Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

lovato σε ρελαντι

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: lovato σε ρελαντι

Δημοσίευσηαπό MERCEDAKIAS » Παρ 07 Σεπ, 2012 20:43

Στο ρελαντι με κλειστο καπω η θερμοκρασια του μηχανοστασιου ανεβαινει εντονα.ισως ειναι ευαισθητοι στην θερμοκρασια αυτοι οι αισθητηρες και θελουν καποια μονωση?
MERCEDAKIAS

Δημοσιευσεις: 97

Δημοσίευσηαπό malageos » Παρ 07 Σεπ, 2012 21:02

maevius έγραψε:
malageos έγραψε:εχω βαλει το κιτ της lovato σε megane ii και εχω παρατηρησει οτι οταν μενει στο ρελαντι για αρκετη ωρα 10 λεπτα περιπου πεταει εκτος το αεριο σβηνουν μεχρι και τα λαμπακια και μετα απο λιγο κανει reset και γυρναει σε αεριο μονο σε πορεια αφου πεσει η θερμοκρασια του κινητηρα.Τα φωτα σας ειναι προβλημα? η εχει καποια ασφαλεια και συμβαινει αυτο?

Επειδη κυκλοφορουν πολλα lovato στην αγορα (Ιταλικα τουρκικα) πες μας που το εβαλες και τιμη

800 ευρω θεσσαλονικη αλλα πρωτη φορα ακουω για τουρκικα
malageos

Δημοσιευσεις: 7

Δημοσίευσηαπό malageos » Παρ 07 Σεπ, 2012 21:03

MERCEDAKIAS έγραψε:Στο ρελαντι με κλειστο καπω η θερμοκρασια του μηχανοστασιου ανεβαινει εντονα.ισως ειναι ευαισθητοι στην θερμοκρασια αυτοι οι αισθητηρες και θελουν καποια μονωση?

ετσι ειναι αλλα εχει καποια ασφαλεια το συστημα?
malageos

Re: Απ: lovato σε ρελαντι

Δημοσίευσηαπό maevius » Παρ 07 Σεπ, 2012 21:36

malageos έγραψε:
maevius έγραψε:
malageos έγραψε:εχω βαλει το κιτ της lovato σε megane ii και εχω παρατηρησει οτι οταν μενει στο ρελαντι για αρκετη ωρα 10 λεπτα περιπου πεταει εκτος το αεριο σβηνουν μεχρι και τα λαμπακια και μετα απο λιγο κανει reset και γυρναει σε αεριο μονο σε πορεια αφου πεσει η θερμοκρασια του κινητηρα.Τα φωτα σας ειναι προβλημα? η εχει καποια ασφαλεια και συμβαινει αυτο?

Επειδη κυκλοφορουν πολλα lovato στην αγορα (Ιταλικα τουρκικα) πες μας που το εβαλες και τιμη

800 ευρω θεσσαλονικη αλλα πρωτη φορα ακουω για τουρκικα

Για ψαξτο λιγο......................
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό antonis132 » Παρ 07 Σεπ, 2012 22:41

malageos έγραψε:
MERCEDAKIAS έγραψε:Στο ρελαντι με κλειστο καπω η θερμοκρασια του μηχανοστασιου ανεβαινει εντονα.ισως ειναι ευαισθητοι στην θερμοκρασια αυτοι οι αισθητηρες και θελουν καποια μονωση?

ετσι ειναι αλλα εχει καποια ασφαλεια το συστημα?

συνηθως οταν εντοπισει χαμηλη πιεση ο map εχω ακουσει να το κανει
στο κιτ της lovato που φορας αν ο map ειναι στα μπεκ εχει βγει ενας αναβαθμισμενος της bosch που λυνει το προβλημα
antonis132

Δημοσιευσεις: 479

Δημοσίευσηαπό IloveyouLovato » Δευτ 18 Μαρ, 2013 20:52

Φίλε μου το πρόβλημα δεν είναι η ζέστη... 2 προβλήματα ενδέχεται να έχεις! η έχει επιλέξει λάθος σήμα στροφών (αν μου πεις τι αμάξι έχεις θα σου πω τι μπορεί να συμβαίνει ) και δεύτερον και ποιο πιθανόν πες του να πάρει ρεύμα όχι με άνοιγμα διακόπτει από τα μπεκ ούτε από πολλαπλασιαστή αλλά από κάποιο καλώδιο που με το πάτημα τις μίζας το πολύμετρο να μην πέφτει κάτω απο 11,5V
IloveyouLovato

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό manoliss » Τρί 19 Μαρ, 2013 00:38

εαν ηταν προβλημα ρυθμισης τοτε οτι προβλημα ειχες θα το εκανε απο την αρχη.....πιθανον καποια συνδεση ειναι και δεν δουλευει καλα φαινετε οτι κατι με τους κραδασμους γινετε στο ρελαντι ή καποια φισσα ειναι οριακη και δεν παταει καποιο λαμακι
ο αισθητηρας πιεσης που ειναι σε αλλα στα μπεκ και σε αλλα στο φιλτρο δεν εχει να κανει για την εξαφανιση ενδειξεων εχει να κανει καθαρα με την αναγνωση της πιεσης και εαν αυτη πεσει σε γυριζει βενζινα μετις ενδειξεις ομως αναμενες.....προφανως το προβλημα εχει να κανει καθαρα συνδεσμολογιας και οπως ειπε καποιος φιλος νωριτερα απο λαθος σημειο ληψης τασης
- Citroen Xantia 1600cc 8v mod 1999
- Citroen Xsara 1400cc 8V mod 2003
Lovato Fast & Easy
manoliss

Δημοσιευσεις: 715

Δημοσίευσηαπό malageos » Τετ 20 Μαρ, 2013 16:50

IloveyouLovato έγραψε:Φίλε μου το πρόβλημα δεν είναι η ζέστη... 2 προβλήματα ενδέχεται να έχεις! η έχει επιλέξει λάθος σήμα στροφών (αν μου πεις τι αμάξι έχεις θα σου πω τι μπορεί να συμβαίνει ) και δεύτερον και ποιο πιθανόν πες του να πάρει ρεύμα όχι με άνοιγμα διακόπτει από τα μπεκ ούτε από πολλαπλασιαστή αλλά από κάποιο καλώδιο που με το πάτημα τις μίζας το πολύμετρο να μην πέφτει κάτω απο 11,5V

megane ii 1.6 16v 2005 περιμενω τις ζεστες αντε να δουμε μετα απο αντικατασταση του map (τον αναβαθμισμενο)
malageos

Δημοσίευσηαπό kostmatin » Παρ 22 Μαρ, 2013 00:04

Επειδη εγω ξεκινησα αυτη την κουβεντα για την πιθανη σχεση θερμοκρασιας και του προβληματος να ενημερωσω πως χωρις να εχει γινει η παραμικρη παρεμβαση απο περυσι το καλοκαιρι,το προβλημα δεν ξαναπαρουσιαστηκε.Καποια στιγμη θα βαλω τον map Bosch και θα δουμε.Αν ηταν θεμα λαθος σηματος-τασης-ρευματος δεν θα εμφανιζοταν ξανα μεσα σε 7 σχεδον μηνες?
kostmatin

Δημοσιευσεις: 36

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 57 επισκέπτες