Φιλε gakost εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια δεν λεω,και'γω ελευθερος επαγγελματιας ειμαι και ξερω πολυ καλλα τα εξοδα τα χαρατσια τις εφοριες και τα ΤΕΒΕ ενταξει,κανεις δεν ειπε ουτε εγω προσωπικα να μην δουλεψει χωρις κερδος ο πρατηριουχος αυτο που ρωταω και το ρωταω συνεχεια και απαντηση δεν παιρνω γιατι εχουν την φωλια τους χεσμενη ειναι πως ο Βολιωτης πρατηριουχος δουλευει με 17 λεπτα το λιτρο λιγοτερη τιμη,δεν πληρωνει τους υπαλληλους,την εφορια, τα χαρατσια, την ΔΕΗ, το νερο κ.τ.λ,ο Βολιωτης μπαινει μεσα και βαζει απο την τσεπη του γιατι θελει ο κοσμακης να μπορει να παιρνει το αυτοκινητο του και να πηγαινει στην δουλει,ποιο απ'ολα???????
Γιατι αν δεν ισχυουν τα παραπανω για τον Βολιωτη τον Κατερινιωτη τον Κοζανιτη,τον Βεριωτη κ.τ.λ που εχουν το υγραεριο απο 10 εως και 18 λεπτα φθηνοτερο το υγραεριο σημαινει οτι βγαινουν μια χαρα και οικονομανε και οτι ο Θεσσαλονικιος πρατηριουχος ειναι ΑΛΗΤΗΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Εκτος αν ισχυει η μονη δικαιολογια που εχω ακουσει μεχρι στιγμης απο 3 Θεσσαλονικιους πρατηριουχους οτι οι Βολιωτες,Κατερινιωτες κ.τ.λ(δηλ. ολοι οι υπολοιποι πρατηριουχοι σε ολη την Ελλαδα!)κλεβουν εκτος απο αυτους!
Επισης δεν αναφερω πουθενα οτι φθηνηνε το ρευμα,ειναι το μονο που ακριβηνε,αλλα τα ενοικια και τα μεροκαματα εχουν εξευτελιστει εντελος φιλε!
Επαιρνα τηλ. σημερα το πρωι στην επιτροπη ανταγωνισμου και δεν απαντανε,εχουν απεργεια η το τηλ. που βρηκα δεν ισχυει(αν ξερει κανεις καποιο τηλ. να συνενοηθω ας το γραψει),πηρα στον συνηγορο του καταναλωτη αλλα δεν ειναι δικια τους δουλεια!