπτες