fotismixa έγραψε:Σημερα εβαλα βενζινη με 1,6 απο κεντρικο βενζιναδικο της θεσσαλονικης ειχα καιρο να βαλω ειναι η αληθεια εβαλα 30 ευρω θα κανω 70 χιλιομετρα απ΄ οτι με 30 ευρω αεριο θα κοψω τη βολτα μου και θα συνεχισω δεν θελω να δω μουτρα ΄αερια΄ ξανα μεχρι να βαλει μυαλο δεν γινεται αλλο .συνεχιζω δυναμικα τελος πια ειπα θα το κανω πολλες φορες και δεν το εκανα ελπιζω να με υποστηριξετε και μη μεινω μονος σε αυτη τη προσπαθεια . ολλοι μαζι μπορουμε. λογια δικα μου. οχι πολιτικαντιδων. μια προσπαθεια ειναι πρεπει να παμε ολοι ενωμενοι για να πετυχουμε το αυτονοητο
dimhas έγραψε:ειχα σκοπο να εγκαταστησω υγραεριο στο αυτοκινητο μου. πηρα και ενα φιλο μαζι μου που ηθελε και αυτος. τρεξαμε, ψαξαμε, ρωτησαμε σε εγκαταστατες και πηραμε την αποφαση να τα μετατρεψουμε. ολα αυτα 2 μερες πριν την αυξηση της τιμης του υγραεριου. τελικα με τα τελευταια γεγονοτα το αναβάλλαμε επ αοριστον. συνεχιζουμε με βενζινη. κανουμε περιπου απο 1000 μεχρι 1500 km το μηνα και απο τους υπολογισμους μας.... δεν συμφερει πλεον η εγκατασταση.
αντιθετως ο αδερφος μου που το εγκατεστησε πριν 3 χρονια και μετα απο 60.000 km με αεριο, εκανε πολλες φορες αποσβεση και συνεχιζει να εχει πλεον το μικρο κερδος.
hlias έγραψε:manoliss έγραψε: φταιει ο πολιτικος και οι κυβερνησεις που για χρονια εκαναν οτι ηθελαν
με αυτη την αποψη βγαζω την ουρα μου απεξω και βγαινω λαδι.
πρωτος απο ολους φταιω εγω γιατι τους επετρεψα να τα κανουν.
γιατι εγω τους ανεβασα πανω.
γιατι εγω τους εκανα δυνατους.
γιατι εγω μεσα απο τα δικα τους κακουργηματα εκρυβα τα δικα μου πταισματα.
γιατι εγω δεχτηκα και με βολευε να γινω ο πελατης τους.
γιατι εγω τους αφηνα καθε λιγο και λιγακι να βαζουν χερι στην τσεπη μου χωρις να
αντιδρασω.
αυτη ειναι η διαφωνια μου.
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 106 επισκέπτες
|
|
|