Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 15 Νοέμ, 2013 00:37

hlias έγραψε:
valsam έγραψε:
NickSt έγραψε:Αγαπητοί συνφορουμίτες , " γηράσκω αεί πολλά διδασκόμενος " .
Σήμερα έμαθα απο τα γραφόμενα πιο πάνω απο τον χρήστη dancerman ότι για να είσαι άντρας πρέπει να στέλνεις...mail στην ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ επιτροπή ανταγωνισμού !!!!! . Οι υπόλοιποι είναι δειλοί η άβουλοι κλπ../..πχ εγώ που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ απέχω απο τη χρήση του υγραερίου εδώ και ενάμισυ μήνα , περνώντας 2 φορές τη βδομάδα απο το πρατήριο που έβαζα πάντα , ρωτάω " τι έγινε Κωστάκη " , συνεχίζεις να σκαρφαλώνεις την τιμή έ ???..βάλε μου 10 ευρώ αμόλυβδη και όταν ρίξεις τις τιμές θα ξαναβάλω γκάζι "...πηγαίνω παρακάτω και βάζω τη βενζίνα που χρειάζομαι . Εγώ λοιπόν που συμπεριφέρομαι έτσι σαν ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ κατά την κρίση του προλαλήσαντος επειδή δεν στέλνω...mail είμαι δειλός και άβουλος !!! . Ήμαρτον ...τι άλλο θα ακούσουμε .

Πολυ καλα κανεις φιλε και βαζεις βενζινη αλλα του Κωστακη δεν του κουνιετε τριχα απ'τα τετοια του που δεν βαζεις εσυ υγραεριο γιατι πολυ απλα οσο πεφτει η δουλεια θα τσιμπαει προς τα'πανω την τιμη (τον παιρνει γιατι υπαρχει το καρτελ και ολοι θα την ανεβασουν συνενοημενα και τον παιρνει ακομη μεχρι να φτασει στο 10% η διαφορα υγραεριου-αμολυβδης)και θα το βγαλει το κερδος του!
quote]

δικα σου λογια ειναι.

δικα σου λογια ειναι.

Ηλια πραγματικα δεν σε καταλαβαινω,ετσι οπως μου την λες και τα παρουσιαζεις μου αφηνεις την εντυπωση οτι εισαι με την μερια των πρατηριουχων(και δεν ειναι η πρωτη φορα που μου εχεις δοσει αυτην την εντυπωση!).
Ακριβος δικα μου λογια ειναι και αυτα που τονιζεις με κοκινη γραματοσειρα πιο πανω αν δεν τα καταλαβες να σου τα ξαναεξηγησω,καπου τα εχεις μπερδεψει(καλα ενταξει πουθενα δεν τα εχεις μπερδεψει πιστευω αλλα προσπαθεις να μπερδεψεις τον κοσμο !)
Αναφερεσαι σε εμενα και με ρωτας "οταν επεμενα για τα Ελληνικα μαγαζια, εσυ δεν ησουνα που υποστηριζες τα Βουλγαρικα? οταν μιλαγα για διαφυγοντα κερδη (απο φορους, ανεργεια κτλ)"
ΓΙΑΤΙ ΗΛΙΑ ΤΟ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕ παρουσιαζεις οτι κανω γενικο κακο γενικα στην Ελληνικη οικονομια αγοραζοντας Βουλγαρικα,η μηπως το πας αλλου και ενοεις οτι αφου εγω θα γεμισω υγραεριο και βενζινη στην Βουλγαρια ο πρατηριουχος θα τσιμπησει επανω την τιμη για να βγαλει τα σπασμενα και ετσι συντελω στην αυξηση της τιμης(το παραδειγμα του Κωστακη)?
Αυτο που λεω για τον Κωστακη το λεω για τον καθε ξυστ@ρχιδι που δεν μπαινει ουτε καν στον κοπο να στειλει μια επιστολη στην επιτροπη ανταγωνισμου και για τον λογο οτι αν δεν κανουμε επιτελους κατι μαζικο δεν γινετε τιποτα,αν το κανω εγω και αλλοι 5-10-100 να πηγαινουμε και να γεμιζουμε στα Σκοπια η στην Βουλγαρια ο Κωστακης για να βγαλει αυτο το 5-10% πεσμενου τζιρου θα κανει μια αυξηση(και ετσι να το θετεις ετσι οτι συντελω στην αυξσηση τιμων παλι αδικο εχεις Ηλια γιατι ο Κωστακης και ο καθε Κωστακης και το πονηρο του αρωστημενο αχορταγο μυαλο του ειναι υπευθυνως 100% ακομη και ο ξυστ@ρχιδης εχει μεριδιο ευθηνης αλλα σε καμια περιπτωση εγω για αυτην την παραλογη αυξηση!) αν ομως δει 30-40% μειωση του τζιρου να εισαι σιγουρος οτι θα κανει πολυ μεγαλη μειωση τιμων!
Το εργο το βλεπω καθημερινα και αποκλειετε να μην το εχεις δει και εσυ!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό kostasSC » Παρ 15 Νοέμ, 2013 00:44

Έλα κυρ Ηλία λέγε... που το έχεις το πρατήριο ?
kostasSC

Δημοσιευσεις: 23

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Παρ 15 Νοέμ, 2013 00:55

christoi έγραψε:Στην χαριλάου με 1,545.
10€/100χμ, ενώ με υγραέριο κάτι λιγότερο από 8€ (χωρίς να υπολογίζω την βενζίνη).
Που είναι το 40% εξασφαλισμένη οικονομία μέχρι το 2016, οεο;
Το κουμπί πατήθηκε, καίει βενζίνη και το ευχαριστιέται το αμάξι. Ας ελπίσουμε ότι θα κάνει δουλειά η επιτροπή ανταγωνισμού (ή όποιος είναι υπεύθυνος για την εξυγείανση του συγκεκριμένου μαφιοζοκλάδου). Όχι τίποτε άλλο, για το καλό τους θα γίνει.

Συμφωνό φίλε μου σέ ότι έχεις γράψει !! Διότι είναι η Αλήθεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 15 Νοέμ, 2013 00:58

kostasSC έγραψε:Έλα κυρ Ηλία λέγε... που το έχεις το πρατήριο ?

στο σπιτι μου απο κατω το 1ο, στο μαγαζι μου διπλα το 2ο και στο σπιτι στο χωριο το 3ο.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό chrisd » Παρ 15 Νοέμ, 2013 01:09

Valsam ηρεμησε λιγο ρε παλικαρι μου,δεν εισαι ο che guevara της υγραεριοκινησης(φιλικα παντα).
Γουσταρεις να κανεις καταγγελιες καντες ειναι δικο σου θεμα και δεν μπορεις να το επιβαλεις σε κανεναν.
Το οτι δεν κανουμε ολοι οτι και εσυ δεν παει να πει οτι ειμαστε χαζοι η δεν ξερω και εγω τι αλλο.
Καθε ενας πρατει οτι θεωρει αυτος καλυτερο.
Ειναι πολυ ενοχλητικο να προσπαθει καποιος να επιβαλει την γνωμη του.
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Παρ 15 Νοέμ, 2013 01:09

Παλι ξεφευγουμε και θα εκτραχυνθει η κατασταση πιστευω και αυτο δεν ειναι σωστο!!
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 15 Νοέμ, 2013 01:11

valsam έγραψε:
hlias έγραψε:
valsam έγραψε:
NickSt έγραψε:Αγαπητοί συνφορουμίτες , " γηράσκω αεί πολλά διδασκόμενος " .
Σήμερα έμαθα απο τα γραφόμενα πιο πάνω απο τον χρήστη dancerman ότι για να είσαι άντρας πρέπει να στέλνεις...mail στην ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ επιτροπή ανταγωνισμού !!!!! . Οι υπόλοιποι είναι δειλοί η άβουλοι κλπ../..πχ εγώ που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ απέχω απο τη χρήση του υγραερίου εδώ και ενάμισυ μήνα , περνώντας 2 φορές τη βδομάδα απο το πρατήριο που έβαζα πάντα , ρωτάω " τι έγινε Κωστάκη " , συνεχίζεις να σκαρφαλώνεις την τιμή έ ???..βάλε μου 10 ευρώ αμόλυβδη και όταν ρίξεις τις τιμές θα ξαναβάλω γκάζι "...πηγαίνω παρακάτω και βάζω τη βενζίνα που χρειάζομαι . Εγώ λοιπόν που συμπεριφέρομαι έτσι σαν ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ κατά την κρίση του προλαλήσαντος επειδή δεν στέλνω...mail είμαι δειλός και άβουλος !!! . Ήμαρτον ...τι άλλο θα ακούσουμε .

Πολυ καλα κανεις φιλε και βαζεις βενζινη αλλα του Κωστακη δεν του κουνιετε τριχα απ'τα τετοια του που δεν βαζεις εσυ υγραεριο γιατι πολυ απλα οσο πεφτει η δουλεια θα τσιμπαει προς τα'πανω την τιμη (τον παιρνει γιατι υπαρχει το καρτελ και ολοι θα την ανεβασουν συνενοημενα και τον παιρνει ακομη μεχρι να φτασει στο 10% η διαφορα υγραεριου-αμολυβδης)και θα το βγαλει το κερδος του!
quote]

δικα σου λογια ειναι.

δικα σου λογια ειναι.

Ηλια πραγματικα δεν σε καταλαβαινω,ετσι οπως μου την λες και τα παρουσιαζεις μου αφηνεις την εντυπωση οτι εισαι με την μερια των πρατηριουχων(και δεν ειναι η πρωτη φορα που μου εχεις δοσει αυτην την εντυπωση!).
Ακριβος δικα μου λογια ειναι και αυτα που τονιζεις με κοκινη γραματοσειρα πιο πανω αν δεν τα καταλαβες να σου τα ξαναεξηγησω,καπου τα εχεις μπερδεψει(καλα ενταξει πουθενα δεν τα εχεις μπερδεψει πιστευω αλλα προσπαθεις να μπερδεψεις τον κοσμο !)
Αναφερεσαι σε εμενα και με ρωτας "οταν επεμενα για τα Ελληνικα μαγαζια, εσυ δεν ησουνα που υποστηριζες τα Βουλγαρικα? οταν μιλαγα για διαφυγοντα κερδη (απο φορους, ανεργεια κτλ)"
ΓΙΑΤΙ ΗΛΙΑ ΤΟ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕ παρουσιαζεις οτι κανω γενικο κακο γενικα στην Ελληνικη οικονομια αγοραζοντας Βουλγαρικα,η μηπως το πας αλλου και ενοεις οτι αφου εγω θα γεμισω υγραεριο και βενζινη στην Βουλγαρια ο πρατηριουχος θα τσιμπησει επανω την τιμη για να βγαλει τα σπασμενα και ετσι συντελω στην αυξηση της τιμης(το παραδειγμα του Κωστακη)?
Αυτο που λεω για τον Κωστακη το λεω για τον καθε ξυστ@ρχιδι που δεν μπαινει ουτε καν στον κοπο να στειλει μια επιστολη στην επιτροπη ανταγωνισμου και για τον λογο οτι αν δεν κανουμε επιτελους κατι μαζικο δεν γινετε τιποτα,αν το κανω εγω και αλλοι 5-10-100 να πηγαινουμε και να γεμιζουμε στα Σκοπια η στην Βουλγαρια ο Κωστακης για να βγαλει αυτο το 5-10% πεσμενου τζιρου θα κανει μια αυξηση(και ετσι να το θετεις ετσι οτι συντελω στην αυξσηση τιμων παλι αδικο εχεις Ηλια γιατι ο Κωστακης και ο καθε Κωστακης και το πονηρο του αρωστημενο αχορταγο μυαλο του ειναι υπευθυνως 100% ακομη και ο ξυστ@ρχιδης εχει μεριδιο ευθηνης αλλα σε καμια περιπτωση εγω για αυτην την παραλογη αυξηση!) αν ομως δει 30-40% μειωση του τζιρου να εισαι σιγουρος οτι θα κανει πολυ μεγαλη μειωση τιμων!
Το εργο το βλεπω καθημερινα και αποκλειετε να μην το εχεις δει και εσυ!

το οτι κανεις κακο στην Ελληνικη οικονομια ειναι σιγουρο, και Ελληνικη οικονομια δεν ειναι μονο ο πρατηριουχος (ο οποιος παιρνει ενα απο τα μεγαλα κομματια της πιτας) αλλα και ο υπαλληλος του που παιρνει κανα ψυχουλο.
οταν εβαλες υγραεριο ηξερες τι παιζει με τις τιμες καυσιμου γιατι το ειχες ψαξει πολυ καιρο πριν, εκατσες σκεφτικες το αν σε συμφαιρει και το εβαλες τελικα. ξερεις οτι καθε χρονο αυτην την εποχη η διαφορα της τιμης ειναι η μικροτερη δυνατη, γιατι τοση μουρμουρα τοτε?
αν δεν συνφωνω με τις τιμες καποιου μαγαζιου εγω ψωνιζω απο αλλου, στην περιπτωση μας μπορεις να το γυρισεις στην βενζινα ή να πας Βουλγαρια (κακως για μενα, καλως για σενα) το να καθορισεις εσυ τις τιμες σε αλλουνου το μαγαζι μου θυμιζει το ανεκδοτο με τους γαιδαρους σε ξενον αχυρωνα.
η επιτροπη που λες το πολυ-πολυ να τους ριξει κανα προστιμο λιγων χιλιαδων ευρω ισα-ισα για να ριξει σταχτη στα ματια μας, εσυ πιστευεις οτι θα κανει κατι αλλο?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Παρ 15 Νοέμ, 2013 01:23

BMW1796 έγραψε:
10€/100χμ, ενώ με υγραέριο κάτι λιγότερο από 8€ (χωρίς να υπολογίζω την βενζίνη).
Το κουμπί πατήθηκε, καίει βενζίνη και το ευχαριστιέται το αμάξι. Ας ελπίσουμε ότι θα κάνει δουλειά η επιτροπή ανταγωνισμού (ή όποιος είναι υπεύθυνος για την εξυγείανση του συγκεκριμένου μαφιοζοκλάδου). Όχι τίποτε άλλο, για το καλό τους θα γίνει.

Συμφωνό φίλε μου σέ ότι έχεις γράψει !! Διότι είναι η Αλήθεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10 ευρω :1,55= 6,45 λιτρα βενζινης καις στα 100 χλμ.
8 ευρω : 0,94= 8,51 λιτρα αεριο καις στα 100 χλμ.
αυτο σημαινει 32% περισσοτερη καταναλωση με το υγραεριο!!!!
φιλε μου με ολο το θαρρος της γνωμης η καποιο προβλημα εχει το συστημα που φορας η το αυτοκινητο σου καει
ελαχιστη βενζινη (τι μαρκα ειναι?) η κατι δεν εγραψες σωστα!!!
Αν κατι δεν εχω γραψει σωστα διορθωσε με!!!!
Αυτα βλεπει ο Κυριακος και μας τη λεει συνεχεια!!!!!
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 15 Νοέμ, 2013 01:42

tasoshunter έγραψε:
BMW1796 έγραψε:

10 ευρω :1,55= 6,45 λιτρα βενζινης καις στα 100 χλμ.
8 ευρω : 0,94= 8,51 λιτρα αεριο καις στα 100 χλμ.
αυτο σημαινει 32% περισσοτερη καταναλωση με το υγραεριο!!!!
φιλε μου με ολο το θαρρος της γνωμης η καποιο προβλημα εχει το συστημα που φορας η το αυτοκινητο σου καει
ελαχιστη βενζινη (τι μαρκα ειναι?) η κατι δεν εγραψες σωστα!!!
Αν κατι δεν εχω γραψει σωστα διορθωσε με!!!!
Αυτα βλεπει ο Κυριακος και μας τη λεει συνεχεια!!!!!

πες μου τωρα βρε Τασο, που εχεις εσυ το δικο σου πρατηριο?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 15 Νοέμ, 2013 02:10

Τελικα υπαρχει μεγαλη και χαοδες διασταση αποψεων,τοση που πραγματικα με κανει και αναρωτιεμαι ποιος ειναι τι και με ποιον εχω να κανω εδω στο φορουμ,μετα απο ολα οσα εχεις γραψει φιλε Ηλια (πραγματικα σε ευχαριστω που με εχεις βοηθησει σε οποες τεχνικες αποριες ειχα αλλα εδω ειναι αλλο το παιχνιδι!)πανω στο θεμα της αισχροκερδιας στην τιμη του υγραεριου πραγματικα φιλε τωρα πια δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο οτι καπου εχεις και εσυ το συμφερον σου στην ολη υποθεση!
Δεν ειναι δυνατον ενας εγκαταστατης οπως εσυ που συμφωνα με καθε λογικη θα επρεπε να ησουν ο πρωτος και καλυτερος που θα αντιδρουσε στην αισχροκερδια της τιμης του υγραεριου αφου θιγετε καθαρα το επαγγελμα σου γιατι πια με αυτες τις τιμες λιτρου ολο και λιγοτεροι θα σκεφτουν να κανουν εγκατασταση υγραεριου στο αυτοκινητο τους να βρισκει δικαιολογιες υπερ των πρατηριουχων βγαζοντας εμενα φταιχτη τον απλο πελατη που αντιδρω σε αυτην την αισχροκερδια!
Οταν εβαλα υγραεριο Ηλια ηξερα τι παιζει με τις τιμες αλλα ελεγα οτι αυτο δεν γινετε με τιποτα να συνεχιστει,η μαλλον ηξερα τι επαιζε αλλα ελεγα εμ' τι διαλο παροδικο πρεπει να ειναι αυτο που γινεται στην Θεσ/νικη με τις τιμες που θα παει δεν γινεται να εχει εφ'ορου ζωης 20 λεπτα διαφορα με τον Βολο ,που θα παει θα αλλαξει το σκηνικο!
Και για να ξερεις (που το ξερεις αλλα παλι εσκεμενα κανεις το κοροιδο!)μαγαζι για να ψωνισω αλλου δεν υπαρχει αφου ολοι εχουν την ιδια τιμη στην Θεσ/νικη,ουτε θελω να τραβιεμαι στην Βουλγαρια και στα Σκοπια και ουτε βενζινη θελω να βαλω γιατι ειναι ακριβη,αυτο που θελω ειναι να κανω αποσβεση το γ@μημενο συστημα υγραεριου που εβαλα στο αυτοκινητο μου και οχι να κανω κανω πλουσια τα κοπροσκυλα τους πρατηριουχους καταλαβες?
Θελω να βαζω και στην Θεσ/νικη σημερα που μιλαμε με 0,80 οσο βαζει και ο Βολιωτης, αυτο θελω!

Ο Βολιωτης (και οχι μονο,ο Βεροιοτης ο Γιαννιωτης κ.τ.λ!)πρατηριουχος Ηλια δεν εχει και δεν συντηρει υπαλληλους, δεν πληρωνει φορους?
Αυτος πως βγαινει ρε φιλε,κουφανε μας παλι σε παρακαλω!
Τελευταία επεξεργασία από valsam και Παρ 15 Νοέμ, 2013 02:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 14 επισκέπτες