από manxa » Παρ 30 Μαρ, 2012 10:22
καλημερα σας, συγχαρητηρια για το forum, εχει εξαιρετικο επιπεδο και πληροφοριες
Χαρης με clio 1.4 του 1999 (8 βαλβιδο, το τονιζω μηπως κ εχει σημασια)
κανω >100χλμ την ημερα (αλλα μονο σε αυτοκινητοδρομο με μ.ο. πανω απο 100) και επομενωςεχω αρχισει να ψηνομαι για εγκατασταση υγραεριου
εχω παρει τιμες απο 1-2 εγκαταστατες (~1300, lovato) ενας εκ των οποιων ειναι το συνεργειο μου (renault εξειδικευμενο, οχι εξουσιοδοτημενο) στο οποιο εχω απολυτη εμπιστοσυνη εδω κ χρονια
το θεμα ομως ειναι οτι -προς τιμην τους- οι ανθρωποι μου τονισαν τοσο για το οτι δεν ειναι ανταγωνιστικοι (απο θεμα τιμης) λογω λεπτοδουλειας + προσοχης (3-4 ημερες εντος συνεργειου) αλλα και οτι δεν ειναι εξουσιοδοτημενοι εγκαταστατες
εχουν κανει αρκετες εγκαταστασεις Lovato -εχω δει δουλεια τους στο συνεργειο- και μου ανεφεραν το πως πιστοποιουν την εργασια τους (στη sime στον Ασπροπυργο, με πιστοποιητικο) αλλα και οτι 1 φορα εχουν αντιμετωπισει προβλημα στο υπουργειο μεταφορων στο Χολαργο, επειδη ο υπαλληλος εκει δεν χορηγουσε αλλαγη αδειας με λογο οτι το συνεργειο δεν ειναι πιστοποιημενο (παρα την επισημη πιστοποιηση απο τη sime)
πραγματικα προβληματιζομαι, γιατι απο μια μερια τους εχω εμπιστοσυνη (κ παντα ειναι προθυμοι και αμεσοι να κοιταξουν τι δεν λειτουργει καλα), και απο την αλλη φοβαμαι το θεμα της αλλαγης της αδειας (αν και ανηκω στην Αγ.Παρασκευη οπου δεν ειχαν προβλημα) εαν "στραβωσει" καποιος υπαλληλος εκει
εχετε καμμια προταση (ισως αλλη πιστοποιημενου σε renault)?
ευχαριστω πολυ
Φιλικα, Χαρης