Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Γκάλοπ για prins silver line ή BRC plug and drive

Ξέρουμε ότι σας αρέσουν - τις μαζέψαμε όλες μαζί λοιπόν!

Re: ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ PRINS SILVER LINE ή BRC PLUG AND DRIVE

Δημοσίευσηαπό dathens » Πέμ 09 Φεβ, 2012 23:48

dexter13 έγραψε:Αντί να τσακώνεστε ποιος την έχει ποιο μεγάλη τη μαγκιά πίσω από το πληκτρολόγιο, δε μαζευόμαστε σιγά σιγά να κράξουμε τους πρατηριούχους[και όχι μόνο] που θα μας ρουφήξουν το αίμα σε λίγο???? Δεν ωφελεί σε κάτι αυτό που κάνετε.... Ούτε στην αλάνα του χωριού μου 10 χρονών δε το κάναμε... Κανείς θεωρώ δεν έχει να χωρίσει κάτι με κάποιον. Γνώμες κατατίθενται στο forum και δεν επιβάλλονται. Όποιος έχει την ελάχιστη ικανότητα κρίσης σε συνδυασμό με το πορτοφόλι του αποφασίζει το καλύτερο για το οχημά του.

Συμφωνώ αλλα εδω κάποτε βοηθούσαμε ο ένας τον άλλο έφτασε στο σημείο να μην χρειαζετε πια η καλη πρόθεση να βοηθάς έχοντας πλέον ώρες γνώσεων και εμπειριών συλεξεις έχοντας δει δεκάδες συστηματα φίλων γνωστών συνεργατών κτλ μπορει κάποιος να κρίνει και να πει τι παίζει. Αυτο κάποιοι το θεωρούν εδω μέσα οτι γίνετε προς συμφέρον μιας η της άλλης εταιρίας κάτι που δεν παίζει εγω έχω σε τεράστια εκτίμηση την prins o dti την Vialle ο Astra τη icom κτλ αυτός θύμαμε απο 2010 που γράφαμε τα περίεργα κάθε συστήματος στο φόρουμ !!

Στο θέμα η ευθύνη είναι του νταβατζη και της πουτανας που ανεβαίνει η τιμη ας αφήσει η γσμοτροικα τις συντάξεις και να αφησει ( απελευθερωση αγορας ) μπαίνει ο καθείς στα διυλιστήρια να παίρνει καυσιμο να δείτε για πότε πέφτει η τιμή 10 λεπτα για πλάκα
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό maevius » Παρ 10 Φεβ, 2012 07:34

Δηλαδή προτείνοντας και εκθειάζοντας στους πάντες με όσους έχεις συνομιλήσει το συγκεκριμένο συστημα με τα θαυματουργά μπεκ κλπ κλπ ΄΄σε προσφορά΄΄ το κάνεις για να βοηθήσεις με καλή πρόθεση;;;;; Αν ναι στο λέω για πολλοστή φορά δεν βοηθάς έναν άνθρωπο που έχει ήδη πληρώσει και έχει βάλει το Χ σύστημα και ψάχνει μια βοήθεια - λύση στο πρόβλημα του και δεν θέλει φυσικά κάποιον να του υπενθυμίζει ότι έκανε μακακία και ότι αν έβαζε το δικό σου δεν θα χε προβλήματα. Βοήθεια θέλει όχι εξυπνάδες........ Με τι επιχειρήματα, τις πληρωμένες διαφημισεις -έρευνες στο ιντερνετ ή αυτά που επικαλείσαι σε κάθε μάρκα αυτοκινητου ότι έχεις έναν γνωστό με ίδιο αυτοκίνητο (τυχαίο;;) που φοράει prins και πάντα δεν εχει πρόβλημα .................και αυτό το κάνεις συνέχεια και μάλιστα το επεκτείνεις κατηγορόντας τα συστήματα που λέει ο κόσμος στα προβλήματα του χωρίς να χεις δει εγκατάσταση - κατάσταση οχήματος - οδηγική συμπεριφορά κλπ κλπ. Αυτό εσύ το λες βοήθεια και καλή πρόθεση;;;
Εγώ το λέω διαφήμιση για υποψήφιους υγρεριοκίνητους τρομάζοντας τους και οδηγώντας τους με ''επιχειρήματα'' στο συγκεκριμένο.............
Όσο για τον dti και τον Astra η συμπεριφορά τους στο φόρουμ είναι υποδειγματική και δεν προβάλλουν τα συστηματα τους σαν φάρμακο για πάσα νόσο και πάσα μ....κια.
Αν δεν έχεις κάποιο συμφέρον φίλε μου για αυτά που γράφεις και το θεωρείς καλή πρόθεση τότε υπάρχει άλλο πρόβλημα.........
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό dathens » Παρ 10 Φεβ, 2012 10:25

maevius έγραψε:Δηλαδή προτείνοντας και εκθειάζοντας στους πάντες με όσους έχεις συνομιλήσει το συγκεκριμένο συστημα με τα θαυματουργά μπεκ κλπ κλπ ΄΄σε προσφορά΄΄ το κάνεις για να βοηθήσεις με καλή πρόθεση;;;;;

Φυσικά γιατι να πληρώσει φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες όπως εσύ στον φίλο σου τον θεοδωρου !!
Αν ναι στο λέω για πολλοστή φορά δεν βοηθάς έναν άνθρωπο που έχει ήδη πληρώσει και έχει βάλει το Χ σύστημα και ψάχνει μια βοήθεια - λύση στο πρόβλημα του και δεν θέλει φυσικά κάποιον να του υπενθυμίζει ότι έκανε μακακία και ότι αν έβαζε το δικό σου δεν θα χε προβλήματα. Βοήθεια θέλει όχι εξυπνάδες........

Να τον βοηθήσεις με τι ; Με κάτι που αν είναι στραβό ( εγκαταστάτης η σύστημα που έφαγε την μπανάνα και δεν δουλεύει η θα συμβιβαστεί γιατι δεν μπορεί να παει να πει ξηλώστετο ; Ποσά κακά συστηματα έχουν ξηλωθεί απο τα συστηματα που υπαρχουν στην αγορα ΕΝΑ ΔΥΟ ; ΕΓΩ δεν συμβιβάζομαι

Με τι επιχειρήματα, τις πληρωμένες διαφημισεις -έρευνες στο ιντερνετ ή αυτά που επικαλείσαι σε κάθε μάρκα αυτοκινητου ότι έχεις έναν γνωστό με ίδιο αυτοκίνητο (τυχαίο;;) που φοράει prins και πάντα δεν εχει πρόβλημα .................και αυτό το κάνεις συνέχεια και μάλιστα το επεκτείνεις κατηγορόντας τα συστήματα που λέει ο κόσμος στα προβλήματα του χωρίς να χεις δει εγκατάσταση - κατάσταση οχήματος - οδηγική συμπεριφορά κλπ κλπ. Αυτό εσύ το λες βοήθεια και καλή πρόθεση;;;

Πίνεις τίποτα ; Έχω 30 τουλάχιστο γνωστούς με prins και όχι στην Αθήνα στην Επαρχία Μόνο σε συγγενείς μου έχουν εγκατασταθεί 12 συστηματα στην αιτωλοκαρνανια !!! Λες να μην έχω μια ιδέα ;

Εγώ το λέω διαφήμιση για υποψήφιους υγρεριοκίνητους τρομάζοντας τους και οδηγώντας τους με ''επιχειρήματα'' στο συγκεκριμένο.............

Να καταλάβω όταν τα prins ήταν στο Θεό η τιμη τους οκ αλλα σήμερα που είναι πιο φθηνά απο τα ιταλικά θεωρώ ότι είναι μ...και να μη. Βάλει κάποιος ένα σύστημα υψηλών προδιαγραφών για να έχει το κεφάλι του ήσυχο !! ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΕΙ στον εγκαταστατη !!

Όσο για τον dti και τον Astra η συμπεριφορά τους στο φόρουμ είναι υποδειγματική και δεν προβάλλουν τα συστηματα τους σαν φάρμακο για πάσα νόσο και πάσα μ....κια.

Άστο Μεγάλε είσαι πολυ νέος εδω για να έχεις γνώμη για αυτο τους βλέπεις συχνά όπως παλιά
Αν δεν έχεις κάποιο συμφέρον φίλε μου για αυτά που γράφεις και το θεωρείς καλή πρόθεση τότε υπάρχει άλλο πρόβλημα......... Ναι το να πεις στον άλλο μην την πατάς τη μπανανα είναι πρόβλημα φυσικα γιατι εγω ΜΙΑ ΦΟΡΑ καηκα με το ιταλικο και ταλαιπωρουμε καθε ΜΕΡΑ εδω και ενα χρονο !!!

dathens

Δημοσίευσηαπό maevius » Παρ 10 Φεβ, 2012 10:31

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Σε ευχαριστω που επιβεβαιώνεις αυτούς που σε κράζουν και για άλλη μια φορα εκτιθεσαι και αποκαλύπτονται οι προθέσεις σου ή ότι άλλο έχεις στο μυαλό σου...................... keep walking..........
Πρόσεχε μόνο μην φας καμμια μύνηση απο καναν εγκαταστάτη ή αντιπρόσωπο που κατηγορείς αρκετούς πίσω από ένα ψευδώνυμο και ψάχνεσαι.....

Άστο Μεγάλε είσαι πολυ νέος εδω για να έχεις γνώμη για αυτο τους βλέπεις συχνά όπως παλιά

Συγνώμη δεν θα το ξανακάνω χωρίς να σε ρωτήσω Υπόψιν όλες οι συζητήσεις από την αρχή του φόρουμ υπάρχουν ακόμα (και οι δικές σου) ...........

Να καταλάβω όταν τα prins ήταν στο Θεό η τιμη τους οκ αλλα σήμερα που είναι πιο φθηνά απο τα ιταλικά θεωρώ ότι είναι μ...και να μη. Βάλει κάποιος ένα σύστημα υψηλών προδιαγραφών για να έχει το κεφάλι του ήσυχο !! ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΕΙ στον εγκαταστατη !!

Όσο για τα παραπάνω σε αφήνω στην κριση τω υπολοίπων...................
Τελευταία επεξεργασία από maevius και Παρ 10 Φεβ, 2012 10:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσίευσηαπό dathens » Παρ 10 Φεβ, 2012 10:48

Εσύ μάλλον εκπροσωπείς κάποιον φαντάζομαι και ΜΟΛΙΣ αποκαλύφθηκες !!
δεν κατηγορώ κανέναν και ΠΟΤΕ Μεγάλε αλλα δεν υπάρχει 7η γενειά συστημάτων που ψεκαζει βενζίνη ταυτόχρονα !! Το συνεργείο στα Γιάννενα που το έχεις ;
dathens

Δημοσίευσηαπό maevius » Παρ 10 Φεβ, 2012 10:57

:ymparty: :ymparty: :ymparty:
Μπράβο το βρήκες!!! Συγχαρητήρια...πάω να το πω στο αφεντικό μου =)) =)) =))
Πες το και στο δικό σου....να πάρεις αύξηση........ :)) :)) :))
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσίευσηαπό anikologr » Παρ 10 Φεβ, 2012 15:11

Φίλε dathens Έχω ακριβώς την ίδια άποψη με τον maevius για σένα. Μάλλον θα πρέπει να έχω και έγω συνεργείο έτσι? :lol:

Τι προσπαθείς να πεις αγαπητέ? Ότι δεν προσπαθείς εναγωνίως να διαφημίσεις την prins σε κάθε σου ποστ? καθώς και δύο συνεργεία??

Μην υποτιμάς την νοημοσύνη μας...
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό mpaglamas » Παρ 10 Φεβ, 2012 20:32

anikologr έγραψε:Φίλε dathens Έχω ακριβώς την ίδια άποψη με τον maevius για σένα. Μάλλον θα πρέπει να έχω και έγω συνεργείο έτσι? :lol:

Τι προσπαθείς να πεις αγαπητέ? Ότι δεν προσπαθείς εναγωνίως να διαφημίσεις την prins σε κάθε σου ποστ? καθώς και δύο συνεργεία??

Εσύ τι μιλάς? Ξέρεις απο ποτε είναι ο dathens στο φόρουμ?
mpaglamas
Πρατηριούχος

Δημοσιευσεις: 22

Δημοσίευσηαπό dti » Παρ 10 Φεβ, 2012 22:57

mpaglamas έγραψε:
anikologr έγραψε:Φίλε dathens Έχω ακριβώς την ίδια άποψη με τον maevius για σένα. Μάλλον θα πρέπει να έχω και έγω συνεργείο έτσι? :lol:

dathens

Δημοσιευσεις: 502

mpaglamas

Δημοσιευσεις: 15

Φαίνεται σε κάθε μήνυμα για όλους τους χρήστες... ;)
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό mpaglamas » Παρ 10 Φεβ, 2012 23:10

dti έγραψε:
mpaglamas έγραψε:

dathens

Δημοσιευσεις: 502

mpaglamas

Δημοσιευσεις: 15

Φαίνεται σε κάθε μήνυμα για όλους τους χρήστες... ;)

Το ξέρω , απλά είσαι ο μόνος που του δίνει τόση σημασία!..
mpaglamas
Πρατηριούχος

Δημοσιευσεις: 22

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Συγκρίσεις συστημάτων

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες