tasoshunter έγραψε:Εσυ φιλε δεν εισαι Σκρουτζ εισαι άπλα για να πηγαινεις Βουλγαρια καθε 15 και να βαζεις αεριο και βενζινη
90 ευρω + το φυσας αδερφε!!!
Ο θεος να σε εχει γερο και να σου τα δινει απλοχερα φιλε μου!!!
Καλες γιορτες!!!!!
apagogeas έγραψε:Δε ξέρω τι λέτε για καταναλώσεις, γέμισα το ντεπόζιτο σήμερα με 0.97, πήγα και γύρισα από Αθήνα κάπου 470 χλμ και έκαψε 33 λίτρα = 32 ευρά και το πατούσα κιόλας. Στις καλύτερες των εποχών προ 3ετίας με βενζίνη στα 1.4 έκαιγα με τρομερά οικονομική οδήγηση γύρω στα 44 ευρώ στην ίδια διαδρομή, τωρινές τιμές θα ήταν στο 50ευρω. Από τη διαφορά έβγαλα όλα τα διόδια και περίσσεψαν κιόλας! Που να ήταν στις πιο φθηνές τιμές του το LPG τι αίσθηση θα έδινε.
valsam έγραψε:apagogeas έγραψε:Δε ξέρω τι λέτε για καταναλώσεις, γέμισα το ντεπόζιτο σήμερα με 0.97, πήγα και γύρισα από Αθήνα κάπου 470 χλμ και έκαψε 33 λίτρα = 32 ευρά και το πατούσα κιόλας. Στις καλύτερες των εποχών προ 3ετίας με βενζίνη στα 1.4 έκαιγα με τρομερά οικονομική οδήγηση γύρω στα 44 ευρώ στην ίδια διαδρομή, τωρινές τιμές θα ήταν στο 50ευρω. Από τη διαφορά έβγαλα όλα τα διόδια και περίσσεψαν κιόλας! Που να ήταν στις πιο φθηνές τιμές του το LPG τι αίσθηση θα έδινε.
Δηλ. εσυ δεν εχεις προβλημα με μιγματα?
7 λιτρα τα 100χλμ υγραεριο και με αυτα τα μιγματα,τι αυτοκινητο εχεις?
Και τι συστηματαρα φορας επισης που εχεις ιδια καταναλωση υγραεριο και βενζινη?
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 31 επισκέπτες
|
|
|