τώρα αν εμείς θέμε να το κάνουμε...downgrade σε απλό injection....πάω πάσσο.
hlias έγραψε:antonis8via έγραψε:Ητανε τεράστιο το κείμενο και δεν έγινε σωστά το κόψιμο.
Αν το διαβάσετε όλο θα δείτε ότι σε όλους τους τύπους καταλυτικών οχημάτων η μέτρηση γίνεται με γνώμονα τα λεγόμενα του κατασκευαστή. Ακόμη και σε περιπτώσεις όπως στις δικές μας με 2 καύσιμα, η μέτρηση γίνεται ΜΟΝΟ στο original κύκλωμα τροφοδοσίας, δηλ. στη ΒΕΝΖΙΝΗ.
Αυτό προυποθέτει ότι το κάθε κύκλωμα δουλεύει ανεξάρτητα εντελώς και δεν υπάρχει συνδυασμός και των 2 καυσίμων, αν υπήρχε δε θα έλεγε ρητά ότι η μέτρηση γίνεται στη βενζίνη και μόνο, που είναι και ο επίσημος τρόπος κίνησης του οχήματος.
ο ψεκασμος βενζινης γινεται σε ψηλες στροφες και μεγαλα φορτια. πως θα μετρησεις καυσαερια εκει με τον αναλυτη?πως παιρνουν εγκριση τυπου συστηματα μεικτου ψεκασμου εφ οσων απαγορευονται?
πως περνανε κτεο αυτοκινητα αμεσου ψεκασμου με συστηματα 4ης γενιας που ψεκαζουν συνεχεια μεικτα?

dathens έγραψε:Ο Ηλίας μίλησε για τα έμμεσου που ψεκαζουν βενζινη για λιπανση
δεν υπάρχει κιτ αερίου άμεσου ψεκασμου που δεν ψεκαζει βενζίνη όλη την ώρα απο 5-20 % έτσι νομίζω τουλάχιστον και δεν ειναι φθηνα σχετικά, δεν υπάρχουν βλάβες πάντως στα prins απο οτι διαβάζω σε Αγγλικά Γερμανικά και Ελληνικα φόρουμ
thanassis έγραψε:Αφού περπάτησα το δικό μου tsi με lpdi - vialle έπαθα πλάκα στον τρόπο λειτουργίας. Πολλά χρόνια μπροστά οι τύποι. Με 4 βαθμούς στην Φλώρινα και πήρε κανονικά με υγραέριο!
Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2
dathens έγραψε:Ο Ηλίας μίλησε για τα έμμεσου που ψεκαζουν βενζινη για λιπανση
δεν υπάρχει κιτ αερίου άμεσου ψεκασμου που δεν ψεκαζει βενζίνη όλη την ώρα απο 5-20 % έτσι νομίζω τουλάχιστον και δεν ειναι φθηνα σχετικά, δεν υπάρχουν βλάβες πάντως στα prins απο οτι διαβάζω σε Αγγλικά Γερμανικά και Ελληνικα φόρουμ
chrisd έγραψε:απο ποτε τα συστηματα με πνευμονια βγαινουνε για TSI?Εγω ξερω γινονται ενα καρο πατεντες για να δουλεψουνε και δεν μπορουνε να δουλεψουνε αν δεν ψεκαζουν και βενζινη μαζι.
Οι μονες εταιριες που βγαζουνε κιτ κουτι για αυτα τα μοτερ ειναι Vialle-Icom για αυτο και τα σκας.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες
|
|
|