michalistunap έγραψε:Γεια σας, το όνομα μου ειναι Μίχαλης και ειμαι ο αντιπρόσωπος της TUNAP στην βορεια ελλαδα κ στην κρητη. Θα ήθελα να σας δώσω καποιες πληροφορίες σχετικά με τα προιόντα μας για οτι αφορά το υγραέριο l.p.g ... Η νεας τεχνολογίας σειρά μας αυτή αποτελήτε απο δυο προιόντα.. το 163 το οποιο μπαίνει στο ρεζερβουάρ της βενζίνης και το 164 που μπαίνει στο ρεζερβουάρ του υγραερίου. Ο κύριως σκοπός μας ειναι η αποτελεσματική λίπανση ως προστασια των βαλβίδων για τα επόμενα 10000km ( βάση εργαστηριακών τεστ ). Υπάρχει βέβαια και μια καθαριστική δραση για την λειτουργια με βενζίνη που φταίει για της εναποθέσεις πανω στης βαλβιδες και τα μπεκ. Η δουλειά του 163 ειναι να καθαριζει και να λιπαινει το κυκλωμα της βενζινης καθως και να προστατευει το καυσιμο απο το να δημιουργηση μυκητες και βακτηρια απο τον χρονο που ¨καθεται¨στο ρεζερβουαρ οσο ο κινητηρας δουλευει με υγραεριο. Το 164 ειναι μια ισχυρη δοση λιπανσης που δινουμε στο κυκλωμα του υγραεριου. Η δουλεια του ξεκιναει απο την δεξαμενη οπου μπορει να εχουμε σημαδια οξείδωσης απο το υγρης μορφης υγραεριο, και στην συνεχεια μεσα απο το κυκλωμα να φτασει τελικα στις βαλβιδες-εδρες που ειναι και ο τελικος προορισμος.. (για να τοποθετησουμε το 164 χρειαζομαστε δυο ειδικους ανταπτορες καθως πρεπει να δωσουμε εξωτερικο αερα-πιεση ωστε να σπρωξουμε το υλικο μεσα στο ρεζερβουαρ που εχει 6 bar πιεση.. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν βαζουμε αερα στο ρεζερβουαρ απλος πιεζουμε με τον αερα την σακουλα με το προιον που βρίσκεται μες την φιαλη.) Τα προιοντα μας κατασκευαζονται στην γερμανια κατω απο τις αυστηροτερες προδιαγραφες. Θα βρειτε την γκαμα των προιοντων μας σε ολους τους επισημους συνεργατες της TUNAP. ( για επικοινωνια 2310 215400) και στο facebook TUNAP (GR) http://www.facebook.com/pages/Tunap-GR/171167516257076
Μιχαλη καλη η διαφημηση αλλα πρεπει να μας απαντησεις και σε μερικα ερωτηματα που εχουμε(και απο το αλλο forum...).
Τα ξαναθετω και ελπιζω αυτη τη φορα σε απαντηση...
Απο leonp: Το 164 πως φτάνει στον χώρο καύσης;
Δηλαδή στον πνεύμονα όταν το υγραέριο γίνεται αέριο, τι γίνεται το λιπαντικό; Γεμίζει τον πνεύμονα;
Απο lyggas : Μπορεί να εφαρμοστεί το 164 στις δεξαμενές του υγρού ψεκασμού; Εχω αυτή την απορία, δεδομένου ότι απέστειλα mail στην icom ρωτώντας σχετικά και μου απάντησαν ότι δεν έχουν σχετική εμπειρία. Υπάρχει περίπτωση να γίνει ζημία στην αντλία που βρίσκεται μέσα στην δεξαμενή;
Απο astragjtg : Και η vialle το απαγορευει ρητα, να μην μπει τιποτα σαν κι αυτο ή παρόμοιο στην μπουκαλα γιατι μπορει να προκαλεσει σοβαρα τεχνικα προβληματα(στην πολυβαλβιδα,αντλια,μπεκ κτλ...).
Τι γνωμη εχεις φιλε Μιχαλη ?
Ευχαριστω

, άλλο πράγμα"...πάρτε δρόμο....