Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ρινίσματα σε έμβολο Opel Corsa C 1.4

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: ΡΙΝΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΕΜΒΟΛΟ OPEL CORSA C 1.4

Δημοσίευσηαπό panosopel » Τετ 25 Ιαν, 2012 01:48

Γραψε το ονομα του να τον κραξουμε λιγο και να μην ξαναπατησει κανεις
Τερμα στους απατεωνες,προφυλαζουμε και τους μελλοντικους πελατες
panosopel

Δημοσιευσεις: 157

Δημοσίευσηαπό actionpeugeot » Πέμ 26 Ιαν, 2012 00:23

andrew79 έγραψε: ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η Μ@Λ@ΚΙ@ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ¨¨ΤΕΧΝΙΚΟ¨¨ ΠΟΥ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ.

:-w
ACTION PEUGEOT
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ & ΝΙΚΟΣ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ LPG
ΤΗΛ. 2105617306 - 2105697890
actionpeugeot
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 11

Δημοσίευσηαπό SteliosProCeed » Πέμ 26 Ιαν, 2012 15:04

Καμια φορα τα πραγματα ειναι τοσο απλα που δεν θελουν και πολλη σκεψη.......Κηνυγα το φιλε γιατι προφανως φτιαει ο εγκαταστατης....

ΚΑι το μεγαλυτερο μερος των προβληματων που βγαινουν γενικα,δεν οφειλονται σε ελλατωματικα κιτ,ουτε σε ευπαθη αυτοκινητα....Σε ''μηχανικους'' της κακια ωρας οφειλονται που δεν ξερουν να ρυθμισουν ουτε το ρολοι τους...ποσο μαλλον εναν εγκεφαλο....Βρηκαν ολοι ευκαιρια,και βλεπεις μαγαζια με ηχοσυστηματα και αεροτομες,ξαφνικα να βαζουν υγραεριο....Αμα δειτε να πουλανε και καμια ξυλοσομπα μεσα,μην απορρησετε!Σημεια των καιρων...και η ξυλοσομπα πουλαει αντιστοιχα οπως και το υγραεριο...
Kia ProCee'd 1400cc + Stargas LPG
Άβαταρ μέλους
SteliosProCeed

Δημοσιευσεις: 135

Δημοσίευσηαπό fotisly » Πέμ 26 Ιαν, 2012 16:44

SteliosProCeed έγραψε:Καμια φορα τα πραγματα ειναι τοσο απλα που δεν θελουν και πολλη σκεψη.......Κηνυγα το φιλε γιατι προφανως φτιαει ο εγκαταστατης....

ΚΑι το μεγαλυτερο μερος των προβληματων που βγαινουν γενικα,δεν οφειλονται σε ελλατωματικα κιτ,ουτε σε ευπαθη αυτοκινητα....Σε ''μηχανικους'' της κακια ωρας οφειλονται που δεν ξερουν να ρυθμισουν ουτε το ρολοι τους...ποσο μαλλον εναν εγκεφαλο....Βρηκαν ολοι ευκαιρια,και βλεπεις μαγαζια με ηχοσυστηματα και αεροτομες,ξαφνικα να βαζουν υγραεριο....Αμα δειτε να πουλανε και καμια ξυλοσομπα μεσα,μην απορρησετε!Σημεια των καιρων...και η ξυλοσομπα πουλαει αντιστοιχα οπως και το υγραεριο...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
off topic.
οντως φιλε!!οτι βγαζει χρημα!!
παλιοτερα λεγαμε για τους αλβανους που δηλωνανε οτι ξερουνε να τα κανουνε ολα,απο χτισιμο βαψιμο σοβατισμα κ.λ κ.λ,τωρα γινετε το ιδiο απο ελληνες,αλλα πιο κυριλε,με μαγαζια!!
τελευταια πηγα για φωτοβολταικα σε στεγη που πουλουσε και τοποθετουσε μαγαζι με ηχοσυστηματα αυτοκινητου και αξεσουαρ!! :lol: :lol: :lol:
icom jtg υγρου ψεκασμου,πλεον lovato σε αστρα h 1.8 140 hp
prins silverline2 skoda fabia 1.4 101 hp
fotisly

Δημοσιευσεις: 394

Δημοσίευσηαπό dti » Πέμ 26 Ιαν, 2012 22:01

fotisly έγραψε:off topic.
...
τελευταια πηγα για φωτοβολταικα σε στεγη που πουλουσε και τοποθετουσε μαγαζι με ηχοσυστηματα αυτοκινητου και αξεσουαρ!! :lol: :lol: :lol:

Αν ήταν διπλωματούχος ηλεκτρολόγος, νομίζω δικαιούται κανονικά...
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό maevius » Πέμ 26 Ιαν, 2012 22:07

fotisly έγραψε:
SteliosProCeed έγραψε:Καμια φορα τα πραγματα ειναι τοσο απλα που δεν θελουν και πολλη σκεψη.......Κηνυγα το φιλε γιατι προφανως φτιαει ο εγκαταστατης....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
off topic.
οντως φιλε!!οτι βγαζει χρημα!!
παλιοτερα λεγαμε για τους αλβανους που δηλωνανε οτι ξερουνε να τα κανουνε ολα,απο χτισιμο βαψιμο σοβατισμα κ.λ κ.λ,τωρα γινετε το ιδiο απο ελληνες,αλλα πιο κυριλε,με μαγαζια!!

Και το κερασάκι στην τούρτα; Όλοι έχουν 30 χρόνια εμπειρίας στην υγραεριοκίνηση ....... :lol: :lol: :lol:
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό GREGORI » Πέμ 26 Ιαν, 2012 22:28

[/quote]
Και το κερασάκι στην τούρτα; Όλοι έχουν 30 χρόνια εμπειρίας στην υγραεριοκίνηση ....... :lol: :lol: :lol:[/quote]

Tριάντα χρόνια αξημέρωτης νύχτας ίσως; έκτος αν εννοούν στίς θερμάστρες υγραερίου,κουζίνες, καμινέτα του καφέ ,μανιτάρια στα καφέ ( αλλα οχι αυτα δεν ειναι τοσο παλια)
Jetta 1.6 mpi Ζavoli άνευ λαδιέρας - 55000 ++χλμ -1200 hour LPG/215 hour βενζινη/
GREGORI

Δημοσιευσεις: 263

Δημοσίευσηαπό andrew79 » Πέμ 26 Ιαν, 2012 22:40

ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ....
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΩ...ΗΔΗ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ..
ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ.
andrew79

Δημοσιευσεις: 12

Δημοσίευσηαπό christoi » Πέμ 26 Ιαν, 2012 23:24

[Offtopic]
andrew79 έγραψε:ΤΟ ΟΔΗΓΩ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3500 ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ !!!!!!!!!!!!

Στις 180.000 του micra μου, ένα κρύο πρωινό, μου βγήκε η πίστη να το βάλω μπροστά. Τελικά τα κατάφερα, αλλά μου διαμαρτυρήθηκαν από την greenpeace για ανεπανόρθωτη περιβαλλοντολογική ζημία λόγω των 2 λίτρων που ξεβράστηκαν σε αέρια μορφή από την εξάτμιση.
Έκτοτε, κάθε τόσο (2-3-15 ημέρες) γλυκοφιλάω τις 6.000 στροφές (συνήθως με 5η και στην εγνατία) για λίγο.

[/Offtopic]
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό fokion » Πέμ 26 Ιαν, 2012 23:42

andrew79 έγραψε:ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ.

και καλα κανεις με αυτα ΔΕΝ παιζουν...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 55 επισκέπτες