Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ford ka με υγραεριο gas tech της auto gas theodorou

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Ford ka με υγραεριο gas tech της auto gas theodorou

Δημοσίευσηαπό loukas1984 » Δευτ 28 Οκτ, 2013 10:51

Γεια σας και απο εμενα ειμαι κατοχως ενος ford ka 1250 του 2010 πριν απο 10 μερες εβαλα υγραεριο στην autogas theodorou και μαλιστα στην περιοχη της αγιας παρασκευης !!! τα προβληματα ξεκινησαν απο την επομενη κιολας μερα (σβησιματα ρεταρισματα στο ρελαντι ) πηγα αμεσως την επομενη μερα γιατι τηα εφευγα για ξανθη με την γυναικα μου .... πολυ καλη εξυπηρετηση αμεσα μπηκε το αμαξι για να ρυθμιστει και αφου βγηκε ολα οκ !! το ταξιδι ηταν ομαλο χωρις προβληματα μεχρι κατερινη απο κατερινη για ξανθη αρχισαν τα προβληματα ( λαμπακι μηχανης κομπιασμα απο τισ 1800 σαλ μεχρι τις 3000σαλ θορυβος ακριβος μπροστα απο το χορο του ταμπλο)... πηγα σε δυο συνεργεια της εταιρειας ενα στην καβαλα (μου ειπε καμενο εγκεφαλο) και ενα στην ξανθη αλλα τιποτα υπαρχει και κατι που με ανησυχει πιο πολυ το αμαξι κανει κομπιασματα και με βενζινη στις αλλαγες μεχρι 3η αλλα μονο την ωρα της αλλαγης !!! τωρα ειμαι αθηνα και περιμενω τριτη πρωι να παω να δω τι θα ακουσω παλι!!!! :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((
loukas1984

Δημοσιευσεις: 19

Re: ford ka με υγραεριο gas tech της auto gas thodorou

Δημοσίευσηαπό thanassis » Δευτ 28 Οκτ, 2013 12:17

Εγκέφαλο μοτέρ ή υγραερίου?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
thanassis

Δημοσιευσεις: 42

Re: ford ka με υγραεριο gas tech της auto gas thodorou

Δημοσίευσηαπό loukas1984 » Δευτ 28 Οκτ, 2013 12:27

υγραεριου αλλα τελικα ειχε λαθος προγραμμα και δεν διαβαζε τον εγκεφαλο!!! ο δευτερος μοθ ειπε οτι εχουν θεμα τα μπεκ ειναι μεγαλητερα και ψεκαζουν πολυ καυσιμο !!!
loukas1984

Re: Απ: Ford ka με υγραεριο gas tech της auto gas theodorou

Δημοσίευσηαπό thanassis » Δευτ 28 Οκτ, 2013 16:54

Θα ζητήσεις είτε να αντικατασταθει ότι είναι απαραίτητο για την επισκευή ή τα χρήματα σου πίσω.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2
thanassis

Δημοσιευσεις: 42

Re: Ford ka με υγραεριο gas tech της auto gas theodorou

Δημοσίευσηαπό loukas1984 » Δευτ 28 Οκτ, 2013 17:34

Φίλε μου και εγώ το ίδιο σκέφτομαι το θέμα που με καίει είναι μην μου έχει κάνει ζημιά στο αμαξι γιατι και με βενζίνη μου κάνει θεματακια φοβάμαι για την πολλαπλή μην τις έχουν κάνει ζημιά!!!
loukas1984

Δημοσίευσηαπό papoys » Δευτ 28 Οκτ, 2013 18:04

Με το συγκεκριμένο συνεργείο δεν ξέρω τι παίζει.
Λειτουργούσε με άλλο όνομα και πρόσφατα άλλαξε διεύθυνση.
Επειδή είναι στη γειτονιά μου όταν έκανα έρευνα για εγκατάσταση πέρασα και πήρα προσφορά πριν που λειτουργούσε
με την παλιά επωνυμία.
Καλή τιμή μου έδωσε αλλά δεν ξέρω κάτι σαν ένστικτο κάτι που δεν μου γέμισαν το μάτι οι εγκαταστάτες δεν τους
προτίμησα και πήγα αλλού.
Τώρα υπό την καινούργια διεύθυνση δεν γνωρίζω τι παίζει.Μακάρι να μην έχης σοβαρό πρόβλημα.

Υ.Γ.Για να μην υπάρξει καμιά παρερμηνεία μιλάμε για το συνεργείο που βρίσκεται απέναντι από τη μακαρίτισσα :lol:
την ΕΡΤ. :thumbdown: :thumbdown: (το κάτω γιαυτούς που την έκλεισαν) και τώρα τα ιδιωτικά πορνοκάναλα μας
κάνουν ότι θέλουν.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό loukas1984 » Δευτ 28 Οκτ, 2013 18:09

Έχουν βάλει δυο γνωστοί μου εκεί και ένας μπάρμπας μου και δεν έχουν κανένα θέμα τι να πω μάλλον έπεσα στην περίπτωση!!! Ένας τουρκος το έχει τώρα !! Μακάρι να το φτιάξουν γιατι είναι αρκετά οικονομικό!!!
loukas1984

Δημοσίευσηαπό papoys » Δευτ 28 Οκτ, 2013 21:15

Α ένας μελαχροινός (μάλλον με βαμένο μαύρο μαλλί).Δεν ήξερα ότι είναι Τούρκος.

Αυτός πρέπει να ήταν και όταν πήγα εγώ ο υπεύθυνος.Δεν ξέρω γιατί δεν μου γέμισε το μάτι και δεν τον προτίμησα
αν και μου έκανε λίγο καλίτερη προσφορά (50 ευρώ) για το σύστημα από εκεί που τόβαλα.
Πάντως το συγκεκριμένο συνεργείο βρίσκεται εκεί και λειτουργεί πάρα πολλά χρόνια (πρέπει να είναι από τα πρώτα
στην Αττική) άρα υπάρχει η εμπειρία.
Εύχομαι και πάλι το πρόβλημά σου να είνα απλό και να μην μπεις σε περιπέτειες.
Αν αντιμετωπίσης πρόβλημα πόσταρε, εδώ θάμαστε για οποιαδήποτε βοήθεια. :thumbup: :thumbup:

Να ξέρης ότι όλοι παρακολουθούν το φόρουμ και φοβούνται το κράξιμο αν κάτι πάει στραβά. :lol: :lol:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό loukas1984 » Τρί 29 Οκτ, 2013 14:46

Μετά απο αμέτρητες ρυθμίσεις και αλλαγη μπεκερας όλα πάνε καλά (έκανα πάνω κάτω την Αγία Παρασκευή τουλάχιστον 7 φορές) ας ελπίσω ότι δεν θα ξανά πάω !!! Πάντος ήταν εξυπηρετικοί δυο άτομα ήταν πάνω απο το αμαξι (αν ήταν και Έλληνες ή μιλούσαν Ελληνικά θα το είχαμε πιο γρήγορα έτοιμο )!!!! :ymhug:
loukas1984

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τετ 30 Οκτ, 2013 00:46

Η παλιά ultra gas ήταν εκεί και έγινε gas Theodorou έφυγαν και οι τεχνικοί απο εκεί μετά την εξαγορά απο το γκρουπ θεοδωρου ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 53 επισκέπτες