από taxtsom » Πέμ 17 Μάιος, 2012 20:01
dathens έγραψε:djensar έγραψε:δεν εχω εξολοκληρου κιτ πολωνικο...
εχω :
1.εγκεφαλο AGIS πολωνικο.
2.δεξαμενη πολωνικη
3.μπεκιερα OMVL. !!!!!!!!!!
4.πνευμονα OMVL. !!!!!!!!!!!
οποτε ο πνευμονας ειναι ιταλικος...και προοριζεται για 160 αλογα....αλλα και παλι φτανει ? 160 αλογα ατμοσφαιρικα η τουρμπατα?
εμενα ειναι 120 τουρμπο και ο εγκαταστατης λεει οτι ειναι μια χαρα....
αν δε δουμε φως με τη νεα μπεκιερα(που δε ξερω τι μαρκα θα ειναι απλα οτι θα ειναι πιο γρηγορη) θα του πω για πνευμονα να δουμε...
απλα με εχει χαλασει η ολη διαδικασια της δοκιμης ισως 7-8 χαρτων...χαρτογραφηση-δοκιμη χ 8 φορες και μετα πηγαμε στη μπεκιερα...
βεβαια να πουμε και του στραβου το δικιο με τη χαρτογραφηση ξεφυγαμε και απο το λαμπακι κινητηρα που ειχαμε τις 2-3 πρωτες φορες.
ενταξει ξερω οτι χρειαζονται καπιοες δοκιμες-ρυθμισεις....αλλα αρχιζω και μπουχτιζω τα πειραματα στο αμαξι μου...
Μπα εκει ειναι το πρόβλημα σου στο omvl κάτι σαν ημιαιμο σκυλί ευγενικά rail μπεκ και πνεύμονας για ατμόσφαιρα 160 και 80 άλογα τουρμπο !! Πες στον εγκαταστατη σου να στα αλλάξει και να σταματήσει τις δοκιμές !!
Μου έλεγε φίλος εγκαταστατης για ένα κομπρεσορα στην Χαλκίδα με τα ίδια προβλήματα με OMVL ακόμα και ο Ιταλός εισαγωγέας με high power πνευμονα δεν μπορει να το φτιαξει τυχαίο ; Ο high power ειναι σκαρτα 100-120 τουρμπατα
Για μένα θα λες...
Όντως με high power OΜVL μειωτηρα (250 αλογα - θεωρητικα)και με την μπεκιερα REG fast ΟΜVL έχω υποστει τα μυρια όσα στον κομπρέσσορα και ακρη ακομα δεν εχει βρεθει! Θα δουμε αυριο ...
Εμπλεξες φιλε μου και συ με το τουρμπατο σου....
ΒΜW 316 ti Compact LPG by Alfa Gas