dimoskats έγραψε:έχω και εγώ το auris (εμφανισιακά ίδιο με το δικό σου) με τον 1.6 valvematic (1zr-fae) και έβαλα το Landi Renzo omegas evo, μιας και η Landi αποτελεί επιλογή εργοστασιακής τοποθέτησης της μητρικής TOYOTA. Το έχω 2 μήνες και έχω κάνει ήδη 2.500 χλμ. Το κόστος του κιτ μαζί με Valve care kit JLM ήταν 1.100€. Το σύστημα είναι ρυθμισμένο με συμμετοχή βενζίνης 2% σταθερά και έξτρα ψεκασμοί βενζίνης όποτε αυξάνονται τα φορτία στον κινητήρα ή η θερμοκρασία στο θάλαμο καύσης.
Qgas έγραψε:dimoskats έγραψε:έχω και εγώ το auris (εμφανισιακά ίδιο με το δικό σου) με τον 1.6 valvematic (1zr-fae) και έβαλα το Landi Renzo omegas evo, μιας και η Landi αποτελεί επιλογή εργοστασιακής τοποθέτησης της μητρικής TOYOTA. Το έχω 2 μήνες και έχω κάνει ήδη 2.500 χλμ. Το κόστος του κιτ μαζί με Valve care kit JLM ήταν 1.100€. Το σύστημα είναι ρυθμισμένο με συμμετοχή βενζίνης 2% σταθερά και έξτρα ψεκασμοί βενζίνης όποτε αυξάνονται τα φορτία στον κινητήρα ή η θερμοκρασία στο θάλαμο καύσης.
Υπερβολή να έχει και 2 % στα χαμηλά και JLM , ( το JLM δεν είναι Valvecare- Prins αλλα Valve saver kit ) αν και ρυθμισμενο σωστά κακο δεν κάνει θα μπορουσε να προσθέτει βενζινη πανω απο τις 2500 στροφες και να κανει μεγαλυτερη οικονομια
dimoskats έγραψε:έχω και εγώ το auris (εμφανισιακά ίδιο με το δικό σου) με τον 1.6 valvematic (1zr-fae) και έβαλα το Landi Renzo omegas evo, μιας και η Landi αποτελεί επιλογή εργοστασιακής τοποθέτησης της μητρικής TOYOTA. Το έχω 2 μήνες και έχω κάνει ήδη 2.500 χλμ. Το κόστος του κιτ μαζί με Valve care kit JLM ήταν 1.100€. Το σύστημα είναι ρυθμισμένο με συμμετοχή βενζίνης 2% σταθερά και έξτρα ψεκασμοί βενζίνης όποτε αυξάνονται τα φορτία στον κινητήρα ή η θερμοκρασία στο θάλαμο καύσης.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες
|
|
|