Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

λαμπακι πανω απο τα 120χμ

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

λαμπακι πανω απο τα 120χμ

Δημοσίευσηαπό anastasiav » Παρ 06 Ιούλ, 2012 08:28

καλημερα.θα ηθελα τη βοηθεια σας.το τελευταιο μηνα εκανα ενα ταξιδι και οταν ημουν στο υγραεριο το αυτοκινητο παρουσιαζε προβλημα πανω απο τα 120χλμ.το ενιωθα να μου κοβει και αναβε ενα πορτοκαλι λαμπακι.εκοβα την ταχυτητα και εμενα σταθερα στα 100-120 και φαινονταν ολα καλα.
γυρισα αποτο ταξιδι και το πηγα στον εγκαταστατη μου για σερβις των 10000 χλμ.φυσικα το ανεφερε και μου ειπε θα κανει ρυθμιση.ξεχασα να σας πω οτι οταν ειναι στο υγραεριο και βαζω α/c τι αυτοκινητο σβηνει πολυ ευκολα στις χαμηλες στροφες.
χθες επεστρεψα απο αλλο ταξιδι.μου εκανε ακριβως το ιδιο!. το γυρισα σε βενζινη, εβαλα και a/c και το αυτοκινητο επιασε 140-150 χλμ για ωρα στην εθνικη χωρις κομπιασματα και λαμπακια.
αρα ειναι θεμα υγραεριου και οχι κατι αλλο στο αυτοκινητο,σωστα;
ποια ειναι η γνωμη σας;;;

ευχαριστω πολυ!
anastasiav

Δημοσιευσεις: 4

Re: λαμπακι πανω απο τα 120χμ

Δημοσίευσηαπό fokion » Παρ 06 Ιούλ, 2012 08:32

καλημερα

αυτο που λες μου θυμιζει εντονα αυτο

viewtopic.php?f=3&t=1116&p=19283#p19283
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Re: λαμπακι πανω απο τα 120χμ

Δημοσίευσηαπό GEORGE2 » Παρ 06 Ιούλ, 2012 21:40

anastasiav έγραψε:καλημερα.θα ηθελα τη βοηθεια σας.το τελευταιο μηνα εκανα ενα ταξιδι και οταν ημουν στο υγραεριο το αυτοκινητο παρουσιαζε προβλημα πανω απο τα 120χλμ.το ενιωθα να μου κοβει και αναβε ενα πορτοκαλι λαμπακι.εκοβα την ταχυτητα και εμενα σταθερα στα 100-120 και φαινονταν ολα καλα.
γυρισα αποτο ταξιδι και το πηγα στον εγκαταστατη μου για σερβις των 10000 χλμ.φυσικα το ανεφερε και μου ειπε θα κανει ρυθμιση.ξεχασα να σας πω οτι οταν ειναι στο υγραεριο και βαζω α/c τι αυτοκινητο σβηνει πολυ ευκολα στις χαμηλες στροφες.
χθες επεστρεψα απο αλλο ταξιδι.μου εκανε ακριβως το ιδιο!. το γυρισα σε βενζινη, εβαλα και a/c και το αυτοκινητο επιασε 140-150 χλμ για ωρα στην εθνικη χωρις κομπιασματα και λαμπακια.
αρα ειναι θεμα υγραεριου και οχι κατι αλλο στο αυτοκινητο,σωστα;
ποια ειναι η γνωμη σας;;;

ευχαριστω πολυ!

γραφεις για σερβις των 10000 χλμ, εχεις το προβλημα αυτο απο την αρχη ως τωρα?
η στο παρουσιασε τωρα τελευταια?
μερικες αιτιες που μου ερχονται στο μυαλο ειναι χαμηλη πιεση ρυθμιστη πιεσης, βουλωμενο φιλτρο, τσακισμενος σωληνας αεριου και γενικα οτι
εχει να κανει με αιτιες που μειωνουν την πιεση.
Άβαταρ μέλους
GEORGE2

Δημοσιευσεις: 86

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 71 επισκέπτες