Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Βουλγαρία, Σκόπια - Πρατήρια Υγραερίου

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Βουλγαρία, Σκόπια - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό adamch » Τετ 27 Μαρ, 2013 17:27

gkazakias έγραψε:Δεν υπαρχει αυριο!
Κοιταχτε τιμη τονου και δειτε τιμες ορισμενων πρατηριουχων Πατρα ,θεσσαλονικη....
Αυτοι σκεφτονται το αυριο;

Φυσικά...σκέφτονται αποκλειστικά το δικό τους αύριο με 5+ ευρώ κέρδος ανά γέμισμα σε κάθε αυτοκίνητο-αν συνυπολογίσεις ότι πλέον τα υγραεριοκίνητα είναι ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι του στόλου των αυτοκινήτων μιλάμε για χοντρή μπάζα
adamch

Δημοσιευσεις: 60

Δημοσίευσηαπό rover214 » Τετ 27 Μαρ, 2013 17:44

Και μην ξεχνάμε και το "καλύτερο" μείγμα που βάζουμε στα Σκόπια.Ειδικά το χειμώνα εγώ με αέριο από τα Σκόπια βγάζω πάντα περισσότερα χιλιόμετρα ανά γέμισμα.(προφανώς λόγω χαμηλότερων θερμοκρασιών έχουν περισσότερο προπάνιο)
Rover 214Si, Lovato Easy Fast χωρίς λαδιέρα
rover214

Δημοσιευσεις: 141

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τετ 27 Μαρ, 2013 22:07

rover214 έγραψε:Και μην ξεχνάμε και το "καλύτερο" μείγμα που βάζουμε στα Σκόπια.Ειδικά το χειμώνα εγώ με αέριο από τα Σκόπια βγάζω πάντα περισσότερα χιλιόμετρα ανά γέμισμα.(προφανώς λόγω χαμηλότερων θερμοκρασιών έχουν περισσότερο προπάνιο)

Το περισσότερο προπανιο καίγεται πιο γρήγορα με αποτέλεσμα τα λιγότερα χιλιόμετρα , σωστη πίεση θέλει στο μείγμα και σωστη πίεση αντλίας
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό lyggas » Πέμ 28 Μαρ, 2013 00:01

Qgas έγραψε:
rover214 έγραψε:Και μην ξεχνάμε και το "καλύτερο" μείγμα που βάζουμε στα Σκόπια.Ειδικά το χειμώνα εγώ με αέριο από τα Σκόπια βγάζω πάντα περισσότερα χιλιόμετρα ανά γέμισμα.(προφανώς λόγω χαμηλότερων θερμοκρασιών έχουν περισσότερο προπάνιο)

Το περισσότερο προπανιο καίγεται πιο γρήγορα με αποτέλεσμα τα λιγότερα χιλιόμετρα , σωστη πίεση θέλει στο μείγμα και σωστη πίεση αντλίας

Ο "rover 214" έχει απόλυτο δίκιο. Tον χειμώνα εδώ, με τις χαμηλές θερμοκρασίες, το θερινό μείγμα καίγεται εν ριπή οφθαλμού. Μόνο με την αυξημένη προσθήκη προπανίου στο μείγμα, επανέρχεται η κατανάλωση στα φυσιολογικά επίπεδα.
Αυτό το γνωρίζουν όλοι πλέον, όσοι ζουν σε κρύες περιοχές στην Β. Ελλάδα και δεν είναι μια εξιδεικευμένη γνώση.
SUZUKI GV 1.6 (60.000 χλμ. με ICOM JTG)
lyggas

Δημοσιευσεις: 68

Δημοσίευσηαπό gakost » Πέμ 28 Μαρ, 2013 00:39

hlias έγραψε:μην βλεπεις μονο το σημερα, κοιτα περισσοτρο το αυριο.

Ας μου επιτραπεί ένα μικρό off topic αλλά δεν μπορώ να μην το γράψω. Εγώ θα κλείσω σήμερα (εννοώ πολύ σύντομα) την κερδοφόρα επιχείρηση μου γιατί αύριο (με τις δηλώσεις του 2014 που θα αφορούν τα εισοδήματα του 2013) η φορολογική επιβάρυνση μου θα είναι λόγω των εντελώς παράλογων τεκμηρίων και της φορολογικής πολιτικής για τους ελ επαγγελματίες τόσο μεγάλη που θα εξανεμήσει όλο το κέρδος που θα έχω από την δραστηριότητα μου και θα χρωστάω κιόλας. Να σου πω ότι είμαι τυπικότατος στις υποχρεώσεις μου και προς ιδιώτες και προς το δημόσιο το οποίο με εξωθεί στην ανεργία χωρίς καμία ελπίδα να βρω άλλη δουλειά πόσο μάλλον με αξιοπρεπή αμοιβή. Πες μου λοιπόν για ποιόν λόγο να σκεφτώ το κράτος το οποίο διοικείται από ανθρώπους που το μόνο που τους νοιάζει είναι η εξασφάλιση των εαυτών τους και των ¨κολλητών" τους και όχι το συμφέρον των πολιτών; :sick:
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 28 Μαρ, 2013 00:49

hlias έγραψε:Αν εσυ βγαζεις 30 ευρω σε 2 ωρες τοτε μπραβο σου αλλα οι περισσοτεροι μετρανε και το τελευτααιο σεντ,και δεν γουσταρουν να τους πιανουν και τον ποπο!
Και τα 30 ευρω κερδος(μονο απο την βενζινη και το αεριο) μανι-μανι γινονται 100 με μια βολτα στο σουπερ μαρκετ και την αγορα μιας-δυο κουτες τσιγαρων!

ειναι ενα θεμα που το εχουμε αναλυσει πολλες φορες, δεχομαι την αποψη σου αλλα να ξερεις οτι μακροχρονια δεν βγαινει σε καλο σε κανεναν στην ελλαδα.
ας στηριξουμε ολοι μαζι την οικονομια της βουλγαριας και να γραψουμε στα τετοια μας αυτη της ελλαδος.[/quote]

hlias το ξερουμε ολοι πολυ καλα οτι στην τελικη κακο κανουμε στον τοπο στηριζοντας την οικονομια της βουλγαριας αλλα αλλιως δεν γινετε,δυστηχος μαλλον ομως δεν υπαρχει αλλος τροπος για να αλλαξουν τα πραγματα στην Ελλαδα,δεν υπαρχει αλλος τροπος οταν δεν υπαρχουν λεφτα και καποιος θελει να παρει 3-5 βασικα (ακριβα στην Ελλαδα) πραγματα οπως βενζινη γαλα τυρι,τι να κανει δηλ. αντι για τα 3-5 πραγματα να παρει ενα π.χ μονο το τυρι απο την Ελλαδα και να το ριξει στο 'παπουτσι απ'τον τοπο σου κι'ας ειναι μπαλομενο'?
Να πει τα παιδια του οταν τον ρωτανε μπαμπα που'νε το γαλα σκαστε και τρωτε μονο τυρι εχει,γαλα και βενζινη για να σας παω στο σχολειο δεν εχει γιατι πρεπει να στηριξουμε την Ελληνικη αγορα!
Να σου κανω και μια ερωτηση, αν απο αυριο πηγαιναν ολοι μα ολοι (υποθετικα το λεω γιιατι ρεαλιστιοκα δεν γινετε ολη η Β Ελλαδα να παει!)απο την Β.Ελλαδα στην Βουλγαρια και στα Σκοπια για ανεφοδιασμο υγραεριου πιστευεις οτι θα συνεχιζαν οι Ελληναρες πρατηριουχοι να αισχροκερδουν,η το κρατος που θα εχανε τα τεραστια ποσα απο τους διαφυγοντες φορους δεν θα τους εριχνε ?
Μετα το πατατρακ που επαθαν με τα εσοδα απο το πετρελαιο θερμανσης γιατι ξεκινησαν τα παπαγαλακια να μιλανε για μειωση του φορου?
Γι'αυτο λεω δυστηχος μαλλον ομως δεν υπαρχει αλλος τροπος για να αλλαξουν τα πραγματα στην Ελλαδα γιατι με τους λαλακες πολιτικους και τροικανους που δεν ξερουν οτι το 1+1 κανουν 2 και νομιζουν οτι κανει 22 μονο αμα παρουν τα τρια μας (δηλ. ο καθενας μας θα δινει τα τρια του στον διπλανο του και στο τελος ολοι μαζι αυτα θα δωσουμε στις εφοριες και στα χαρατσια αφου αυτο γινετε ηδη σημερα!)οδυνηρο μεν (αυτος ο αργος θανατος ειναι πολυ πιο οδυνηρος ομως!)αλλα τοτε μονο θα καταλαβουν!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό rover214 » Πέμ 28 Μαρ, 2013 01:27

Θα συμφωνήσω κι εγώ.Μπορεί να κάνουμε κακό στην οικονομία της χώρας ξοδεύοντας τα χρήματά μας έξω αλλά μόνο έτσι ίσως βάλουν μυαλό κάποιοι πρατηριούχοι (στη Θεσσαλονίκη πχ) που επιμένουν να πωλούν το ίδιο ακριβώς προιόν μέχρι και 14 λεπτά το λίτρο ακριβότερα σε σχέση με άλλες περιοχές της χώρας.Και όχι μόνο αυτοί αλλά και το ίδιο το κράτος.Αύξηση τιμής στο πετρέλαιο κατά 30%?Η απάντηση ήταν η μείωση της κατανάλωσης πάνω από 60%.Ακόμη και παιδί νηπιαγωγείου ξέρει να κάνει την αφαίρεση και να μας πει ποιος είναι τελικά ο χαμένος.Και τώρα μιλάνε για μείωση.Γιατί δηλαδή να μην κάνουμε το ίδιο και με το υγραέριο τουλάχιστον εμείς στη Βόρειο Ελλάδα που μπορούμε?Να δούμε μετά τι θα κάνουν οι φίλοι πρατηριούχοι αλλά και το κράτος?Θα το ξανασκεφτούν να μειώσουν τιμή οι πρώτοι και τη φορολογία οι δεύτεροι?
Rover 214Si, Lovato Easy Fast χωρίς λαδιέρα
rover214

Δημοσιευσεις: 141

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 28 Μαρ, 2013 09:37

μαγκες (δεν το λεω ειρωνικα) τροποι αντιδρασης υπαρχουν πολλοι, καποιοι ειναι σωστοι καποιοι ειναι λαθος, αν καταφερουμε καποια στιγμη και ενωθουμε αν οχι ολοι οι περισσοτεροι, τοτε μονο η καθε κινηση αντιδρασης θα εχει αξια και αποτελεσμα, ο φιλος dakost κλεινει την επιχειρηση του (και ποσοι αλλοι ακομα) αν μπορουσε να ειχε μεγαλυτερο κυκλο εργασιων μπορει να αντεχε, μαζι με την δικια του ανεργεια θα μπουν σε αυτη την κατασταση και οι υπαλληλοι του (αν εχει). με αυτη την πρακτικη βοηθαμε να βγαλουμε τα ματια μας μονοι μας, πρεπει να στηριζουμε ο ενας τον αλλον (στα πρατηρια με το υπερβολικο κερδος εργαζονται υπαλληλοι, σε μειωση τζιρου αυτοι την πληρωνουν) γι αυτο γυρισα και ειπα οτι το σκαρτο 1 euro κερδος την ημερα στα καυσιμα ειναι πολυ μικρο, αλλα εχει τραγικες συνεπειες για πολλους.
βαλτε τα δεδομενα σε μια ζυγαρια και με λογικη ζυγιστε τα και πραξτε οτι πιστευεται οτι ειναι το καλυτερο και πιο συμφερον για ολλους, μεγαλα παιδια ειμαστε αλλωστε ολοι μας.
φιλε dakost δεν θα κοιταξεις το κρατος αλλα τους πολιτες του, παντως μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι τα καλυτερα απο εδω και περα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 28 Μαρ, 2013 18:13

Ηλια για τον dakost και τον καθε dakost που κλενει κυριος υπαιτιος που δεν εχει μεγαλυτερο κυκλο εργασιων ειναι οι πρατηριουχοι με την εξωφρενικη αισχροκερδια τους(ο μοναδικος λογος που δεν εβαλα υγραεριο στο αυτοκινητο μου ειναι το νταβατζιλικη των πρατηριουχων και προτιμω να χανω λεφτα στις μετακινησεις μου παρα να τα δοσω στους νταβατζιδες!),εσεις οι εγκαταστατες δεν εχετε συδικατο η κατι τετοιο τελος παντων να ζητησετε μια συναντηση με τους πρατηριουχους?
Σουτια θελουν και οχι λογια!
Καντα ντορο και φωναξτε και τα καναλια να δειτε πιανου μερος θα παρουν οι πολιτες!
Απ'την μια μου σκεφτεσαι τους υπαλληλους που εργαζονται στα πρατηρια που τα αφεντικα τους τρωνε με χτυσα κουταλια και απ'την αλλη δεν σε πειραζει που ο κλαδος σου τωρα ψωμολυσαει(αφου φαγατε και'σεις με χρυσα κουταλια !)!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 28 Μαρ, 2013 18:41

valsam έγραψε:Ηλια για τον dakost και τον καθε dakost που κλενει κυριος υπαιτιος που δεν εχει μεγαλυτερο κυκλο εργασιων ειναι οι πρατηριουχοι με την εξωφρενικη αισχροκερδια τους(ο μοναδικος λογος που δεν εβαλα υγραεριο στο αυτοκινητο μου ειναι το νταβατζιλικη των πρατηριουχων και προτιμω να χανω λεφτα στις μετακινησεις μου παρα να τα δοσω στους νταβατζιδες!),εσεις οι εγκαταστατες δεν εχετε συδικατο η κατι τετοιο τελος παντων να ζητησετε μια συναντηση με τους πρατηριουχους?
Σουτια θελουν και οχι λογια!
Καντα ντορο και φωναξτε και τα καναλια να δειτε πιανου μερος θα παρουν οι πολιτες!
Απ'την μια μου σκεφτεσαι τους υπαλληλους που εργαζονται στα πρατηρια που τα αφεντικα τους τρωνε με χτυσα κουταλια και απ'την αλλη δεν σε πειραζει που ο κλαδος σου τωρα ψωμολυσαει(αφου φαγατε και'σεις με χρυσα κουταλια !)!

πιστεψεμε αν ειχα την δυνατοτητα να καθορισω τιμες σε καποιο κλαδο, με σειρα προτεραιοτητας θα ηταν.
1 υγεια, παιδεια (αυτα τα 2 δεν μπορω να τα χωρισω).
2 τροφιμα.
3 τραπεζες.
τα αλλα θα τα αφηνα για αλλους.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 83 επισκέπτες