Φιλε Kostas75 και εμενα απο την επιτροπη οταν με πηραν τηλ. με ρωτησαν αν έχω παραδείγματα πρατηρίων που ανεβάζουν ταυτόχρονα τις τιμές και επισης πως εχω αυτη την υποψια τελος παντων για ανερμονιση των τιμων που ειχα καταγγηλει και τους ειπα να ριξουν μια ματια στο gasprice και στο fuelprices.gr που δειχνει ποτε και ποσσο αναβεσαν τις τιμες τους αλλα και να συγκρινουν και τις διαφορες στην αμολυβδη,κατευθειαν παρατηρησαν απο την επιτροπη οτι οντος ολα τα πρατηρια στην Θεσ/νικη ειχαν αποκλιση το πολυ 2-3 ΧΙΛΙΟΣΤΑ του σεντ π.χ ο ακριβοτερος ειχε 0,922 και ο φθηνοτερος 0,90(πριν κατι μηνες ηταν αυτες οι τιμες) στο υγραεριο ενω στην βενζινη ο ακριβοτερος με τον φθηνοτερο ειχαν εως και 20 λεπτα διαφορα στο λιτρο παρακαλω!
Μαλιστα μαλιστα μου ειπε αυτος που μιλουσα ειναι καταφανεστατο οτι κατι συμβαινει!!!!!!!
Επισης φιλε Kostas75 ουτε και εμενα δεν μου περισευουν για να να κινουμαι με ακριβοτερο καυσιμο (οταν μου τελειωνουν τα καυσιμα απο το εξωτερικο!)μονο και μονο για να κάνω μποϊκοτάζ αλλα συγκεκριμενα εγω τον τελευταιο μηνα το ξαναλεω με αυτα τα μιγματα που κυκλοφορουν απο εκει που ειχα μεχρι τοτε σταθερα 20% αυξημενη καταναλωση με το υγραεριο σε σχεση με την βενζινη τωρα εχω χτυπησει μεχρι και 40-45% αυξηση καταναλωσης και ετσι ειτε κινουμαι με βενζινη ειτε με υγραεριο μου βγαινει μια η αλλη!
Τωρα αν ειμαι εγω η εξαιρεση του κανονα και αυτη η τεραστια αυξηση τελικα οφειλετε γιατι εχει χαλασει το συστημα μου(θα παω μετα τις γιορτες να το κοιταξουμε αν και μια χαρα ρολοι δουλευει το κιτ μου!)και η δικια σου περιπτωση ειναι σαν του φιλο πιο πανω του apagogeas που λεει οτι ουτε κακα μιγματα υπαρχουν και συνεπος ουτε αυτες οι τεραστιες αυξησεις καταναλωσης σε σχεση με την βενζινη τοτε σε συμφερει ακομη να κινησαι με υγραεριο!