dathens έγραψε:Όσο και να προσπαθήσετε και οι δυο για δικούς σας λόγους προφανώς δεν πρόκειται να αλλάξουν τα δεδομένα και η αλήθεια.
Οτι κιτ κα να βάλετε δίπλα στο prins δεν μπορει να συγκριθεί σε ποιότητα οικονομία απόδοση απόδειξη εδω μέσα οτι σε δυο μερσεντες κομπρεσορες έχουν ξηλώσει αλλα κιτ και μπήκαν prins που ΔΟΥΛΕΟΥΝ μια ΧΑΡΑ
Αντιλαβου γιατι επιμένω δεν ξερετε οτι είμαι ο κατασκευαστής Ολλανδός της prins και ο εισαγωγέας και εγκαταστατης ταυτόχρονα και κάνω γριζα διαφημιση .., και εσείς μου έχετε πρηξει τα @@@@.
Δεν ζητώ να διαβάζετε αυτα που γράφω αν δεν σας αρέσουν η αλήθεια όμως ειναι οτι το prins είναι καλύτερο απο σχεδόν όλα τα συστηματα της αγοράς ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΑΜΆΞΙΑ . Άντε γεια !!
Sorry αλλα θα διαφωνησω!Δεν υπαρχει κιτ που να μην δουλευει στους κομπρεσορες και αν θελεις την γνωμη μου την πιο γραμμικη λειτουργια την εχω δει με το τουρκικο attiker.
Βεβαια τα πιο πολλα τα εχω βαλει lovato turbo smart αν και δουλευουν και με smart easy με προθερμαντηρα αν ο πελατης το θελει οικονομικα.Το αποτελεσμα παντως δεν διαφερει σε κανενα κιτ!
Οι κομπρεσορες μετα απο καποιο καιρο εχουν θεμα με εισροφηση αερα απο την εισαγωγη,ο χρηστης το μονο που καταλαβαινει ειναι η ελαφρως μειωμενη αποδοση και λιγο αυξηση καταναλωσης.
Αν ο εγκαταστατης δεν ελεγξει το συγκεκριμενο θεμα πριν εγκαταστησει το κιτ χιλια μυρια προβληματα του βγαινουν στο καλιμπραρισμα και κατ'επεκταση στον πελατη.