Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Παρ 29 Νοέμ, 2013 19:43

kostasSC
Aν θελεις φιλε να μιλησουμε σοβαρα οκ αν οχι να κανουμε πλακα!!!
Πακιστανοι ειναι ολοι οι υπαλληλοι στην Ελλαδα? Τι ποσοστο ειναι οι Πακιστανοι υπαλληλοι στην Ελλαδα?
Και οταν ερθει η ωρα να φυγει ενας υπαλληλος απο ενα εργοδοτη να εισαι σιγουρος οτι δεν θα ειναι ο Πακιστανος
αλλα ο Ελληνας γιατι ο Πακιστανος αμοιβεται ελαχιστα!!!
Γι αυτο λοιπον αποψη μου ειναι οτι ειδικα τωρα πρεπει να στηριχθουν οι Ελληνικες επιχειρησεις και οχι οι επιχειρησεις σε Σκοπια και Βουλγαρια γιατι μετα θα πρεπει να παμε εκει υπαλληλοι !!!!
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό papoys » Παρ 29 Νοέμ, 2013 19:57

οκ υπάρχουν αρκετοί πακιστανοί ακόμη.

Προσωπικά όμως έχω να πω ότι στην ευρύτερη περιοχή του Γέρακα που μένω εγώ παρατηρώ ότι στα περισσότερα
πρατήρια πλέον εργάζονται περισσότερομε Έλληνες.
Πακιστανούς αποκλειστικά χρησιμοποιεί το πρατήριο Κλεισθένους και Αναπαύσες το οποίο έπαψα εδώ και καιρό
να χρησιμοποιώ για αυτό το λόγο.
Στα υπόλοιπα δεν θυμάμαι να έχω δει τελευταία κάποιο πακιστανό.
Έχουν αντιστραφεί οι όροι γιατί και οι Έλληνες πάνε με χαμηλότερο μισθό αρκεί να βρουν δουλειά.
Από την άλλη και οι πρατηριούχοι φοβούνται τα πρόστιμα αν χρησιμοποιούν ανασφάλιστους αλλοδαπούς.

Ας βοηθήσουμε και εμείς αυτά που χρησιμοποιούν Έλληνες εργαζομενους.
Μπορεί από κάποιους να κατηγορηθούμε σαν ρατσιστές αλλά προτιμώ να πεινάει ένας αλλοδαπός παρά ο
Έλληνας γείτονάς μου που πολές φορές έχει και οικογένεια και παιδιά να μεγαλώσει.
Ο αλλοδαπός συνήθως έχει μόνο τον εαυτό του .Κάπου θα βρεί ένα πιάυο φαί.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό kostasSC » Παρ 29 Νοέμ, 2013 20:19

tasoshunter
Σοβαρά μιλάμε φίλε μου.Εδώ στην Αθήνα το 80% των υπαλλήλων είναι ξένοι.Γιατί ο επιχειρηματίας δεν σκέφτεται την πατρίδα του να προσλάβει Έλληνες με ΙΚΑ,σύκα κτλ ? Φταίει δηλ αυτός που θα πάει στα Σκόπια για να κάνει οικονομία γιατί δεν του φτάνουν πλέον ? Συμφωνώ με τον παππού να στηρίξουμε τα πρατήρια με Έλληνες...Αλλά αν δεν υπάρχει κράτος να κάνει ελέγχους τι ψάχνεις να βρεις...
kostasSC

Δημοσιευσεις: 23

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Παρ 29 Νοέμ, 2013 20:45

Ναι φταινε φιλε μου αυτοι που πανε Σκοπια και Βουλγαρια γιατι πρωτον βγαινει ελληνικο χρημα εξω και δευτερον στηριζουμε ξενους επαγγελματιες και οχι Ελληνες.
Και δευτερον δεν μιλαω μονο για πρατηρια καυσιμων μιλαω γενικα παιδια!!!
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό anj890 » Παρ 29 Νοέμ, 2013 21:03

tasoshunter έγραψε:Ναι φταινε φιλε μου αυτοι που πανε Σκοπια και Βουλγαρια γιατι πρωτον βγαινει ελληνικο χρημα εξω και δευτερον στηριζουμε ξενους επαγγελματιες και οχι Ελληνες.

Φίλε μου, ωραία είναι αυτά που λες, αλλά εδώ που φτάσαμε ο καθένας κοιτάει τη τσέπη του. Όταν λοιπόν φεύγω από Γέρακα σήμερα το πρωί, όπου το υγραέριο είχε 93,8, φτάνω Ελληνικό και το βρίσκω 94,5 (μέχρι χθες το απόγευμα 93,8 είχε και εκεί) και γυρνάω Γέρακα το απόγευμα και το βρίσκω 95,8, ε μετά λές άντε και...
Όχι λοιπόν μόνο στα Σκόπια θα πήγαινα αν μπορούσα, αλλά και στην ....Τουρκία αν με συνέφερε.
anj890

Δημοσιευσεις: 108

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Παρ 29 Νοέμ, 2013 21:14

Λυπαμαι που δεν μπορω να συμφωνησω μαζι σου φιλε μου γιατι την τσεπη σου καποιος Ελληνας η το Ελληνικο Δημοσιο στη γεμιζει οσο την γεμιζει για να ξοδευεις εσυ στα Σκοπια η οπου αλλου εξω απο την χωρα σου!!!
Τωρα αυτο που γινεται με τις τιμες του υγραεριου ειναι το μονο κρουσμα η υπαρχουν και αλλα? Προφανως και υπαρχουν αλλα επειδη εμεις ασχολουμαστε εδω με το υγραεριο μιλαμε μονο για αυτο.
Υπαρχει (εαν υπαρχει) κρατος να ασχοληθει και να τιμωρησει το Καρτελ δεν πρεπει να τιμωρησουμε εμεις τους Ελληνες επαγγελματιες (γιατι οταν βγαινουμε εξω δεν βγαινουμε για να βαλουμε μονο αεριο) που δεν φταινε !!!!
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 29 Νοέμ, 2013 22:00

anj890 έγραψε:
tasoshunter έγραψε:Ναι φταινε φιλε μου αυτοι που πανε Σκοπια και Βουλγαρια γιατι πρωτον βγαινει ελληνικο χρημα εξω και δευτερον στηριζουμε ξενους επαγγελματιες και οχι Ελληνες.

Φίλε μου, ωραία είναι αυτά που λες, αλλά εδώ που φτάσαμε ο καθένας κοιτάει τη τσέπη του. Όταν λοιπόν φεύγω από Γέρακα σήμερα το πρωί, όπου το υγραέριο είχε 93,8, φτάνω Ελληνικό και το βρίσκω 94,5 (μέχρι χθες το απόγευμα 93,8 είχε και εκεί) και γυρνάω Γέρακα το απόγευμα και το βρίσκω 95,8, ε μετά λές άντε και...
Όχι λοιπόν μόνο στα Σκόπια θα πήγαινα αν μπορούσα, αλλά και στην ....Τουρκία αν με συνέφερε.

οταν σε λιγο καιρο το αντε και..... το πουνε για σενα, γιατι θα ερθει και η δικια σου η σειρα καποια στιγμη, τοτε τραβα να ζητησεις βοηθεια απο τα Σκοπια γιατι εμεις οι υπολοιποι θα κοιταμε την τσεπη μας.
ποσο μικρη λογικη και νοοτροπια εχει μια μεγαλη μεριδα των Ελληνων ειναι απιστευτο.
την δικια σου τσεπη ελαφρωνεις πρωτα απο απολα με αυτες τις πραξεις.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Παρ 29 Νοέμ, 2013 22:33

Hλια εγω δεν θα το συνεχισω φιλε γιατι μπορει να με περασουν για πρατηριουχο η εγκαταστατη.
Ανεργος ειμαι παιδια!!!!!!! :( :( :( :( :( :(
tasoshunter

Δημοσίευσηαπό anj890 » Παρ 29 Νοέμ, 2013 22:57

hlias έγραψε:
anj890 έγραψε:

οταν σε λιγο καιρο το αντε και..... το πουνε για σενα, γιατι θα ερθει και η δικια σου η σειρα καποια στιγμη, τοτε τραβα να ζητησεις βοηθεια απο τα Σκοπια γιατι εμεις οι υπολοιποι θα κοιταμε την τσεπη μας.
ποσο μικρη λογικη και νοοτροπια εχει μια μεγαλη μεριδα των Ελληνων ειναι απιστευτο.
την δικια σου τσεπη ελαφρωνεις πρωτα απο απολα με αυτες τις πραξεις.

1) Ωραία λογική φίλε Ηλία. Να αισχροκερδούνε κάποιοι εις βάρος σου και εσύ να τους προτιμάς επειδή είναι Έλληνες.
2) Εγώ στη θέση σου θα μουν πιο προσεκτικός σε αυτά που λέω. Σαν εγκαταστάτης που είσαι, μην ξεχνάς ότι απευθύνεσαι σε εν δυνάμει πελάτες.
anj890

Δημοσιευσεις: 108

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Παρ 29 Νοέμ, 2013 23:05

Που ειναι το λαθος του Ηλια φιλε μου? Η αληθεια ειναι σκληρη και ποναει.
Ισα ισα το οτι πρεπει να προσεχει τι λεει γιατι απευθυνεται σε εν δυναμει πελατες απειλη μου ακουγεται!!!
tasoshunter

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 21 επισκέπτες