Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Καλωσόρισμα νέων μελών...

Καλωσόρισμα νέων μελών...Γνωριμία!

Re: Καλωσορισμα νεων μελων...

Δημοσίευσηαπό MIXALHS » Τρί 08 Μάιος, 2012 08:29

Γειά σέ όλους.
έχω ένα terrios 1.5 καί είμαι στό ψάξιμο τί σύστημα νά βάλω.
τά υπόλοιπα στήν πορεία.
MIXALHS

Δημοσιευσεις: 4

Δημοσίευσηαπό happy20 » Πέμ 10 Μάιος, 2012 13:24

καλημερα ερχεται το καλοκαρακι!!!!
happy20

Δημοσιευσεις: 1

Δημοσίευσηαπό MIKE » Δευτ 14 Μάιος, 2012 17:20

Πολυ καλησπερα σας κυριες και κυριοι, νεος στο forum αλλα ''αεριουχος'' απο το 2010,με πολλες εμπειριες αλλα και αποριες για να μοιραστω μαζι σας.MIKE απο Θεσ/νικη.Ευχαριστω.
Opel Combo(με λαδιερα και Landirenzo) και Passat 2.0 TFSI-super unleaded (με αιμα-δακρυα-κ΄ιδρωτα)
MIKE

Δημοσιευσεις: 8

Δημοσίευσηαπό samspade » Δευτ 14 Μάιος, 2012 17:24

:D καλησπέρα και απο μένα παιδια βαγγέλη με λένε και είμαι καινουργιος στα συστήματα υγραερίου μόλις 15 ημερων έκανα την τοποθέτηση σε ένα bmw e46 3.30.Εχω κάποια μικρα προβληματακια ακομα στις ρυθμίσεις βρίσκομαι οποτε ας περιμένω λίγο πριν με πιασουν τα :(( και το ξηλώσω με τα δόντια.Ελπίζω να μεινω ευχαριστιμένος.
samspade

Δημοσιευσεις: 33

Δημοσίευσηαπό ntenis » Τρί 15 Μάιος, 2012 12:47

Γεια σας λεγομαι ζησης και ψαχνομαι και εγω για υγραεριο.. Χαιρομαι που ειμαι στην παρεα σας καθως εχω να μαθω πολλα για τα συστηματα υγραεριοκινησης :)
ntenis

Δημοσιευσεις: 17

Δημοσίευσηαπό samspade » Σάβ 19 Μάιος, 2012 15:10

αδελφέ αν το αυτοκινιτάκι σου είναι μέχρι 1600 κυβικά και είναι σχετικά οικονομικό μην κάνεις τίποτα η αν το αποφασίσεις καταλήγοντας να πας να ανάψεις μια λαμπάδα μπας και σε ακουσει ο μεγαλοδύναμος και δεν έχεις τα τραβήγματα που αν διαβάσεις το φόρουμ΄έχουν οι περισσότεροι απο εμάς :silent: Καλή τύχη :wave:
samspade

Δημοσιευσεις: 33

Δημοσίευσηαπό Vasidimos » Κυρ 20 Μάιος, 2012 21:23

Καλησπέρα και απο εμένα! Προσπαθώ να μπώ και εγώ στο κλίμα παιδιά αλλα περισσότερο εχω μπερδευτεί.. και δυσκολεύομαι να πάρω απόφαση.
Το ερώτημα μου, να βάλω σύστημα σε nissan primera 1.6 1997 μοντέλο και ποιο σύστημα είναι το υδανικότερο?
Αν μπορεί καποιος ας με καθοδηγήσει λίγο...
Ευχαριστώ!
Vasidimos

Δημοσιευσεις: 1

Δημοσίευσηαπό GEORGE2 » Δευτ 21 Μάιος, 2012 12:04

Vasidimos έγραψε:Καλησπέρα και απο εμένα! Προσπαθώ να μπώ και εγώ στο κλίμα παιδιά αλλα περισσότερο εχω μπερδευτεί.. και δυσκολεύομαι να πάρω απόφαση.
Το ερώτημα μου, να βάλω σύστημα σε nissan primera 1.6 1997 μοντέλο και ποιο σύστημα είναι το υδανικότερο?
Ευχαριστώ!

εχω το ΑΛΜΕΡΑ Ν -15 που φοραει ακριβως τον ιδιο κινητηρα GA16, με το αυτοκινητο σου.
δεν υπαρχει κανενα προβλημα, μπορεις να βαλεις αεριο και δεν θα καταλαβεις απολυτως καμμια διαφορα στις επιδοσεις, η την λειτουργια του αυτοκινητου σου, αρκει φυσικα να μην κανεις επιλογη καποιο φθηνο συστημα.
προσοχη θα σου συνηστουσα μονο στην επιλογη των μπεκ, βαλε καποια γρηγορα πχ hana κοκκινα η valtec t34 η magic, γνωριζω σιγουρα πως δουλευουν χωρις προβλημα, φυσικα υπαρχουν και αλλα, ομως δε τα γνωριζω ολα.
το προβλημα που παρουσιαζει με αργα μπεκ, ειναι στο σανιδωμα και στο αφημα του γκαζιου που ακουγονται σκασιματα απο την εξατμηση σα να ειναι αχρονιστος ο κινητηρας, ειδικα στην κατηφορα που το βαρος του αυτοκινητου παρασυρει τον κινητηρα οταν δε παταμε γκαζι.
Άβαταρ μέλους
GEORGE2

Δημοσιευσεις: 86

Δημοσίευσηαπό taxtsom » Δευτ 21 Μάιος, 2012 22:29

GEORGE2 έγραψε:
Vasidimos έγραψε:Καλησπέρα και απο εμένα! Προσπαθώ να μπώ και εγώ στο κλίμα παιδιά αλλα περισσότερο εχω μπερδευτεί.. και δυσκολεύομαι να πάρω απόφαση.
Ευχαριστώ!

εχω το ΑΛΜΕΡΑ Ν -15 που φοραει ακριβως τον ιδιο κινητηρα GA16, με το αυτοκινητο σου.
δεν υπαρχει κανενα προβλημα, μπορεις να βαλεις αεριο και δεν θα καταλαβεις απολυτως καμμια διαφορα στις επιδοσεις, η την λειτουργια του αυτοκινητου σου, αρκει φυσικα να μην κανεις επιλογη καποιο φθηνο συστημα.
προσοχη θα σου συνηστουσα μονο στην επιλογη των μπεκ, βαλε καποια γρηγορα πχ hana κοκκινα η valtec t34 η magic, γνωριζω σιγουρα πως δουλευουν χωρις προβλημα, φυσικα υπαρχουν και αλλα, ομως δε τα γνωριζω ολα.
το προβλημα που παρουσιαζει με αργα μπεκ, ειναι στο σανιδωμα και στο αφημα του γκαζιου που ακουγονται σκασιματα απο την εξατμηση σα να ειναι αχρονιστος ο κινητηρας, ειδικα στην κατηφορα που το βαρος του αυτοκινητου παρασυρει τον κινητηρα οταν δε παταμε γκαζι.

Ή τα κορυφαια (πανακριβα) ΙΑΠΩΝΙΚΑ Keihin 8-)
Παρόλα αυτά ομως ειναι πλεονασμός τετοιου τυπου μπεκ σε απλά ατμοσφ μοτερ μικρομεσαίου κυβισμού. Αρα, και με μπεκ τυπου ηλεκτροβαλβιδας μια χαρα βολευεται
ΒΜW 316 ti Compact LPG by Alfa Gas
taxtsom

Δημοσιευσεις: 260

Δημοσίευσηαπό anton » Σάβ 26 Μάιος, 2012 16:14

Γεια σας! Εξαιρετικές πληροφορίες στο φόρουμ. Έχω πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα!
Έχω ένα TOYOTA RAV4, 2003 μοντέλο και ψάχνομαι και εγώ για κανένα σύστημα
συστημα Vialle LiquidSi χωρις πνευμονα, υγρος ψεκασμος LPG και μικροψεκασμοι βενζινης
Άβαταρ μέλους
anton

Δημοσιευσεις: 150

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ξεκινώντας...

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες