valsam έγραψε:Παρεπιπτοντως φιλε dermen για να ξερεις και εσυ σαν πρατηριουχος οτι ο κοσμος εχει αγανακτισει με την τιμη του υγραεριου θα σου πω τι εγινε σημερα, μετα την γιορτη της μικρης μου κορης στο σχολειο καπνιζαμε εξω απο το σχολειο εγω και αλλοι 2 μπαμπαδες και τους λεω αντε παμε για εναν καφε μην ξεπαγιαζουμε εδω εξω και μου λεει ο ενας αλλη φορα φιλε σημερα δεν γινετε γιατι κανονισαμε να πεταχτουμε μεχρι τα Σκοπια να γεμισουμε και βενζινη και υγραεριο, εσκασα στα γελια μιλαμε,ρε μπας και μπαινετε στο autogas.gr και σας παρεσυρα εγω να το κανετε τους ρωταω,οχι μου λενε τι ειναι το autogas εμεις πηγαινουμε εδω και εναν χρονο μια φορα τον μηνα και ζιγκαρουμε και βενζινη και υγραεριο,85χλμ μια γκαζια ειναι,το ξερω τους λεω και'γω το ιδιο κανω και πεθαναμε στα γελια,σημερα δεν μπορω γιατι εχω μια δουλιτσα μετα αλλα τον αλλο μηνα μεσα να παμε τριαδα τους ειπα!
Το ξαναλεω ο κοσμος εχει αγανακτησει,καινουργιες εγκαταστασεις σε αυτοκινητα δεν γινονται,ολο και περισσοτεροι πεταγονται μεχρι Βουλγαρια και Σκοπια για να βαλουν καυσιμα ,ποιος θα χασει στην τελικη εγω?
Εγω φιλε κερδισμενος ειμαι ,εσεις οι πρατηριουχοι ειστε οι χαμενοι και το κρατος που χανει τα ευρωπουλα μου απο τους φορους,το οποιος θελει τα πολλα χανει και τα λιγα το ξερεις?
Το ξαναγραφω μηπως και δεν το δαβασες στα προηγουμενα μου ποστ,αν ειχε η τιμη υγραεριου 0,83-0,88 οπως εχει σημερα στην Κατερινη και οχι 0,97 δηλ. οσο εχει παντου στην Θεσ/νικη δεν προκειτε να εδινα σεντ τσακιστο ουτε σε Σκοπιανο ουτε σε Βουλγαρο,ποιος θα κερδιζε,μα φυσικα ο Ελληνας πρατηριουχος!
Αλλα εγω ειμαι ο ενας στους τοσους σιγα τα λαχανα θα μου πεις αφου τα παιρνουμε απο τους πολλους,προσεξε σου ξαναλεω μην γινουν οι πολλοι αυτοι σαν και εμενα(για Θεσ/νικη,Κιλκις,Δραμα,Ξανθη,Σερρες κ.τ.λ μιλαω οπου ειναι σχετικα κοντα και συμφερει να πεταχτει καποιος σε γειτονικη χωρα να γεμισει!).
το θεμα με τις γειτονικες χωρες ειναι μαστιγα για το ιδιο το κρατος απο τους φορους που χανει στην τουρκια τα καυσιμα ειναι ακριβοτερα και μπενουν ελλαδα οι τουρκοι και βουλγαρια για φουλαρισμα.τα πρατηρια που ειναι κοντα στα συνορα οσα εχουν μεινει θα κλεισουν ειναι θεμα χρονου αλλα οπως φουλαρουν καυσιμα κανουν και τα ψωνια τους απο σουπερ μαρκετ κτλ.αν θες να εξετασουμε το θεμα το να πηγενουμε για αγορες σε αλλες χωρες θα εχει απποτελεσματα που ολοι ξερουμε ,ελπιζω οι φιλοι σου να μη χρειαστει να πανε να αγοραζουν γαλα και ψωμι καθημερινα απο τα σκοπια γιατι δεν θα εχει μεινει ανοιχτο μαγαζι στην χωρα τους.
Διαφορα τιμης απο νομο σε νομο τα 20 λεπτα δεν υπαρχουν αυτα ειναι παραμυθια ακομα και ο βολος πουλα σχεδων οσο η αθηνα και βγηκαν αλλοι νομοι πιο φθηνοι τωρα,πως τα καταφερνουν και δουλευουν στο κοστος και ακομα χαμηλοτερα δεν μπορω να το ξερω καθενα γνωριζει το δικο του καταστημα απλα ορισμενα βγαζουν ματια ...........
θα σας πω μονο κατι απλο,εδω και 6 μηνες θα επρεπε να λειτουργει το σηστημα εισροον εκροον και να κλεισουν οσα πρατηρια δεν το διαθετουν ,σας πληροφορω οτι στην θεσ/νικη απο τα 2500 περιπου πρατηρια εχουν συνδεθει περιπου 500 και αντε να ειναι σε διαδικασια συνδεσης αλλα 500 συνολο 1000 ολα τα υπολοιπα συνεχιζουν να λειτουργουν χωρις συστημα και οσοι το βαλαμε ειμαστε μαλ...κες που σκασαμε αλλα 17000 μεσα στη κριση .
το λαθρεμποριο ολοι το ξερουν και κανενας δεν κανει τιποτα και σας φταινε τα πρατηρια για το αν θα βγαλουν 5 και 6 λεπτα στη καλητερη θα πληροσουν φορους στη ελλαδα και,και,και.
το κρατος φταιει για τη τιμη του υγραεριου που εβαλε 30 λεπτα φορους τα τρια αυτα χρονια,αλλα αυτοι που εχουν τη καραμελα λαμογια πρατηριουχοι για μενα 2 περιπτωσεις υπαρχουν
ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΑ <ΦΤΗΝΑ>ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ
ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ