dexter13 έγραψε:Αντί να τσακώνεστε ποιος την έχει ποιο μεγάλη τη μαγκιά πίσω από το πληκτρολόγιο, δε μαζευόμαστε σιγά σιγά να κράξουμε τους πρατηριούχους[και όχι μόνο] που θα μας ρουφήξουν το αίμα σε λίγο???? Δεν ωφελεί σε κάτι αυτό που κάνετε.... Ούτε στην αλάνα του χωριού μου 10 χρονών δε το κάναμε... Κανείς θεωρώ δεν έχει να χωρίσει κάτι με κάποιον. Γνώμες κατατίθενται στο forum και δεν επιβάλλονται. Όποιος έχει την ελάχιστη ικανότητα κρίσης σε συνδυασμό με το πορτοφόλι του αποφασίζει το καλύτερο για το οχημά του.
Συμφωνώ αλλα εδω κάποτε βοηθούσαμε ο ένας τον άλλο έφτασε στο σημείο να μην χρειαζετε πια η καλη πρόθεση να βοηθάς έχοντας πλέον ώρες γνώσεων και εμπειριών συλεξεις έχοντας δει δεκάδες συστηματα φίλων γνωστών συνεργατών κτλ μπορει κάποιος να κρίνει και να πει τι παίζει. Αυτο κάποιοι το θεωρούν εδω μέσα οτι γίνετε προς συμφέρον μιας η της άλλης εταιρίας κάτι που δεν παίζει εγω έχω σε τεράστια εκτίμηση την prins o dti την Vialle ο Astra τη icom κτλ αυτός θύμαμε απο 2010 που γράφαμε τα περίεργα κάθε συστήματος στο φόρουμ !!
Στο θέμα η ευθύνη είναι του νταβατζη και της πουτανας που ανεβαίνει η τιμη ας αφήσει η γσμοτροικα τις συντάξεις και να αφησει ( απελευθερωση αγορας ) μπαίνει ο καθείς στα διυλιστήρια να παίρνει καυσιμο να δείτε για πότε πέφτει η τιμή 10 λεπτα για πλάκα