Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Turbo κινητήρες και LPG

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Turbo κινητηρες και LPG

Δημοσίευσηαπό osakis » Πέμ 24 Μάιος, 2012 19:56

ΠΩΩΩ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ!!!ΠΧ ΒΑΖΩ PRINS ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ Ε.Ε ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΤΕΟ?!ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ?ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑΓΚΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΧΑΝΩ.Ε ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ......
osakis

Δημοσιευσεις: 6

Δημοσίευσηαπό dathens » Πέμ 24 Μάιος, 2012 22:39

Βάζεις ότιδηποτε έχει έγκριση Όχι μόνο το prins και με ΚΤΕΟ..... δεν μπορούν αν έχεις μια νομική προστασία να αρνηθούν εγγύηση εγγράφως εγγύηση ( bmw x1 έβαλε στα 800 χιλιόμετρα σχεδόν καινούργιο LPG ) τώρα η κοπέλιτσα ότι της πουν θα πει !!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό GEORGE2 » Παρ 25 Μάιος, 2012 11:09

alfa romeo mito 1.4 t-jet 2009 monelo moter 199A8000 155hp
το αυτοκινητο με τα παραπανω στοιχεια μου ειρθε και ο οδηγος του ηταν σε απελπιστικη κατασταση.
ταλαιπωρειται ενα χρονο τωρα, εχει βαλει κιτ omvl με τα γρηγοροτερα μπεκ που μπορει
να υποστιριξει η cpu-αεριου απ οτι μου ειπε.
το προβλημα ειναι πως μετα τις 3000 στροφες γυριζει σε βεζινα, παρα τις οποιες επεμβασεις εκαναν ως τωρα.
εχει παει για βοηθεια σε γνωστο εγκαταστατη που δουλευει πολυ τα omvl και του ειπε πως θελει 50 ευρω μονο για να
το πριζωσει για να το δει και 50 ευρω εργατοωρα για οσο χρειαστει να το διορθωσει, χωρις να του πει ποσες ωρες θα χρειαστει.
υπαρχει καποιος που γνωριζει καλα το συστημα ωστε να εξυπηρετησουμε τον ανθρωπο.
με λογικη τιμη.
εγω δε δουλευω το omvl δεν εχω καν πριζα-προγραμμα.
περιοχη θεσσαλονικη.
Άβαταρ μέλους
GEORGE2

Δημοσιευσεις: 86

Δημοσίευσηαπό taxtsom » Παρ 25 Μάιος, 2012 13:43

GEORGE2 έγραψε:alfa romeo mito 1.4 t-jet 2009 monelo moter 199A8000 155hp
το αυτοκινητο με τα παραπανω στοιχεια μου ειρθε και ο οδηγος του ηταν σε απελπιστικη κατασταση.
ταλαιπωρειται ενα χρονο τωρα, εχει βαλει κιτ omvl με τα γρηγοροτερα μπεκ που μπορει
να υποστιριξει η cpu-αεριου απ οτι μου ειπε.
το προβλημα ειναι πως μετα τις 3000 στροφες γυριζει σε βεζινα, παρα τις οποιες επεμβασεις εκαναν ως τωρα.
εχει παει για βοηθεια σε γνωστο εγκαταστατη που δουλευει πολυ τα omvl και του ειπε πως θελει 50 ευρω μονο για να
το πριζωσει για να το δει και 50 ευρω εργατοωρα για οσο χρειαστει να το διορθωσει, χωρις να του πει ποσες ωρες θα χρειαστει.
υπαρχει καποιος που γνωριζει καλα το συστημα ωστε να εξυπηρετησουμε τον ανθρωπο.
με λογικη τιμη.
εγω δε δουλευω το omvl δεν εχω καν πριζα-προγραμμα.
περιοχη θεσσαλονικη.

:wave: Τί μου θυμίζει?!!!!!!!!!!!!! :lol: :roll: OMVL και πρβλ σε τουρμπο ???? :shock: Μπα Δεν το πιστευω :lol: :lol: :lol:
Τίποτα δεν προκειται να αλλάξει αν δεν αλλάξει πνευμονα. Να βαλει αλλης εταιρείας τουλάχιστον 300 ps. :ymhug:
Και γω σάυτο το σταδιο ειμαι. Μιλησα με τον εγκαταστατη μου στην Χαλκιδα και μου ειπε οτι απο Τριτη θα βαλουμε αλλον πνευμονα (Vent) 300+ αλογων αν δεν λαβει απαντηση απο Ιταλια μεχρι τοτε. Παντως για τα μπεκ (OMVL Reg Fast) ΔΕΝ πιστευει οτι εχουν πρβλ στον κομπρεσσορα.
Καλά μας ξεμπερδεματα σε ολους τους φιλους με τουρμπο και ΜΕΤΡΙΑΣ ποιοτητας σε πνευμονες, μπεκ κλπ συστηματα.
ΒΜW 316 ti Compact LPG by Alfa Gas
taxtsom

Δημοσιευσεις: 260

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Τρί 29 Μάιος, 2012 12:45

taxtsom έγραψε:.....Καλά μας ξεμπερδεματα σε ολους τους φιλους με τουρμπο και ΜΕΤΡΙΑΣ ποιοτητας σε πνευμονες, μπεκ κλπ συστηματα.

ΜΟΝΟ ΥΓΡΟΣ σε τούρμπο και ειδικά άνω των 30 κιλών ροπής και άνω το 200HP.
τελεία και παύλα!!
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Τρί 29 Μάιος, 2012 13:41

Εχθες εκανα το πρωτο service στο υγραεριο στος 25000..μια χαρα.μπηκε το αμαξι στον εγκεφαλο για update με πολλα νεα κολπα...ειδαμε οτι ειχε καταγραψει 8 φορες σε πληρη γκαζι απο της 1500εως της 2500 λιγο φτωχο μειγμα το οποιο το διωρθωνε ο εγκεφαλος της tartarini.ανεβηκε το μειγμα και μειωσαμε την βενζινη στο ελαχιστο..430km απο εχθες και ο δεικτης κολλημενος..το αμαξι ειναι 223αλογα και 31.2κιλα πλεον

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό taxtsom » Τρί 29 Μάιος, 2012 23:33

:wave: Αυριο το πρωί θα φορεσω εξαερωτηρα της Went Super 300 PS με τα υπολοιπα να παραμενουν σε OMVL. Αντε να δουμε μπας και σταματησει το πρβλ :?:
taxtsom

Δημοσίευσηαπό GEORGE2 » Παρ 08 Ιουν, 2012 23:38

taxtsom έγραψε::wave: Αυριο το πρωί θα φορεσω εξαερωτηρα της Went Super 300 PS με τα υπολοιπα να παραμενουν σε OMVL. Αντε να δουμε μπας και σταματησει το πρβλ :?:

τελικα τι εγινε δε μας εγραψες, λυθηκε το προβλημα?
Άβαταρ μέλους
GEORGE2

Δημοσιευσεις: 86

Δημοσίευσηαπό taxtsom » Σάβ 09 Ιουν, 2012 01:49

Το δοκιμαζα αυτες τις ημερες γιάυτο δεν εγραψα. Το πρβλ φαινεται οτι εχει λυθει. Ουτε κιχ δεν εκανε ακομα και με επανειλημμενους τερμα κοφτες με πατημενο ολο το δεξι πενταλ. Συν οτι το αυτοκινητο 'τραβαει' καλυτερα τωρα. Τι να πω; Εξι μηνες παιδευομασταν για εναν κ..πνευμονα τελικα!! Μακρια λοιπον απο OMVL εξαερωτηρες σε τουρμπατα και κομπρεσσορες :x
taxtsom

Δημοσίευσηαπό dathens » Σάβ 09 Ιουν, 2012 02:18

Μπράβο χαίρομαι που τελείωσαν τα προβλήματα σου , αν αλλάζες και μπεκ θα πέταγε δεν ειναι δα και κάτι φοβερό απλα θέλουν μεγαλο πνεύμονα τα δίπλα άλογα απο το αμάξι ...

Σήμερα πήρα βόλτα ένα 163 άλογα spots coupe με τo νεο PRINS silver line αυτόματο απλα πέταγε σε όλο το φάσμα στροφών πολυ καλύτερα απο την βενζίνη με 1280 ευρω τελικη τιμη κιτ τοποθετημενο !! Είδα ένα πολυ χαρούμενο οδηγό κάτοχο αυτου ...
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 25 επισκέπτες