dermen έγραψε:πιο κατω απο το πιο κοντινο πρατηριουχο που μπορει να με επιρεαζει ,και για να στο κανω πιο λιανα εγω πουλαω 2 ευρω ανοιγει νεος και και το κανει και αυτος 2 ευρω εγω για να μη χασω την πελατεια θα το κανω 1.99 και αυτος 1.98 και και και και στο τελος θα κλεισουμε γιατι θα υπαρχει ο δικος σας ανταγωνισμος και δεν θα βγαζουμε τιποτα αλλα αυτο σιγουρα θα σε αρεσε γιατι θα εκμεταλευοσουν τον πολεμο πρατηριων και εκει θελω να σε δω να κλεισουν ολα τα πρατηρια και να πας με το μπετονακι στα σκοπια για να βαλεις αν κανεις το λαθος και μεινεις να εισαι σιγουρος οτι δεν ειμαστε βρυκολακες που αγαπανε το χρημα ,ενας οικογενειαρχης ειμαι και προσπαθω μεσα στη κριση να επιβιωσω και αν σημερα βγαλω 100 ευρω δεν θα πω φτανουν τωρα απο εδω και περα τη χαριζουμε αυτο ειναι το εμποριο σημερα βγαζουμε αυριο παπαλα
Φιλε δυστηχος(και ευτηχος για ολους μας μιας και ολοι μας ειμαστε καταναλωτες,και εσυ δηλ.!) αυτο που περιγραφεις "θα το κανω 1.99 και αυτος 1.98" ειναι το ελευθερο εμποριο και ο υγειης ανταγωνισμος ειτε σου αρεσει ειτε οχι ετσι ειναι (θα επρεπε να ειναι!) τα πραγματα,η προσυνενοησης τιμης ειναι καραπαρανομη γιάυτο και το "αν δεν βγαινεις κλεισ'το" που σου ειπα,παντου αυτο ισχυει πως να το κανουμε!!!!!!!!!!
Ακου να δεις φιλε dermen π@π@ριες του τυπου "και και και και στο τελος θα κλεισουμε" αστες για αλλου,λες δηλ. οτι αν το κανεις εσυ 1,99 ο γειτονας θα το κανει 1,98 και ουτω καθεξης μεχρι να φτασετε να μην βγαζετε μια και να κλεισετε και οι 2 ναι να κλεισεις φιλε στο ξαναλεω,θα κλεισεις γιατι αξιζες να κλεισεις,κανεις δεν ειναι μ@λακας να δουλευει για την ψυχη της μανας του!
Αυτο το αν το κανω 1,99 θα το κανει αυτος 1,98 θα φτασει μεχρι το σημειο που βγαινει οικονομικα ακομη ο καθενας,τα ορια του καθενος καθοριζονται απο τα εσοδα και εξοδα του, αν θα φτασεις στο σημειο να βαζεις και απο την τσεπη σου εκει θα κλεισεις ,αν εσυ θελεις π.χ να το παιζεις αφεντικο και να εχεις 5 υπαλληλους ναι να κλεισεις(εγω ο πελατης τους πληρωνω τους υπαλληλους σου και δεν μπορω πια να τους πληρωνω!) ,αν απ'την αλλη ξηγιεσε οπως ο φιλος μου ο κολλητος που εχει πρατηριο εδω και 30 χρονια και δουλευουν αποκλειστικα αυτος η μανα του η γυναικα του και ο πατερας του,(ουτε εναν υπαλληλο δεν εχει) ναι θα τον κλεισεις τον αλλον,ετσι ειναι πως να το κανουμε,ψωμι για ολους δεν υπαρχει!
Δηλ. ρε φιλε αν αυριο π.χ και οι οδοντιατροι ολοι απαντες συνεοηθουν και πουν 80 ευρω το σφραγισμα ολοι,οι γιατροι πουνε ταριφα 70 ευρω η εξεταση απαντες,οι μηχανικοι αυτοκινητων 50 ευρω αλλαγη λαδιων ,τι θα γινει?
Καλα σου ειπε ο φιλος πιο πισω "καταλαβαινεις σε τι εποχες ζουμε,ο κοσμος δεν εχει να φαει" και'σεις τον κωλο σας κοιτατε????
(ΑΚΟΥ ΤΑ ΗΛΙΑ!!!!!!!)