Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό antoin114 » Δευτ 01 Οκτ, 2012 03:23

kyriak έγραψε:antoin114.. μιλάμε για λίτρα όχι για κιλά , μπερδεύτηκες 200 είναι στον τόνο 125 είναι στο λιτρο.

Πραγματικά θέλω να μου το εξηγήσεις αναλυτικά αυτό που γράφεις παραπάνω γιατί δεν βγάζω νόημα.
Στο ΦΕΚ του μεσοπρόθεσμου στο άρθρο 36 αναφέρεται ξεκάθαρα ότι ο ΕΦΚ για το lpg είναι 200 € στα 1000 kg. Το 125 στο λίτρο που γράφεις τι είναι?
antoin114

Δημοσιευσεις: 4

Δημοσίευσηαπό christoi » Δευτ 01 Οκτ, 2012 06:08

antoin114 έγραψε:
kyriak έγραψε:antoin114.. μιλάμε για λίτρα όχι για κιλά , μπερδεύτηκες 200 είναι στον τόνο 125 είναι στο λιτρο.

Πραγματικά θέλω να μου το εξηγήσεις αναλυτικά αυτό που γράφεις παραπάνω γιατί δεν βγάζω νόημα.
Στο ΦΕΚ του μεσοπρόθεσμου στο άρθρο 36 αναφέρεται ξεκάθαρα ότι ο ΕΦΚ για το lpg είναι 200 € στα 1000 kg. Το 125 στο λίτρο που γράφεις τι είναι?

Χωρίς να κάνω ανάλυση τι εννοεί, προσθέτω το εξής : Τα 1000 κιλά (1 τόνος) υγραερίου ισούνται με 1750 λίτρα (κάπου εκεί γύρω) λόγω του ειδικού βάρους.
Με μια γρήγορη αναζήτηση στο google, βρήκα για το υγραέριο και γενικώς για το ειδικό βάρος.
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Re: Απ: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό maevius » Δευτ 01 Οκτ, 2012 06:44

kyriak έγραψε:Είστε τραγικές φιγούρες όλοι σας, αλλά αυτό είναι άσχετο με το θέμα μας . Ετσι λοιπόν αποδείχτηκε τις τελευταίες μέρες ότι

1. Δεν υπάρχει κοινοτική οδηγία που νε λέει ότι το lpg θα πρέπει να έχει την μίση τιμή της βενζίνης , αυτό ήταν ένα ψέμα των εγκαταστατών και παρελκόμενων ανθρώπων όπως του π.χ. maevious
2. Δεν υπάρχει πουθενά απαγορευτικό στην αύξηση του ΕΚΦ του lpg και άρα και στο μέλλον θα ξανααυξηθεί , γιατί είναι πολύ χαμηλά σε σχέση με αυτόν της βενζίνης
3. Με τον τώρα φόρο το lpg θα πάει σίγουρα πάνω από το 1,05 ευρώ τιμή ,με ποιο λογικό κλείσιμο γύρο στο 1,2 .Τιμή απαγορευτική για οποιαδήποτε μετατροπή στο μέλλον
4. Είναι ψεύτης όποιος λέει ότι δεν έχει αυξημένη κατανάλωση με το lpg τουλάχιστον πάνω από 20% σε σχέση με την βενζίνη ή βλάκας αν άφησε και του ρύθμισαν το αμάξι του να καεί ποιο κάτω από αυτό
5. Είναι λογικό γιατί μπήκε ο φόρος τώρα , μπήκε τώρα γιατί οι εγκαταστάσεις έχουν πλέον κορεστει ,ο ρυθμός αυτών που χαλανε τα αυτοκίνητα τους σε σχέση με τον ρυθμό αυτών που βάζουν κιτ lpg είναι ο ίδιος , άρα δεν έχει νόημα να περίμενε άλλο η κυβέρνηση , και καλά έκανε ,
6. Άνθρωποι ψεύτες , άνθρωποι που πλουτήσαν εξαπατώντας συνανθρώπους τους ( το είδαμε και σήμερα, όχι λέει ο άλλος δεν έσκασε από το lpg είχε πιει πολύ coca cola …μάλλον ) ανδρείκελα που δεν θέλουν να πληρώσουν φόρους , και θέλουν στην αντίθετη περίπτωση να δώσουν τα ευρώ τους στους βούλγαρους όπως ο maevious π.χ. λένε εμένα θλιβερό και τραγικό , και επειδή λέω τα πράγματα όπως είναι πρέπει λένε να απομακρυνθώ από το φόρουμ . . και μετά? , δεν θα μπει ο φόρος? . . . Τελικά είστε για λύπηση . . . και το θέμα είναι ότι όσο και να με βρίσετε εμένα ο φόρος θα μπει και τώρα και θα συνεχίσει να μπαίνει.
7. Maevious παράτα το lpg και πούλα καυσόξυλα …. Μέχρι να μπει φόρος εκεί έχεις κάνα δυο χρονάκια , ότι έκλεψες έκλεψες από το lpg .
8. Πρέπει όλοι αυτοί που τους είπατε ότι μέχρι το 2018 υπάρχει τάχα εντολή από Ευρώπη και λοιπές παπαριες για να τους σπρώξετε στο lpg να σας τα πουν ένα χεράκι τώρα . . . μόνο για τον maevioys θα πρότεινα να μην τον πειράξουν . . . γιατί τα βλήματα όταν τα χτυπάμε σκάνε . . . δεν σκάνε μόνο τα lpg αυτοκίνητα .
9. Το βασικό δε δεν είναι τόσο ότι μπήκε ο φόρος , αλλά ότι μπορεί να μπει φόρος πράγμα που αποκαλύπτει την απάτη σε ποιο επίπεδο στήθηκε και αυτό είναι που παίζει τον καθοριστικό ρόλο ,

antoin114.. μιλάμε για λίτρα όχι για κιλά , μπερδεύτηκες 200 είναι στον τόνο 125 είναι στο λιτρο.
Dancerman 412 είναι στο λίτρο στο diesel στο κιλό είναι πάνω από 600 με το ΦΠΑ

Αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια , τι νόημα έχει πλέον ε? maevious? έχει καμία σημασία αν τώρα πάει στο 1,1 μετά το χειμωνιάτικο στο 1,2 και μετά σε κάνα εξάμηνο 1,3 κοκ . . πες έχει καμία σημασία? Ο κόσμος την πάτησε γιατί νόμιζε( με βάση την εξαπάτηση που δέχτηκε ) ότι μέχρι το 2018 η τιμή θα είναι σταθερή, 2011 σου λέει ο άλλος μέχρι το 2018 είναι 7 χρόνια και 6 που έχει το αμάξι οκ θα την κάνω , μετά θα στρώσουν τα πράγματα και θα πάρω ένα diesel . . . έτσι εξαπατήθηκαν , από τους εγκαταστάτες εξαπατήθηκαν όχι από το κράτος , να τα λέτε σωστά τα πράγματα .

Τι εγινε ρε φιλε; Με ποσα ονοματα θα γραψεις για να μας πεις τις παπαριες σου;;;
Αφου ρε συ συνεχιζεις σε καθε ποστ να με αναφερεις και να με βριζεις (ενω σου απαντανε και σου την λενε 30 διαφορετικα ατομα) αποκαλυπτεσαι οτι εισαι ο lpg11 η nikkrith κλπ κλπ......... κρατησε την εμπαθεια σου με εμενα για να μην σε καταλαβαινουμε..........και το αστειο ειναι οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΦΟΥΛΑΡΩ ΣΤΑ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ (οπως φυσικα γνωριζουν οι mod που εχω στειλει παλιοτερα τα στοιχεια μου)....οπως δεν ειμαι και αναισθητος να βλεπω γραμμενες παπαριες και ψεμματα και αποψη απο ανθρωπους που δεν εχουν καν υγραεριο στο αμαξι τους και να μην αντιδρω και μολις εχω αντιθετη αποψη να με αποκαλουν εγκαταστατη, κλεφτη, ψευτη και οτι τα λεω αυτα επειδη εχω κερδος απο το υγραεριο.......
Στο εγραψα και στα υβριστικα pm που μου εστελνες οτι εχεις προβλημα στο μυαλο και αυτο αποδεικνυεται ευκολα διαβαζοντας σε χρονολογικη σειρα τα γραφομενα σου (με τα ονοματα που κατα καιρους χρησιμοποιεις) ο στοχος σου ειναι να μας χλευασεις και να ψοφησει η κατσικα του γειτονα σου.........
Γραφε με το ιδιο ονομα μην αλλαζεις αδικος κοπος..........

ΥΓ Ποτε μην αντιδικεις με εναν ηλιθιο. Θα σε κατεβασει στο επιπεδο του και θα σε νικησει λογω πειρας...........
Τελευταία επεξεργασία από maevius και Δευτ 01 Οκτ, 2012 09:10, έχει επεξεργασθεί 4 φορά/ες συνολικά
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό steliosthem » Δευτ 01 Οκτ, 2012 07:38

Μην ασχολεισε ρε maevius...
steliosthem

Δημοσιευσεις: 122

Δημοσίευσηαπό jonjon » Δευτ 01 Οκτ, 2012 08:56

Eπιτρέπεται αυτό απο τους mod :?: να γράφει κάποιος με πολλά ψευδώνυμα :!: :?
Hyundai i10 kme nevo pro 75.000 χλμ
jonjon

Δημοσιευσεις: 67

Δημοσίευσηαπό maevius » Δευτ 01 Οκτ, 2012 09:02

jonjon έγραψε:Eπιτρέπεται αυτό απο τους mod :?: να γράφει κάποιος με πολλά ψευδώνυμα :!: :?

Αμα κανει εγγραφη με αλλο mail και αλλο pc πως να τον καταλαβεις;;;;;;;;;
Βεβαια οι πιο πολλοι καρφωνονται απο μονοι τους γιατι γραφουν τα ιδια οπως ο kyriak που εχει επεκταθει και σε αλλα φορουμ
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό Insider40 » Δευτ 01 Οκτ, 2012 10:07

fuorigioco1981 έγραψε:Στην ιταλία και στην Πολωνία που έχουν υγραέριο εδώ και δεκαετίες,γιατί ΑΚΌΜΑ βάζουν στα αμαξια τους???γιατί πιθανόν είναι φτηνότερα από την βενζίνη. Πόσο δεν ξέρω όμως.

Sent from my Desire S using tapatalk!

Σου απαντω εγω φίλε..... Ιταλια αυτη την στιγμη εχει 0,82 και Πολωνία 0,64!!!

Σας παραθέτω το site που εχει όλες τις τιμές καυσίμων για ολη την Ευρώπη.

http://www.energy.eu/

Δανια και Αγγλια ειναι οι πιο ακριβες (1,2 και 1,0 euro ανιστοιχα)
Ολες οι υπολοιπες χωρες κυμαίνονται απο 0,67! εως 0,85 το πολύ!!!

Για την Ελλαδα εννοειτε οτι δεν υπαρχουν στοιχεια!! Ολα αλλαζουν αλωστε μερα με την μερα.

Και τώρα σας παραθέτω και τους minimum βασικούς μισθούς στην Ευρώπη
http://livingingreece.gr/2008/04/04/minimum-monthly-salaries-of-eu-countries/
Η Δανία που έχει την πιο ακριβή τιμή στο υγραέριο (1,2 euro το λίτρο) έχει βασικό μισθό 1.850 euro! Αγγλία με τιμή υγραερίου 1,0 euro βασικός μισθός 1.360 :clap:
Insider40

Δημοσιευσεις: 58

Δημοσίευσηαπό harry » Δευτ 01 Οκτ, 2012 10:33

kyriak έγραψε:Είστε τραγικές φιγούρες όλοι σας, αλλά αυτό είναι άσχετο με το θέμα μας . Ετσι λοιπόν αποδείχτηκε τις τελευταίες μέρες ότι

1. Δεν υπάρχει κοινοτική οδηγία που νε λέει ότι το lpg θα πρέπει να έχει την μίση τιμή της βενζίνης , αυτό ήταν ένα ψέμα των εγκαταστατών και παρελκόμενων ανθρώπων όπως του π.χ. maevious
2. Δεν υπάρχει πουθενά απαγορευτικό στην αύξηση του ΕΚΦ του lpg και άρα και στο μέλλον θα ξανααυξηθεί , γιατί είναι πολύ χαμηλά σε σχέση με αυτόν της βενζίνης
3. Με τον τώρα φόρο το lpg θα πάει σίγουρα πάνω από το 1,05 ευρώ τιμή ,με ποιο λογικό κλείσιμο γύρο στο 1,2 .Τιμή απαγορευτική για οποιαδήποτε μετατροπή στο μέλλον
4. Είναι ψεύτης όποιος λέει ότι δεν έχει αυξημένη κατανάλωση με το lpg τουλάχιστον πάνω από 20% σε σχέση με την βενζίνη ή βλάκας αν άφησε και του ρύθμισαν το αμάξι του να καεί ποιο κάτω από αυτό
5. Είναι λογικό γιατί μπήκε ο φόρος τώρα , μπήκε τώρα γιατί οι εγκαταστάσεις έχουν πλέον κορεστει ,ο ρυθμός αυτών που χαλανε τα αυτοκίνητα τους σε σχέση με τον ρυθμό αυτών που βάζουν κιτ lpg είναι ο ίδιος , άρα δεν έχει νόημα να περίμενε άλλο η κυβέρνηση , και καλά έκανε ,
6. Άνθρωποι ψεύτες , άνθρωποι που πλουτήσαν εξαπατώντας συνανθρώπους τους ( το είδαμε και σήμερα, όχι λέει ο άλλος δεν έσκασε από το lpg είχε πιει πολύ coca cola …μάλλον ) ανδρείκελα που δεν θέλουν να πληρώσουν φόρους , και θέλουν στην αντίθετη περίπτωση να δώσουν τα ευρώ τους στους βούλγαρους όπως ο maevious π.χ. λένε εμένα θλιβερό και τραγικό , και επειδή λέω τα πράγματα όπως είναι πρέπει λένε να απομακρυνθώ από το φόρουμ . . και μετά? , δεν θα μπει ο φόρος? . . . Τελικά είστε για λύπηση . . . και το θέμα είναι ότι όσο και να με βρίσετε εμένα ο φόρος θα μπει και τώρα και θα συνεχίσει να μπαίνει.
7. Maevious παράτα το lpg και πούλα καυσόξυλα …. Μέχρι να μπει φόρος εκεί έχεις κάνα δυο χρονάκια , ότι έκλεψες έκλεψες από το lpg .
8. Πρέπει όλοι αυτοί που τους είπατε ότι μέχρι το 2018 υπάρχει τάχα εντολή από Ευρώπη και λοιπές παπαριες για να τους σπρώξετε στο lpg να σας τα πουν ένα χεράκι τώρα . . . μόνο για τον maevioys θα πρότεινα να μην τον πειράξουν . . . γιατί τα βλήματα όταν τα χτυπάμε σκάνε . . . δεν σκάνε μόνο τα lpg αυτοκίνητα .
9. Το βασικό δε δεν είναι τόσο ότι μπήκε ο φόρος , αλλά ότι μπορεί να μπει φόρος πράγμα που αποκαλύπτει την απάτη σε ποιο επίπεδο στήθηκε και αυτό είναι που παίζει τον καθοριστικό ρόλο ,

antoin114.. μιλάμε για λίτρα όχι για κιλά , μπερδεύτηκες 200 είναι στον τόνο 125 είναι στο λιτρο.
Dancerman 412 είναι στο λίτρο στο diesel στο κιλό είναι πάνω από 600 με το ΦΠΑ

Αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια , τι νόημα έχει πλέον ε? maevious? έχει καμία σημασία αν τώρα πάει στο 1,1 μετά το χειμωνιάτικο στο 1,2 και μετά σε κάνα εξάμηνο 1,3 κοκ . . πες έχει καμία σημασία? Ο κόσμος την πάτησε γιατί νόμιζε( με βάση την εξαπάτηση που δέχτηκε ) ότι μέχρι το 2018 η τιμή θα είναι σταθερή, 2011 σου λέει ο άλλος μέχρι το 2018 είναι 7 χρόνια και 6 που έχει το αμάξι οκ θα την κάνω , μετά θα στρώσουν τα πράγματα και θα πάρω ένα diesel . . . έτσι εξαπατήθηκαν , από τους εγκαταστάτες εξαπατήθηκαν όχι από το κράτος , να τα λέτε σωστά τα πράγματα .

καλημέρα και καλό μήνα,

φιλε πηγαινε καμια βολτα και πιες ενα καφε στην υγεια μας και ασε μας στα οποια προβλημματα μπορει να εχουμε.

χάρης
harry

Δημοσιευσεις: 41

Δημοσίευσηαπό steliosmil » Δευτ 01 Οκτ, 2012 11:16

Σημερα οι ραμπο του ΣΔΟΕ με σταματησαν βλεποντας την εισαγωγη για το υγραεριο στον προφυλακτηρα του αυτοκινητου μου για απατη προς το δημοσιο επειδη γλυτωνα τον φορο που επρεπε να πληρωνω με βενζινη.....Ευτυχως το αυτοκινητο ανατιναχτικε και ετσι χωρις αποδεικτικα στοιχεια με αφησαν ελευθερο!!!
steliosmil

Δημοσιευσεις: 7

Δημοσίευσηαπό hristos74 » Δευτ 01 Οκτ, 2012 11:33

Καλημέρα...ωραία ρε παιδιά όλα αυτά που λέτε και θα συμφωνήσω κι εγώ πως όπως και να'χει υπάρχει κάποιο κέρδος από την εγκατάσταση lpg...πείτε μου όμως...βγαίνει μεθάυριο η κυβέρνηση και ανακοινώνει εξίσωση του ΕΦΚ υγραερίου με τον ΕΦΚ της αμόλυβδης, τόσο εύκολα όπως έκανε με τον ΕΦΚ της diesel....να δω τότε τι θα κάνουμε...έγω είχα ήδη κλείσει ραντεβού για τοποθέτηση σήμερα, αλλά το ανέβαλα για να περιμένω να δω τι θα γίνει...με το υγραέριο στο 1.2 όπως ακούγεται, αργείς πολύ να κάνεις απόσβεση...είδωμεν...
hristos74

Δημοσιευσεις: 6

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 127 επισκέπτες