Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό DIAMA1600ASTRA08 » Σάβ 10 Νοέμ, 2012 23:26

tasoshunter έγραψε:
lamprosdl έγραψε:Αυτό το κράτος αλήτης ληστής ότι πιο βρώμικο υπάρχει σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο ακόμια φορά εξαπάτησε τους Έλληνες. Αυτο το κράτος είναι εναντίον των ελλήνων και του Έθνους. Αυτό λοιπόν το κράτος όποιος μπορεί και το κοροιδεύει είναι διαπράτει Θεάρεστο έργο. Εγώ από εδώ και τώρα θα βάλω 120 λίτρα δεξαμενη και θα φουλάρω στην Βουλγαρία στα Σκόπια και στην Αλβανία οπουδήποτε αλλού από τους κλέφτες. Αυτό το κράτος δεν θα πάρει από εμένα ούτε ένα ευρώ παραπάνω. Αυτό το προτείνω σε όλους τους Βορειοελλαδίτες.... Αυτό το κράτος είναι μπάσταρδο.... Δεν μπήκε ούτε ένας φυλακή και τα παίρνει από τους συνταξιούχους τους ανάπηρους και τους πολύτεκνους, από τους μισθωτούς και δεν έχει κάνει ούτε ένα βήμα για την καταπολέμηση της διαφθοράς και των μεσαζόντων. Αυτό το τερατούργημα έκρυψε την λίστα για να μην πληρώσουν τα λαμόγια και ακόμα καταφέρνει και υπάρχει δείγμα της κατάντιας του μαλθακοποιημένου νεοέλληνα.

φιλε μου καλη σου μερα εισαι μεσα στο μυαλο μου ακριβως.
ηδη μιλησα με εγκαταστατη και ετοιμαζομαι να βαλω δευτερη δεξαμενη για αυτον ακριβως το λογο τιποτε παραπανω..................................

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Aρκετα καλη σκεψη για δευτερη δεξαμενη. Θελει ψαξιμο γιατι δημιουργουνται ενα καρο ερωτηματα. Μονο κατι τετοιο τους χρειαζεται ολους για να συνελθουν.
ASTRA 1,6 '08/ZAVOLLI 5ης ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙΕΡΑ/55-60.000 ΜΕ LPG EΩΣ ΣΗΜΕΡΑ
DIAMA1600ASTRA08

Δημοσιευσεις: 64

Δημοσίευσηαπό dancerman » Κυρ 11 Νοέμ, 2012 19:48

ntinaras έγραψε:
lamprosdl έγραψε:Αυτό το κράτος αλήτης ληστής ότι πιο βρώμικο υπάρχει σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο ακόμια φορά εξαπάτησε τους Έλληνες. Αυτο το κράτος είναι εναντίον των ελλήνων και του Έθνους. Αυτό λοιπόν το κράτος όποιος μπορεί και το κοροιδεύει είναι διαπράτει Θεάρεστο έργο. Εγώ από εδώ και τώρα θα βάλω 120 λίτρα δεξαμενη και θα φουλάρω στην Βουλγαρία στα Σκόπια και στην Αλβανία οπουδήποτε αλλού από τους κλέφτες. Αυτό το κράτος δεν θα πάρει από εμένα ούτε ένα ευρώ παραπάνω. Αυτό το προτείνω σε όλους τους Βορειοελλαδίτες.... Αυτό το κράτος είναι μπάσταρδο.... Δεν μπήκε ούτε ένας φυλακή και τα παίρνει από τους συνταξιούχους τους ανάπηρους και τους πολύτεκνους, από τους μισθωτούς και δεν έχει κάνει ούτε ένα βήμα για την καταπολέμηση της διαφθοράς και των μεσαζόντων. Αυτό το τερατούργημα έκρυψε την λίστα για να μην πληρώσουν τα λαμόγια και ακόμα καταφέρνει και υπάρχει δείγμα της κατάντιας του μαλθακοποιημένου νεοέλληνα.

αυτο το κρατος ληστης εισαι εσυ.λυπαμαι που στο χαλαω αλλα ετσι ειναι.

συνεχιζω και απορω με μερικους εδω μεσα, τελικα οντως καποιοι οταν ψεκαζουνε βγενουν εξω και ανοιγουνε το στομα για να μπει καλα μεσα τους, δεν εξηγειτε αλλιως. ΟΧι ρε φιλε δε θα δωσουμε λεφτα σε αυτο το κρατος, που αν βγαζω 5000ευρω το χρονο μου περνει τα μισα με αμεσους και εμμεσους φορους. Εκεινο με κλεβει καθε μερα οχι εγω. Κανεις δεν ειπε οτι δε θελει να πληρωνει φορους, ολοι θελουνε να πληρωνουν και να ζουνε αξιοπρεπως αλλα εδω ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ γιατι τετοιος εισαι και εσυ θελει να ζει ΩΝΑΣΗΣ οχι αξιοπρεπως. ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΟΥΣ ΣΟΥ
dancerman

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Κυρ 11 Νοέμ, 2012 19:54

dancerman .
respect δεν εχω να πω κατι αλλο :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό ntinaras » Δευτ 12 Νοέμ, 2012 19:15

tasoshunter έγραψε:
ntinaras έγραψε:

αυτο το κρατος ληστης εισαι εσυ.λυπαμαι που στο χαλαω αλλα ετσι ειναι.

φιλε ntinaras μας το εξηγεις λιγο αυτο που εγρaψες? γιατι ειναι ληστης ο lamprosd?

το κρατος δεν ειναι ενα αυλο-αψυχο πραγμα,ειμαστε ολοι εμεις και το δημιουργουμε και το συντηρουμε με τις επιλογες μας.
Micra K11 1.3 Zanardi NIGS
ntinaras

Δημοσιευσεις: 230

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 12 Νοέμ, 2012 19:30

το κρατος δεν ειναι ενα αυλο-αψυχο πραγμα,ειμαστε ολοι εμεις και το δημιουργουμε και το συντηρουμε με τις επιλογες μας.

οταν το καταλαβουμε αυτο, τοτε θα εχουμε κανει το μεγαλυτερο βημα για ενα καλυτερο αυριο για εμας και το πιο βασικο, για τα παιδια μας και το μελλον τους.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό dancerman » Δευτ 12 Νοέμ, 2012 19:56

για πες μας αγαπητε εγκαταστατη ποια ειναι η προσφορα σου στο κρατος εσενα που μας τα λες μπολικα? το οτι τοσα χρονια γδινεις τον ελληνα πελατη σου? που κερδιζεις 400ευρω και βαλε στην καθε εγκατασταση και αυτα χωρις φπα γιατι αν κοψεις αποδειξη ανεβαινει η ταριφα? οπως και να το κανουμε εσυ ανηκεις στους ελευθερους επαγγελματιες οχι εγω.

ο ελληνας μισθωτος και το τονιζω μισθωτος μια ζωη ηταν στο ελεος τωνα φεντικων και του κρατους που δε μπορουσε να κρυψει τπτ επομενως καλα θα ειναι να μην μιλανε οι εγκαταστατες και οσοι ανοικουν στο βρωμικο κλαδο των ελευθερων επαγγελματιων που φοροδιαφευγουν κατα συρροη γιατι αυτο ειναι το εγκλημα της ελλαδας που τωρα σας επιασε ο πονος για την κοινωνια και τα παιδια σας.

Υπαρχουν και ανθρωποι τιμιοι δεν τους βαζω ολους στο ιδιο τσουβαλι αλλα να προσεχουμε τι λεμε καποιες φορες οταν εκει που ανηκουμε βρωμαει απο τη κορφη ως τα νυχια.
dancerman

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 12 Νοέμ, 2012 22:08

dancerman έγραψε:για πες μας αγαπητε εγκαταστατη ποια ειναι η προσφορα σου στο κρατος εσενα που μας τα λες μπολικα? το οτι τοσα χρονια γδινεις τον ελληνα πελατη σου? που κερδιζεις 400ευρω και βαλε στην καθε εγκατασταση και αυτα χωρις φπα γιατι αν κοψεις αποδειξη ανεβαινει η ταριφα? οπως και να το κανουμε εσυ ανηκεις στους ελευθερους επαγγελματιες οχι εγω.

ο ελληνας μισθωτος και το τονιζω μισθωτος μια ζωη ηταν στο ελεος τωνα φεντικων και του κρατους που δε μπορουσε να κρυψει τπτ επομενως καλα θα ειναι να μην μιλανε οι εγκαταστατες και οσοι ανοικουν στο βρωμικο κλαδο των ελευθερων επαγγελματιων που φοροδιαφευγουν κατα συρροη γιατι αυτο ειναι το εγκλημα της ελλαδας που τωρα σας επιασε ο πονος για την κοινωνια και τα παιδια σας.

Υπαρχουν και ανθρωποι τιμιοι δεν τους βαζω ολους στο ιδιο τσουβαλι αλλα να προσεχουμε τι λεμε καποιες φορες οταν εκει που ανηκουμε βρωμαει απο τη κορφη ως τα νυχια.

με ξερεις προσωπικα?
μηπως εχεις ερθει εσυ ή καποιος γνωστος σου στο μαγαζι μου και δεν πηρε αποδειξη για ολο το ποσο που πληρωσε?
σε προκαλω αν ισχυει το παραπανω να μου κανεις καταγγελια στα αρμοδια οργανα για να με σκισουν.
αν παιρνω ακομα και 3000 ευρω στην εγκατασταση και κοβω αποδειξη, τα εκλεψα ή εβαλα σε καποιον το πιστολι στο κεφαλι?
σου φταινε παντα ολοι οι αλλοι και ποτε εσυ ετσι? τραβα και εσυ στη βουλγαρια να γεμισεις με υγραεριο μπας και κερδισεις καποια ευρω.
αν δεις τις δηλωσεις μου, μπορει και να καταλαβεις ποια ειναι η προσφορα μου στο κρατος, στους παπουδες και στα παιδια που ερχονται, αλλα πιστευω οτι εισαι τοσο εμπαθεις που και παλι καποια βλακεια θα βρεις να πεις.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Δευτ 12 Νοέμ, 2012 22:40

hlias έγραψε:με ξερεις προσωπικα?
μηπως εχεις ερθει εσυ ή καποιος γνωστος σου στο μαγαζι μου και δεν πηρε αποδειξη για ολο το ποσο που πληρωσε?
σε προκαλω αν ισχυει το παραπανω να μου κανεις καταγγελια στα αρμοδια οργανα για να με σκισουν.
αν παιρνω ακομα και 3000 ευρω στην εγκατασταση και κοβω αποδειξη, τα εκλεψα ή εβαλα σε καποιον το πιστολι στο κεφαλι?
σου φταινε παντα ολοι οι αλλοι και ποτε εσυ ετσι? τραβα και εσυ στη βουλγαρια να γεμισεις με υγραεριο μπας και κερδισεις καποια ευρω.
αν δεις τις δηλωσεις μου, μπορει και να καταλαβεις ποια ειναι η προσφορα μου στο κρατος, στους παπουδες και στα παιδια που ερχονται, αλλα πιστευω οτι εισαι τοσο εμπαθεις που και παλι καποια βλακεια θα βρεις να πεις.

φιλε ηλια γινεσαι προκλητικος και δικαιο να εχεις για τα παραπανω που γραφεις για εμενα με τον τροπο αυτο το χανεις!!!!
1,δεν μιλησε για εσενα προκλητικα αλλα για τον κλαδο. το εσυ ειναι αναφορα σε ολους τους εγκαταστατες.
2,δεν υπαρχει κανενας ελευθερος επαγγελματιας που να ειναι τελειως καθαρος χωρις να ειναι και κλεφτης ομως.
3,γιατι να μην παει στη βουλγαρια να βαλει αεριο? το μεγαλο κακο ποιο ειναι μηπως τοσα χρονια που εδινε φορους στην ελλαδα τι κερδισε? εσυ στην δουλεια σου αν βρεις ενα καλο αξιοπιστο συστημα και φθηνο δεν θα το φερεις εστω και απο βουλγαρια?
μην ισωπεδωνεις ολα οσα ειπε ο παραπανω φιλος λοιπον.
ταπεινη μου αποψη
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 12 Νοέμ, 2012 23:01

δεν γινετε μεσα στην γενικοτητα να τα ισοπεδωνουμε ολα με το αλλοθι "δεν το ειπα για εσενα αλλα για το μεγαλυτερο ποσοστο του κλαδου", οταν κατηγορουμε καποιον ή το κανουμε στοχευμενα, γιατι γνωριζουμε κατι ή το βουλωνουμε.
υπαρχουν παρα πολλοι επαγγελματιες σε ολους τους κλαδους, που ειτε λογο ρομαντισμου, ειτε ιδεολογιας, ειτε καποιου αλλου λογου ειναι σωστοι απεναντι στις υποχρεωσεις τους, στους υπαλληλους, στους προμηθευτες και στο κρατος.
οποιος κανει τα ψωνια του απο την βουλγαρια, ετσι και μεινει ανεργος, στην βουλγαρια θα ζητησει εργασια?
αποδυναμωνοντας την ελληνικη αγορα το μονο που καταφερνουμε ειναι ή να στερευουν οι πηγες που καποιος μπορει να βρει εργασια στην ελλαδα ή να χανουμε πελατες απο τα μαγαζια μας εμεις οι ιδιοι. και πιο σοβαρο απο ολα, αντι να δουμε μια ασπρη μερα αυριο, να τη δουμε παρα πολυ αργοτερα.

Υ.Γ. αν η εισαγωγη δεν ειναι λαθραια, ειτε απο βουλγαρια, ειτε απο αμερικη, ειτε απο οπου αλλου τους ιδιους φορους εχει, οι οποιοι προπληρωνονται.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Δευτ 12 Νοέμ, 2012 23:33

συμφωνω μαζι σου απολυτα οτι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι οπως και οι επαγγελματιες.
ξερεις ποσοι εφεραν απο βουλγαρια brc σε ιχ πεντε δεκα κομματια χωρις τιμολογιο??
μαζι σου στην ελληνικη αγορα ναι 100% αλλα οταν μαθουν να ειναι σωστοι (δεν πρεπει να παιρνει η μπαλλα ολους τους ελληνες).
και επι του παροντος ναι στην βουλγαρια για το υγραεριο επειδη οι πρατηριουχοι δεν βαζουν μυαλο!!!
δεν πιστευω να διαφωνεις καπου?
tasoshunter

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες